Islam är ingen religion, islam är ett hot

ISLAM. Nästan alla terrorbrott sker i islams namn och ändå reagerar knappt så kallade moderata muslimer, journalister eller politiker för det faktumet. Tvärtom påstås det att att terrorgrupperna inte har något med det riktiga islam att göra. Det är strunt, de kriminella muslimska mördarbanden som Boko Haram, al Shabab, al Qaida, IS, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och andra terrorgäng gör bara som Muhammed sade och som det står i koranen.

I koranen finns 206 kända avsnitt som glorifierar krig och våld. I koranen som är guds oföränderliga ord finns det 25 direkta order om döda fienden och hugga huvudet av dem. Så kom inte och påstå att de muslimska kriminella terroristerna missbrukar islam. Guds krigare, jihadisterna, misstolkar ingenting, de gör bara det som Muhammed och koranen säger åt dem att göra. För att få slut på den 1400 år långa terrorn så räcker det inte med att krossa IS, vi måste reformera islam.

Islam som ideologi i sig är ett större hot än de terrorbrott som sker i islams namn. Islam är en ideologi som avvisar demokrati och mänskliga friheter.

Flatheten hos politiker är monumental. Deras synsätt att inte tala om islam som grunden till det onda är farlig.

Churchill sade om eftergiftspolitiken ”Man slänger åt krokodilerna stora köttstycken i förhoppningen att man skall bli uppäten sist!”  Det är svensk politik. Vi låter oss luras och manipuleras av muslimska ledare och aktivister och ger efter för deras steg för steg taktik, eftersom varje steg verkar kort och obetydligt.

Inte ens när Stockholm drabbas av terror diskuteras islam som ideologi upp, utan man talar om eventuell kopplingar till extremister för att påpeka att islam i sig inte är något problem.

Muslimer är som vi; fredsälskande, i stort sett sekulariserade och med ett demokratiskt sinnelag. Långt ifrån alla är det. Ingenting kan vara mer felaktigt.

Vi ser mängder av våldsdåd i Europa men de är bara en droppe av alla som sker i de muslimska länderna, Kabul och Bagdad i går.

Under andra världskriget stödde mängder med tyskar nazisterna, men flertalet mördade inte judar, zigenare och bögar. Självklart, kommer flertalet muslimer aldrig att handgripligen spränga helt oskyldiga människor, inklusive barn, i luften. Men likväl som vi inte gillar nazister (i Tyskland är de förbjudna) borde vi kritisera islam på samma sätt som nazismen.

I Sverige har till och med partierna tagit in nazi…förlåt islamister med nära kontakter till terrorklassade organisationer enbart för sin önsskan att värva röster.

Vi öser miljonbidrag över muslimska organisationer som ljuger om sin verksamhet och ideologi. Man säger helt osanningsenligt sig vara för demokrati, mänskliga rättigheter, jämlikhet osv.

Våldet som direkt och indirekt uppmanas till i dessa organisationer skylls på socioekonomi och arbetslöshet. Vi har till och med haft Muslimska brödraskapet i riksdagen och regeringen. 

 

Vi måste bekämpa våldet och då håller det inte med att skylla på socioekonomiska effekter, rasism, diskriminering mm. Har ni förresten hört talas om att zigenare som påstås vara de fattigaste av de fattiga och mest diskriminerade sprängt oskyldiga människor i luften.

Islam är en ideologi som avvisar demokrati, mänskliga friheter, jämställdhet mellan könen och som förordar grymma straff för brott som inte ens är brottsbelagda hos oss, som homosexualitet. Försök hitta en muslim som påstår att det som står i koranen är fel, så fattar ni!

Islam är ett hot mot vårt sätt att leva, när vi tillåter infiltration av politiska församlingar, institutioner, skolan etc. Vi borde förbjuda halalmat i alla offentliga organisationer. Det står nämligen i koranen att muslimer som kommer till länder där det inte finns sharia får leva efter det landets lagar utan att Muhammed och Allah blir förbannade. Vi borde kräva av alla som helst ska åka hem, men av någon anledning får uppehållstillstånd att man accepterar att leva efter våra lagar och normer vad gäller demokrati och andra mänskliga rättigheter. Bryts det kontraktet så gäller obligatorisk utvisning.

Om vi hela tiden tar små steg tillbaka ch inför särregler för muslimer i skolan, på badhusen och i idrottshallarna är vi ute på tunn is och lever farligt. Islam föraktar snällhet och tolkar det som svaghet.

Vi har facit, varför ljuger politiker och journalister för oss?

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

Amsterdam 2011

Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Borlänge 2010

44 thoughts on “Islam är ingen religion, islam är ett hot

  1. vi måste hålla debatten levande, nu blir den viktigare än någonsin, då vi återigen kan bli tvingade at ta emot 100.000-tals nya muslimer på ”korståg” genom Europa, målet är det godtrogna, generösa Sverige

  2. Korståg var en serie av religiöst inspirerade europeiska fälttåg, främst till Levanten och Egypten, som från slutet av 1000-talet företogs från den västerländska kristenhetens sida. Det rörde sig om krig auktoriserade av kyrkan och riktades mot folk som uppfattades vara den västliga katolska kyrkans fiender. Korståg sågs som såväl pilgrimsfärd som heligt krig beordrat av Gud via påven, i syfte att återerövra Jerusalem och Heliga landet från de islamiska kalifaten. De två gamla rikena Rom och Bysans hade en ny gemensam fiende i kalifaten som i sina egna heliga krig hade erövrat tidigare kristna områden som östra Medelhavsområdet, Nordafrika, Sicilien och stora delar av Spanien. Man brukar räkna åtta eller nio stora korståg under 1000- till 1200-talet, förutom ett flertal mindre.

    Idag finns flera olika uppfattningar om vad som räknas som korståg. Vissa hävdar att endast expeditionerna österut för att befria Heliga landet eller stödja dess kristna invånare skall räknas. Andra anser att alla krig som auktoriserats av påven skall räknas. Då inkluderas bland annat även den spanska reconquistan, de nordiska och tyska expeditionerna till Baltikum och Ryssland och den spanska armadans angrepp på England. Korstågshistorien slutar först 1798, då Napoleon I erövrar Malta. Denna definition accepteras idag av de flesta. Vissa vill gå än längre, och hävdar att all kamp med religiösa förtecken skall betraktas som korståg.[1. det här hänt en gång i tiden på kristendomens namn och jag är muslim men tror inte på att kristen domen är verkligen så våldsam men idioter som er som försöker göra så att folk hatar varandra . kan skriva vad ni än vill ingen bryr sig.

  3. Man kan tror att politikerna är hjärntvättade dom varken hör och ser vad som händer omkring dem,det är bara att se vad muhammedanerna håller på med,men dom gör det som ska göras enl deras religion.Förbannade religionsfanatiker!! Ska det va så djävla svår att anpassa sej dit man kommer!!!!

  4. Jag har vid en diskussion med en representant för svenska kyrkan, fått följande huvudlösa uttalande: ”Islam är väl en religion som alla andra”.
    (Han ingår p.g.a. detta inte längre i min bekantskapskrets)

    • I sedvanlig ordning har den utomordentligt alerte Galten hunnit först och träffat mitt i prick! Att definiera denna terrorideologi som en psykisk sjukdom och dessutom av så allmänfarlig karaktär att den med alla till buds stående medel måste stävjas o kriminaliseras, är en självklarhet för den som gör bruk av eventuella förståndsgåvor.

      Att förneka de fasaväckande fakta och digra dokumentationer som finns tillgängliga avseende mänsklighetens största hot, tyder inte bara på genuint falska föreställningar, strebermentalitet och bristande omdöme, det påvisar även en förkastlig disposition för att begå landsförräderi.
      Andreas.

  5. Det finns nog bara ett sätt att få slut på all grov kriminalitet i världen och det är att utrota islam från jordens yta.

  6. Vad gjorde vi vår värnplikt för?
    Behövs det politiska mord för att få det ansvariga etablissemanget att fatta att vi vill försvara oss mot det muslimska mördarpacket?

  7. Jag tror tyvärr så kommer nog FI in i riksdagen vid nästa val.
    De är det enda parti som helt skamlöst vågar att flörta med islamisterna nu och dessutom kommer de att få en massiv uppbackning i svt, sr och annan pkmedia.

    • Socialdemokraterna stödjer också islamiseringen allt vad man förmår, t.ex. var de nyligen med på moskeinvigningen i Malmö och verkade för Moskebygglov i Karlstad. I båda fall ligger salafistorganisationer bakom.

    • De flesta av dem vet nog.
      Dock det är lättare att klamra sig fast vid makten om man tiger om och/eller förnekar situationen i Sverige.
      Om man skulle erkänna hur det ligger till och sitt ansvar för detta skulle man inte bara förlora sin makt utan också behöva räkna med svidande kritik för det man gjort (under mattan sopningen och ljugandet, inte minst försvarandet av islam, under år eller i många fall årtionden).

  8. Den våldtäktstid nu kommer

    1.
    Den våldtäktstid nu kommer
    utan lust och fägring stor.
    Du nalkas Sverige sommar,
    och våldstäktdåden gror.
    Trotts blid och livlig värma
    är själen evigt död,
    trotts solens strålar närma,
    ingen trygghet återfött.

    2.
    I fagra blomsterängar
    blandas åkerns ädla säd
    i våldtäktsmännens örtesängar
    under lundens gröna träd,
    för alltid oss påminna
    om deras ynkedom
    de ingen nåd besinnas
    de hatas året om.

    3.
    Man hörer fåglar sjunga
    med mångahanda ljud,
    och våldtäkts-sargad klunga
    ber till Herren Gud
    Upphöj all sorg till vrede
    stäm med i triste-sång
    mot allaaaaa trogna importer
    som med våldtäkt fröjda var gång.

    4.
    Du milde Jesu Kriste,
    Vår glädjesol och sköld,
    Ditt ljus och hägn har briste,
    och kyler sinnens sköld.
    Ge offren kärlekseld i hjärtan
    dämpa alla aaa trogna lustars brand;
    Ge dem samma sorg och smärta
    med hård och mäktig hand.

    5.
    Du Sarons blomster sköna,
    Du lilja i gröna dal,
    Ack, värdes själen kröna
    Med alla dygders tal
    Av Sion må de fuktas
    med blod ej nådens dagg,
    att de i livet känner fruktan
    i döden tuktas av profeters hand

    6.
    Välsigna årets gröda
    och vattna Gud vårt land.
    Giv oss riklig föda,
    välsigna sjö och strand
    Våldtäktsmännen drype fetma,
    bespisande vår jord,
    och flöde inte nådens sötma
    till dem av livets ord.

    • Glöm inte Mers,Ebola och allehanda smittsamma sjukdomar,som vi har vaccinerats mot ! Smittkoppor,mässling och Scharlakansfeber sprider sig just nu i hela Tyskland !

  9. Eftersom de allra flesta som drabbas av olika terrorbrott är muslimer så borde dessa gå samman och kämpa emot det som händer.

    Islamister som spränger ihjäl människor är i första hand kriminella även om de gör sin illdåd i islams namn.

    • Mia ! Hålet i huvudet på dig är oändligt ! Sluta och skriv är du snäll … Tycker du ska kolla upp hur många kristna oskyldiga människor som har drabbats … Många länder som har varit kristna är idag muslimska . Vi snackar miljontals drabbade människor . Allt handlar om mussar och åter mussar !!!

      • Jag jämförde antalet dödade och skadade mellan västerlänningar och muslimer, där jag är säker på att muslimer är de mest drabbade.
        Och jag tror att det gäller jämförelsen mellan muslimer och kristna i muslimska länder också.

        Har du själv kollat upp det eftersom du uppmanar mig till det?

  10. ”Det står nämligen i koranen att muslimer som kommer till länder där det inte finns sharia får leva efter det landets lagar utan att Muhammed och Allah blir förbannade.”
    Detta gäller dock bara tills den dag man har växt sig tillräckligt stark för att kräva/införa Sharia. Bara en del av Jihad strategin som är att använda i Dar al Harb til lman etablerat Dar al Islam.

  11. Islam texter utgörs av trilogin, Koranen, Hadith och Sira.
    Totalt i dessa tre nämns Mohammed mycket oftare än Allah, 86% respektive 14%.
    Mohammed som person och hur han levde (sa och gjorde) är central i varje Mohammedans liv. Man vill efterlikna honom.
    Därför är Hadiths och Sira viktigare än Koranen och dessutom lättare att läsa (Koranens verser kastades om och är därför högst ologiskt uppbyggd).

    Hadith:
    Är den nedtecknade islamiska berättelse och tradition som utgår ifrån islams profet Muhammeds sätt att leva som förebild samt hans handlingar och ord i olika situationer
    – det vill säga vad Muhammed sagt, gjort eller stillatigande accepterat att någon i hans närhet sagt och gjort.

    Sira:
    Sira är en arabisk term som används för de olika muslimska biografierna som handlar om profeten Muhammed. Tillsammans med hadith utgör sira den islamiska traditionen, sunna.

KommenteraAvbryt svar