Vart ska vi skicka de ljugande unga männen Anders?


ISLAM. Idag skedde ett fruktansvärt terrordåd med många döda och skadade i Kabul, Afghanistan. Det har fått Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg att tänka till. 

-Pettersson undrar om vi inte ska skicka folk till Paris, San Bernardino, Bryssel, Orlando, Moskva, Nice, Wurzburg, Ansbach, Reutlingen, Berlin, London, S:t Petersburg, Istanbul, Stockholm, Dortmund eller Manchester? Och detta bara för att nämna några få platser, jag skulle kunna rabbla på från Gibraltar till Filippinerna men jag hoppas budskapet framgår. Känner du till någon muslim och islamfri plats herr Lindberg?


28 responses to “Vart ska vi skicka de ljugande unga männen Anders?

 • kbrel

  Finns alltid plats för sagoberättande kommunisten Linberg och Arnstad i Nordkorea 🙂

  Gilla

 • Sven-Erik

  Om jag vore ung afgan skulle jag anmäla mig som stolt frivillig att deltaga i kampen för demokrati. Problemet är att de unga männen, precis som Anders inte vill vara och förstår demokrati. Anders är en Östermalmsråtta (liten knähund) som bjäfser.

  Gilla

 • Lena

  Flyger inte så ofta numera då jag är pensionerad, dock jag gör långflygningar endast för att besöka släkt och vänner, några gånger om året och tycker verkligen inte om , det är vidrigt. Security gjorde mig minst sagt hypernervös på heathrow på min senaste resa, de skulle ha in mig i ”scanern” på grund av två armband som mina händer hade svullnat för mycket för att ta av !
  Min handväska med mitt pass , mina kreditkort och mina boardingkort försvann ur min åsyn……………………vågar inte skriva mer nu !
  Folket som jobbar på security är inte mitt folk, de kommer från en annan planet !

  Gilla

 • iejasmines19

  ..ren propaganda nonsens att det var terror i Kabul nu igen,ånyo NWO fearporn som sprids av Globalistmedian som ju gillar sprida rädslor hos allmänheten,eliten vill styra med rädslor (reign with fear)

  Gilla

 • Hönsmamman

  https://mobile.twitter.com/keloteiram/status/869989171384995841/photo/1

  Rädda ”barnens” nya trend:
  Shave the children

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Märkligt, när dom kommer är dom doktorer och tandläkare, men inte nu,

  Gilla

  • Mr Jordan

   Kompetensregnet som uteblev; inte undra på att Miljöpartiet har det kämpigt, de borde ju vara experter på sin enda kärnfråga.

   Gilla

 • Tony

  Skicka gärna med detta osedvanliga nöt, det kan vara värt en slant att både slippa att se och höra fjollen med det barnsliga facet, som bara har sitt like i H. Arnstad, båda färdiga att tas om hand av hjärnskrynklare.

  Gilla

 • Jonas

  Vadå ”just till Kabul” som om det vore en slump. De kommer väl därifrån och de har inte rätt/skäl att vara kvar här, vart skulle vi annars skicka dem?

  Gilla

 • Jhonsson

  Anders Lindberg tänka till? Nej Pettersson, jag tror inte riktigt att det går ihop. Jr Lindberg har väldigt svårt med just sådant.
  Man slipper läsa hans svammel, om man slutar köpa Aftonbladet. Om man dessutom skippar den under ett år (eller någon annan kvällstidning) sparar man drygt 8000kr. På tio år närmare 90000kr (nittiotusen)! Helt skattefritt och utan arbetsinsats. Lägg i en burk, se hur det växer, spendera på semestern! Gläds åt att hr Lindberg blir utan dina stålar!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Nej, vuxna män är inte ensamkommande barn.”

  Så skriver Ivar Arpi, i rubriken till hans senaste ledarinlägg i SvD.

  Jag tillägnar dig Anders Lindberg, dessa oerhört kloka och välformulerade ord.

  Här hela ledaren…..från Ivar. Bakom betalvägg, men det går att kolla på bild två ändå.

  https://www.svd.se/nej-vuxna-man-ar-inte-ensamkommande-barn/om/debatten-om-aldersbestamning

  Gilla

 • Ulli

  Mohammedanerna spränger ju hej vilt i Europa också så här är inte heller säkert.
  Anders, varthin vill du skicka oss icke-muslimer så att vi kan slippa den mohammedanska terrorn?
  Kan du fixa för oss alla medborgarskap i Japan kanske (och om betald språkkurs och starthjälp ur din ficka)?
  Om inte se till att fixa fram ett nytt Sverige, som det var innan vi bestals vår fred och frihet av sådana idioter som dig.

  Gilla

 • Det är Ramadan igen – ska ni konvertera eller dö? | Petterssons gör skillnad!

  […] Tyvärr märks det också genom att antalet terrordåd ökar kraftigt. Redan inför ramadans start 26 maj mördade islamisternasom bekant 29 kopter utanför Kairo.  Media rapporterade relativt utförligt om detta och att de mördade var kristna samt att mördarna var muslimer som kallades islamister. Vad vi inte fick veta genom hatmedia var att de kristna skolbarnen på väg till ett kloster tvingades gå av bussen och ställdes inför det i den muslimska arabvärlden klassiska valet för kristna: KONVERTERA ELLER DÖ ! Alla valde att hålla fast vid sin tro, för övrigt liksom de 21 koptiska martyrerna i Libyen 2015.  […]

  Gilla

 • larsson

  Verkligheten har inte ändrats.
  Araberna har ljugit, Aftonbladet och DN har ljugit.
  Politikerna har ljugit.
  Men de ensamkommande barnen har hela tiden varit vuxna.

  Kanske lika bra att ta med apatiska barnen också.

  Skicka ut alla lögnare.

  Vem tänker rösta på lögnarna nästa år?

  Liked by 1 person

 • Adolf Nilsson

  Om verkligheten ändras måste politiken ändras.Men varför ändrar inte landsföredande svetsarn sin hemska Sverige fientlig politik?Flesta svenskar börja inse att det barkar käpprätt åt helvete,vad görs åt Det? Absolut ingenting,vi har världshistoriens mest inkompetenta politiker och regering.Ha det så gott trots allt mvh Adolf

  Liked by 1 person

 • Hönsmamman

  Moderaterna skakar av sig alltmer av Reinfeldts trånga kostym. Nu barrar granen och det torra fnösket tar eld. Hans dröm om en evig möjlighet till påverkan brinner upp när AKB (som Reinfeldt valde ut) släcker allt hopp genom att bli utbytt. Frågan är hur lång tid det är kvar till kollapsen.

  Troll och andra med gudomliga krafter biter honom i hasorna när den ena kostsamma skandalen efter den andra beläggs med starka fakta och pekar i hans riktning. Spåren leder rakt till Reinfeldt.

  Här väntar jag mig tumme ner eftersom det fortfarande finns de som inte lyckas ta till sig den destruktiva inverkan han har haft på vår befolkning liv och leverne, drömmar, visioner och möjligheter att utvecklas.

  Men även tumme upp eftersom det är allt fler som öppet ser de samhällsförstörande effekterna av hans analytiska orienteringsfadäser i människans natur.

  Liked by 1 person

 • assad

  Hej, tack så mycket, hur mår du?

  Vi går vidare i vårt förklaringsförsök avseende babbens defekter, tvivelaktiga moral och arbetsduglighet etc. Vi tar vår utgångspunkt i naturvetenskaperna, dvs. ej genusvetenskap.

  En psykologiskt inriktad artikelserie kommer vid en senare tidpunkt ta upp begreppet genusvetenskap, ett uppslag till mig givet av gentlemannen och Cert. invandrings-stopparen Andreas. Vissa missuppfattningar inom ”ämnet” kommer därmed att beriktigas.

  Vi fortsätter nu vår kunskapskonstruktion kring babben med babbens anatomi. 2. Babbens nervsystem.

  Förkunskapskrav: 0. Babbens bajspåse, och 1. Babbens celler, vävnader och organsystem

  Idag: nervsystem, livscykel och segelklaff.

  Överblick:

  0. Babbens bajspåse
  1. Babbens celler, vävnader och organsystem
  2. Babbens nervsystem
  3. Babbens sinnen
  4. Babbens andningsapparat
  5. Babbens vätskereglering
  6. Babbens hud
  7. Babbens rörelseorgan
  8. Babbens endokrina system

  Babbens nervsystem har samma grundplan som plattmaskarna, med vissa tillägg.

  Nervsystemet består av två längsgående nerver med förgreningar och två ansamlingar av ganglier i såväl bajspåsen som den enklare hjärnan, belägen under huvudskålen, och, som har en inre beläggning av mossa och svamp. Babben har förlorat stora delar av nervbanorna, eftersom de lever parasitiskt. De högre kognitiva funktionerna är nedsatta till förmån för reflexer. En ingående nerv till bajspåsen reagerar på yttre stimuli och en utgående nerv, också denna från bajspåsen, utför sedan ett våldsbeteende. Man säger att babben är lättprovocerad.

  Nervknutarna i bajspåsen ser till så att fekalierna strömmar i hela organismen, med en koncentrationsgradient i riktning mot den enklare hjärnan, där koncentrationerna är som högst. Stundom kan hela korvar ses i anslutning till den enklare hjärnan, vilka kan misstagas för hemisfärer, vilket alltså inte är fallet.

  Det vi vanligen kallar babbe har en mycket förutsägbar livscykel. Ut ur det befruktade ägget kommer en miniatyrbabbe som snabbast möjligast fäster sig vid ett eller flera bidragssystem där babben sitter fast under hela sin existens. Babben har en stark affinitet för tändstickor, knivar, pistoler och knark. I normalfallet erhåller babben bidrag parallellt med att han ackumulerar monetära medel på olaglig väg. Babben, som inte är så skarpsinnig, brukar som regel berätta det här helt öppet enär han då känner sig tuff och stark.

  Under hela babbens livscykel bråkar han och slåss, och han ger sig oftast på svaga offer, gärna i gängformation. Eftersom babben oftast umgås med sin syster, tuppar, getter eller sin mor sker ingen egentlig omkombination av arvsanlag i nämnvärd omfattning.

  Ang. babbens behårade segelklaff.

  Babben har ofta, en vid stark vind, ogynnsam segelklaff på hakan. Den intresserade kan följa länken, här given, för ett högst visuellt exempel (håll hårt i hatten när du tittar på videon).

  https://petterssonsblogg.se/2017/05/31/islamioter-uppmanar-muhammedaner-att-inte-rosta/#comments

  Vid jämförelse med LPNM (*) framkommer med tydlighet att segelklaffen motsvaras av negerläppen, dvs. organ med olika ursprung och uppbyggnad men med samma funktion, så kallade analoga organ.

  (*) LPNM är en referensmänniska som är så konturerad att den precis klarar överlevnad (om den blir matad), men ej reproduktion (och det ska vi vara glada för).

  Gilla

  • assad

   Referensmänniskan def = en varelse som är uppbyggd av Löfvens kropp, Henrik Schyfferts huvud, stora negerläppar och en arabs moral.

   Att minnas: Babbens enklare nervsystem står i förbindelse med bajspåsen.

   Härnäst: Babbens sinnen.

   Gilla

   • age

    Tack ”assad”!
    Jag läser på med mycket stort intresse för att förstå de grundläggande egenskaperna hos denna märkliga ras, som ibland liknar den mänskliga rasen.

    Själv har jag varit förblindad av övertygelsen att dessa har en ursprunglig och fortlöpande påverkan från islam och koranen,
    vilket kan betraktas, ur psykologisk synvinkel, som hjärntvätt.

    Teoretiska resultatet i praktiken torde bli liknande den beskrivning du ger.

    Återstår ändå det faktum att alla muslimer är muslimer,
    och att muslimer inte passar in i vår verklighet, inte kan tillföra något meningsfullt och inte heller har möjlighet att anpassa sig till vårt sociala klimat.

    Gilla

   • näsan

    Tack själv age! Islam och koranen är naturligtvis högst olämpligt att sätta i händerna på organismer med en sådan anatomisk uppbyggnad jag beskriver. 🙂

    Här har vi uppenbarligen att göra med negativa synergieffekter mellan anatomi och religion, dvs. helheten blir något mer än summan av delarna.

    Gilla

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Hahaha!
    Vi framför vårt samfällda tack för denna vederhäftiga exposé över de Babbyloniska funktionerna och hurrar lite till mans för den studentikosa erudition vi genom adjunkt Assad fått ta del av. Hans framtid inom detta spektakulära forskningsområde och terra incognita kommer med all sannolikhet att leda till ett framtida Nobelpris i medicin.
    (Han har väl fracken i ordning till efterföljande bankett?)

    Vad man förstår av hans redovisning har de subhumana babbarna, eller babberianerna som är den korrekta benämningen, således en hereditär missbildning i hjärnan, där själva hypotalamus tjänstgör som distributör av de transporterade fekalierna, vilka sedan ansamlas i ett slags cerebral stomipåse ovanför hypofysen och därmed fungerar som recipient för den förorenade cerebrospinalvätskan?

    Mja, min käre discipel, undra då fan på att de beter sig som de gör. Store Caesar – han har funnit förklaringen på det mysterium vilket under decennier plågat vetenskapsmännen och fått dem att slita sitt hår i förtvivlan!
    Senast anno 1999 slängde sig en forskare vid namn Karl-Otto Schwanz, proktologie doktor och specialist inom rektala fenomen, handlöst utför ena tornspiran å katedralen i Bonn efter att ha gått bet på detta gigantiska dilemma.
    Farbror ber att få gratulera!
    Andreas 🙂

    Gilla

   • assad

    Låt mig gissa, kan törhända Andreas vara läkare, som mig? 😊

    Liked by 1 person

 • gamgubben

  Och vem säger att just Sverige ska ta en onormal stor börda?
  Kan aftonblaskan förklara varför vi ska låta etniska svenska grupper med skral ekonomi bli lidande därför att horder av lycksökare kommer hit.
  Alla som har ex. vis ljugit om sin ålder ska naturligtvis inte äta på vår gemensamma kaka, de ska skickas tillbaka till sina hemländer.

  Gilla

  • Albert

   För den som missat;
   ”Sjukvården i Malmö är kaosartad. Man har inte ens råd att ha dödssjuka personer inlagda. Nu tvingas vanliga svenskar att dö på gatan. Fotografen Freddy Mardell träffar en man som fallit offer för ett samhälle, som satsar alla resurser på ickesvenskar”.

   Gilla

   • age

    — och numera är BB avdelningarna fullbelagda av massproducerande sopsäckar (trolige är det kvinnor i sopsäckarna), så att svenska medborgare måste gå kurs i hur man föder barn i bil.

    ”De tillför ju så mycket” har många av våra regeringsmedlemmar försökt att få oss att tro.

    Alla muslimer är ju ändå muslimer!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: