SD ensamma att motsätta sig raserandet av det svenska kulturarvet


INRIKES. Regeringen raserar Sveriges kulturella identitet. SD står upp för den. Nu är det upp till allianspartierna att ställa sig bakom vårt avslagsyrkande, eller hjälpa regeringen att lotsa igenom en vänsterliberal kulturarvsproposition som förnekar svenskhet och bildning.

I kulturutskottet debatterades igår vad många menar är den största förändringen för svenskt kulturarv på 40 år – en “byråkratisk tyst kulturrevolution” som Sverigedemokraternas ledamot i utskottet, Aron Emilsson, betecknar det.

Detta görs enligt Emilsson bakom ryggen på svenska folket där man förnekar och förringar själva existensen av Sveriges nationella kulturarv och rätten till att vårda, värna och visa det. Allt till förmån för någon form av global kulturell gemenskap som regeringen inte kan definiera. Sverigedemokraterna är enda parti att motsätta sig detta och regeringen får hjälp av alliansen att genomföra det hela.

Regeringens kulturarvsproposition har fått hård kritik från flera håll för att vara hårt politiserad, bl.a. för att man vill göra om museerna till propagandainstitutioner för multikultur.


10 responses to “SD ensamma att motsätta sig raserandet av det svenska kulturarvet

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det torde ha kommit till var ansvarskännande och pliktmedveten svensks kännedom vilken vanskaplig villfarelse den bildningsfientliga septiska septetten adopterat då det gäller vårt nationella kulturarv – det arv vi anförtrotts och som är vår oavvisliga skyldighet att förvalta till kommande generationer.

  Kulturarvspropositionen, denna nationsförnekande komplotts huvudsakliga syfte är att bestjäla och frånhända svenska folket vår nationella identitet, vårt språk och våra gemensamma kulturella referenser, där själva svenskhetens unicitet detroniseras till fromma för en icke identifierbar och logikfientlig global gemenskap, vilken uteslutande kan betraktas som en globalismens utopiska delirium utan någon som helst verklighetsanknytning eller potential att realiseras.

  Dags att stoppa de konspiratoriska kuppmakarna och hävda den självklara rätten till vår identitet och samhörighet, vilket för övrigt är en angelägenhet som inkluderar samtliga av Europas invaderade nationer.
  Andreas.

  Gilla

 • martainkeillor@gmail.com

  Skrämmande sjukt att inte fler bryr sig,det visar att dom flesta har dårlig moral och lite respekt för dom äldre.
  Ateistiskt/apatiskt samhälle där själviskhet råder och dom äldre,sjuka,fattiga och troende inte räknas.

  Gilla

 • Jhonsson

  Svensk kultur skall tydligen utplånas till varje pris.
  Vad är egentligen det slutgiltiga målet?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det är väl väntat att alliansen inte vill bevara det svenska kulturarvet.

  Gilla

 • Ståfräs

  Tycker ZZåZZarna skall börja med att dödförklara sin egen ”kultur” Palm, Branting, Hansson, Erlander, sist men inte minst Palme, men det kanske inte sker i samma andetag eller?

  Gilla

 • Argus

  Apropå kulturarv: ”Forskare har lyckats analysera DNA från 151 mumier som sedan jämförts med DNA från dagens egyptier. De gamla egyptierna verkar främst haft genetiska kopplingar till Levanten, och saknar gener från söder om Sahara som återfinns hos dagens egyptier.” https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/mumie-dna-avslojar-egyptens-historia

  Gilla

 • Nisse

  7klövern önskar tydligen att Sverige skall få samma kaos som är i alla muslimska länder. Hoppas alla Svenskar röstar på SD i nästa val så att vi på allvar kan sända hem alla jävla parasiter som okuperar vårat land……

  Gilla

  • Billy Boy

   Enstaka ”pensionsräddare” försöker simma sjövägen tillbaka till hemlandet, men den svenska polisen räddar dom tillbaka upp på torra land.

   Denna händelse inträffade i Göteborg (aka Skjuteborg & Muteborg. ”aka” står för ”also known as”)

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: