Jimmie Åkesson Twittrar


-Pettersson håller helt med plus att de som fått uppehållstillstånd ska testas retroaktivt.


21 responses to “Jimmie Åkesson Twittrar

 • Kurt

  Inte bara det, i Tyskland kommer alarm rapporter om det stigande antal av TBC fall och andra sjukdomar som man hänför till den massvisa ockupationen Tyska föräldrar är oroad och vill inte längre lämna sina barn till dagis med hög antal av ockupanternas yngel.

  Gilla

 • B Bäver

  Läser i Di att AKB kan vara på väg ut ur M sörjd o saknad av ingen utom möjligen gök Olle nr 1 kallad Reinfeldt. Om nu Svantesson eller Kristiansson tar över, är det partiet stendött för nästa val. Då är det bara Lööf kvar som kan lura upp dom naiva på läktaren

  Gilla

 • Stromboli

  Det blir inte så många skatteintäckter kvar i Sverige, dock så blir det sossar över att ”gödsla med”…………vem vill ta över det gänget ?
  https://pbs.twimg.com/media/DA_BGvvXgAApyeb.jpg:large

  Gilla

  • Billy Boy

   Ett varnande exempel för alla ”Welcome refugee”-sossar som kör på i ungefär samma spår som den här …

   Fd moderatledaren och fd statsministern som plötsligt bara försvann efter ”8 upphöjda glansår” vid maktens köttgrytor.

   Gilla

   • Stromboli

    Billy Boy
    Alldeles korrekt sossarna är tyvärr inte ensamma om att sänka landet, manegen krattades av figuren ovan och hans allierade!

    Gilla

 • compulsoryunion

  stryp ner bidrag, gratis utbildning och bostad, kolla aliens pass varje dag (bisarrt kolla svenskars pass på Öresundsbron) så kommer aliens flytta hem om påföljder för brott och utvisningar verkställs .

  Gilla

 • Anna2

  Jag bara funderar… Nu dyker det upp mängder med sånt som kloka människor, som Åkesson och ett otal flera, påpekat i många år, är det då inte av god ordning att man också alltid hänvisar till ursprungskällan? Såsom vi alltid uppmanas att göra här!
  Cynisk som jag blivit kommer de istället göra allt för att inte göra det utan låtsas som att det är en ”chockerande nyhet”=valfläsk! Löfven låtsas som att det kommit igång ”så fort det bara gick”. Hallå!! Det påbörjades långt innan honom och innan dess var det de ”apatiska barnen”!
  Håller helt klart med den siste nomala sossen JW om att det som kommer är dyka upp är nog homovarianten mm…
  ledarsidorna.se/2017/05/aldersbestamning-av-ensamkommande-unga-en-ny-historia-skrivs/
  Var det inte nyligen någon som fick UT pga av att han var homo och sen av en händelse blev stoppad i finkan för våldtäkt – på en kvinna?
  Lämnar det där innan jag pyser över och skriver nåt, utöver det jag redan gör ibland, typ dumtx58! Hyperventilerar en stund istället!

  Gilla

 • Janne

  Jag ser ingen som helst skyldighet för oss att ta emot en enda av dessa utlänningar!
  Dessutom bör Sverige utvisa minst 2 millioner av dom som redan kommit hit.
  Dom bör före avhysningen också avkrävas full betalning för allt som dom har kostat oss, såväl i reda pengar som i lidande!
  Allt annat är värdelös kosmetika!
  Janne

  Gilla

 • Korsfarare och otrogen hund

  Nu blir det oro i leden hos trafficking-organisatonerna ”vi står inte ut” och ”refugees welcome”.De svenska medelålders kvinnornas (ofta lärarinnor och socialarbetare) fina pojkar kan förlora sin status i landet.Sexet och det intima umgänget kan gå förlorat.

  Gilla

 • assad

  God kväll, jag fortsätter att förklara babbens underlägsenhet, avsaknad av heder samt primitiva funktionssätt i min serie Babbens anatomi.

  Många människor har svårt att förstå hur en babbe kan vara så våldsam, oärlig och feg. Med medicinska kunskaper är det lättare att förstå.

  I mitt första inlägg avseende Babbens anatomi framkom att bajspåsen är babbens största organ och att fekalier strömmar fritt i babbens hjärna. Bajspåsen är babbens centrala organ.

  Ibland kommer jag göra jämförelser med den så kallade läpp-pajas-narr-människan (LPNM), en referensmänniska som är så konturerad att den precis klarar överlevnad (om den blir matad), men ej reproduktion (och det ska vi vara glada för).

  Referensmänniskan är en varelse som är uppbyggd av Löfvens kropp, Henrik Schyfferts huvud, stora negerläppar och en arabs moral.

  För överblicken skull återger jag serien i sin helhet i punktform:

  0. Babbens bajspåse
  1. Babbens celler, vävnader och organsystem
  2. Babbens nervsystem
  3. Babbens sinnen
  4. Babbens andningsapparat
  5. Babbens vätskereglering
  6. Babbens hud
  7. Babbens rörelseorgan
  8. Babbens endokrina system

  Nu till 1. Babbens celler, vävnader och organsystem. Babben har i egentlig mening inga riktiga celler, ty babbens hud (se 6. senare) omsluter dess avfallsprodukter like en ballonghinna. I denna fluid finns bara skit, kamelpiss, snor, dynga och ruten fisk.

  I normalfallet bildar celler vävnader, vävnader organ, och organ organsystem. Hos babben smälter allt samman till en dynghög. Vissa enklare nervtrådar finnes dock, vilka jag redogör för i nästa inlägg som tar upp babbens nervsystem. Vid jämförelse med LPNM kan vi redan nu konstatera att babbens celler påminner om Schyfferts huvud, i princip.

  Gilla

 • Stromboli

  Twittrar är det många som gör, så tacksam att mina barn inte gåt i den svenska skolan, trist för de som inte har något val.
  https://twitter.com/hashtag/skolan?src=hash

  Gilla

 • Billy Boy

  Hur blir det nu med de c:a 7000 bluffmakare som blåljugit för Migrationsverket.

  C:a 7000 bluff-somalier, som var medborgare i Somalias grannland Djibouti beviljades asyl och PUT (Permanent Uppehålls Tillstånd) i Sverige medan Dan Eliasson var generaldirektör för Migrationsverket. Dessa fransktalande bluff-”flyktingar” gillade att dricka alkohol och öl, tugga drogen kat mm … men de ogillade att arbeta.

  Läs på länkarna nedan hur glada och nöjda dessa c:a 7.000 ”bluff”-somalier blev när Migrationsverkets handläggare accepterade deras falska uppgifter i ansökningarna. Migverket tog felaktiga beslut att tilldela PUT så alla djiboutier fick stanna i Sverige som ”äkta” somalier. De kunde då börja leva gott och bekvämt på våra svenska skattepengar utan att behöva arbeta eller åtminstone arbeta väldigt lite.

  ”Life is easy here, Beer and Alcohol which is my favorite are cheap, Qat is available if you know where to look for, i can survive with out much work, in Djibouti i used to work 18 hours every day for less than 150 dollars a month, i like Sweden, its like paradise to me. Said the Djiboutian man.”

  I en papperslös värld är alla somalier
  (Publicerat 3 september, 2012)
  Hela reportaget finns att läsa på denna länk. Bläddra några steg nedåt för att komma till det egentliga textavsnittet:

  http://blog.svd.se/ledarbloggen/2012/09/03/i-en-papperslos-varld-ar-alla-somalier/

  Falska somalier väller in i Sverige
  (Publicerad 3 september 2012)
  Hela reportaget finns att läsa på denna länk:

  http://www.friatider.se/bluffsomalier-valler-in-i-sverige

  Medborgare från Djibouti och Somaliland på nordöstra delen av Afrikas horn har aldrig uppfyllt kraven för att beviljas asyl / PUT och alla borde omedelbart ha fått avslag på sina asylansökningar och därefter omgående utvisats från Sverige till sina respektive hemländer.

  Även fd generaldirektören Dan Eliasson (S) borde ställas till svars för att detta oerhörda bluffande kunde pågå i flera år utan att falsarierna upptäcktes under Dan Eliassons tid som högste chef på Migrationsverket.

  Gilla

  • Grune

   Frågan är, hur skall det bli efter valet nu när 7-klövern har sett till att vi möjligtvis inte får någon regering alls.

   Gilla

 • Grune

  Jimmy har som vanligt rätt.

  Gilla

 • Peter

  Nej bedöm alla som vuxna och genom frivillig ålderdomstest så får de bevisa att de är under 18 år.
  Det som skall vara obligatoriskt ålderdomstest på är de som redan fått asyl.

  Gilla

 • Svenne Dufva

  Att de flytt från Danmark, alternativt Tyskland, gör att ålderstester är helt onödiga. Våra grannländer är stabila demokratier som inte befinner sig i krig. Skicka tillbaka dem.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Om kontrollerna skall fortsätta vara frivilliga så bör de som vägrar utvisas direkt.

  Gilla

 • Galten

  Så tyckte Mattias Karlsson också, men Proggmogge påstod att testa retroaktivt lät sig inte göras. Rapport ikväll vid tidsmässigt 04:30.
  https://www.svtplay.se/video/13851448/rapport/rapport-30-maj-19-30-1?start=auto&tab=senaste

  Gilla

  • Stenbock

   Vilka andra brott blir preskriberade efter så kort tidsperiod ? Naturligtvis måste dessa ”Münschhausen” kontrolleras,och om de ljugit om sin ålder,har de troligen även lämnat andra falska uppgifter.
   I Ückermark ett område norr om Berlin,har polisen idag hämtat in en ”17-årig” syrier,som planerade ett självmordsdåd i Berlin.
   Hur många sådana finns bland alla de tusen illegala,som sökt sig hit ?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: