Anders Lindberg överbelastad


MEDIA. Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg linje är troligen överbelastad med frågor om åldern på ”barnen” och om råttor i pizzan. Socialdemokraten herr Lindberg är en intellektuell härdsmälta fullt i klass med herr Arnstad. Tyvärr finns det folk, bland annat statsministern som tror på dessa bisarra herrar och deras idéer…


25 responses to “Anders Lindberg överbelastad

 • Heraldikern

  Man borde kanske fundera lite grann på vem som står bakom hela kampanjen att fylla Sverige med muslimer. För det måste vi ändå vara på det klara med vid det här laget: att det är en kampanj.
  – När man så grannlaga har lyckats med att få alla från högste chef till varje liten tjänsteman både i de statliga verken som i Kommuner och Landsting att hela tiden se till migranternas bästa före alla andra aspekter och före Svenskarna!
  – När man fått polisen till att stå brevid och titta på när dom kastar sten på polisbilarna och att backa ur när den tänkta gripne gör motstånd, att till och med fejka statistik över muslimska brott samt i all övrig muslimsk brottslighet ha silkesvantar på sig.
  – När rättsväsendet hela tiden dömer muslimer mildare än andra. Och allra oftast dömer villkorligt och lägger tyngdpunkten på böter och skadestånd vilket man ju vet att brottslingarna aldrig kan eller kommer att betala. Sällan dömer utvisning vilkek alla andra länder skulle göra.
  – När massmedierna helt och hållet står på muslimernas sida i allt och när till och med chefredaktörer och ledarskribenter ljuger och skämmer ut sig så till den milda grad för sakens skull.
  – När varje politiker inom 7-klövern gör allt för att arbeta så långsamt som möjligt då det gäller lagändringar till förfång för migranterna, när man inte kan undvika detta, men när det gynnar migranterna så går lagstiftningen på mindre än ett par månader.
  – När nästan hela kultureliten ställer upp i olika sammanhang och t o m en del av dem agerar regelbundet öppet i medierna på ett sätt som verkar som om dom var heltidsanställda och verkligen driver på om ytterligare invandring.
  – När t o m den Kristna Svenska kyrkan viker ner sig och etablerar samartbete med den muslimska och dessutom börjar montera ner kors och andra kristna symboler för att inte förarga muslimerna. När man t o m anställer en Imam i den Svenska Kyrkan, då får man ju börja fundera!

  Allt detta är ju helt klart en kampanj som man är helt införstådd med är emot majoriteten av folkets vilja. Men då man också är medveten om att den som går emot denna utveckling genast riskerar att bli brunmålad, kallad rasist eller främlingsfientlig så kommer den överväldigande majoriteten aldrig att komma till tals offentligt, där dom syns och hörs.

  Särskilt inte som man kan visa upp fall där folk mist sina vänner, mist sitt jobb, blivit utslängda ur fackföreningar och blivit offentligt uthängda! Och det är inte så svårt att samla några hundra eller t o m några tusen som demonstrerar för en ökad migration! Det skulle däremot vara närmast omöjligt av nämnda orsaker att få till en verkligt stor och rättvisande demonstartion bland alla dom som är emot denne massinvandring.

  Men vem är det som har kommit upp med denna ide´ från början och vem är det som samordnar den och varifrån går orderna ut till allt och alla? Det är just frågan det. Men är det så svårt att lista ut vem som har krävt och organiserat denna utveckling: Ingen annan än 7-klövern har kunnat ställa igång detta och dessutom få med sig alla verkschefer, alla mediechefer och nästan hela kultureliten ( de som redan lever på skattepengar ) Inga andra kan ha en så bisarr tanke att bjuda in med öppna armar en vilt fråmmande, dysfunktionell kultur till Sverige och att dessutom ha fräckheten att kalla dom för flyktingar!
  – trots att man är medveten om att ytterst få av dom kommer att arbeta och tillföra landet något.
  – Trots att man vet att dess kultur inte går att vare sig assimiliera eller integrera i det Svenska samhället.
  – Trots att man är mycket medveten om att deras kultur är densamma som deras religion och att den i sin rena betydelse är en krigsförklaring mot allt annat.

  7-klövern kan ju rimligen inte ha kommit på tanken själva för att på något sätt göra nåt bra för Sverige utan de måste ju ha fått sina order ännu högre uppifrån. Och det måste ha varit länge sedan då man förberett sig noggrant och tidigt. I mitten av 70-talet ändrade man Grundlagen från att invandrare skulle Assimileras till att vi tillsammans skulle integreras. Man införde också att vi skulle vara ett mångkulturellt land. Man ändrade menigen i Grundlagen att ”varje medborgare hade rätt till” att ”var och en har rätt till” ! En paragraf som i princip likställer Svenska medborgare med illegala invandrare!

  Och svaret på detta står förmodligen att finna i FNs Agenda 2030 och EUs överenskommelse med de muslimska staternas förbund samt andra liknande ”överenskommelser” som vi anses bundna till trots att Svenska folket aldrig fått ta del av något underlag till sådana beslut! Om detta får fortsätta så står det inte länge på förrän Sveriges standard och kultur är nere på nästan densamma som de länder varifrån invandrarna kommer. Och det är ju också målet enligt FNs Agenda 2030! Och innan dess kommer inte migrantströmmarna att upphöra. Men då är inte Sverige någonting som ens liknar det vi har idag och hade igår!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Anders Lindberg är en person, som med sina åsikter är en fara för den levande och goda demokratiska debatten i Sverige.

  Gilla

 • age

  Har ni tänkt på att ALLA dessa ”ungdomar” (eller välutbildade IS soldater?) saknar bevisbar identitet?

  D.v.s. vi släpper in tusentals individer som ingen vet något om.
  Om de hade haft en gällande, trovärdig ID handling skulle en åldersbedömning vara onödig.

  Vet vi om de är hitsända av IS?
  Om de är muslimer har de en uppgift av islam och från koranen.
  Koranen säger att islam ska ta över världen.
  Koranen säger att muslim måste betrakta ”otrogen” som fiende.
  Koranens budskap betyder att de är fiender i vårt land!
  Ska vi bjuda fiender på någonting?
  Ska vi bjuda flender på vår välfärd?
  Ska vi bjuda fiender på det vi jobbat för?
  Ska vi bjuda fiender på våra liv?

  Alla muslimer är muslimer!

  Gilla

  • Billy Boy

   ”Vet vi om de är hitsända av IS?”

   Mitt svar här nedan:

   För den/dom som verkligen ville veta så fanns tidigt mycket tydliga varningar från initierade och trovärdiga källor, som även svenska politiker, myndigheter m fl lätt kunde tillgodogöra sig från vidöppna källor:

   Citat

   Minister: ”Två av hundra asylsökande är IS-terrorister”
   Terrororganisationen IS har en målmedveten plan att föra in sina egna agenter i Europa tillsammans med flyktingströmmen. Det var den iskalla varning Storbritanniens premiärminister David Cameron fick från Libanons utbildningsminister under sin resa till flyktingläger i Libanon och Jordanien.

   David Cameron besökte Mellanöstern för att med egna ögon se hur de extra pengar som Storbritannien satsat på hjälp i närområdet används.

   – Jag ville komma hit för att själv se och höra flyktingars historier, säger Cameron till brittiska Daily Mail.

   Under besöket träffade den brittiske premiärministern bland annat Libanons utbildningsminister Elias Bou Saab, som varnade honom för att IS sänder sina medlemmar till Europa tillsammans med flyktingströmmarna med målet att senare begå terrordåd i väst. Den libanesiske ministern gjorde uppskattningen att två av hundra flyktingar som tar sig in i Europa utgörs av IS-tränade fanatiker.
   (Publicerad: 25 september, 2015, 11:16)

   Slut citat

   Källor:

   Nya Tider: Svensk text enligt ovan.

   Daily Mail: Engelsk text på länken nedan.

   Two in every 100 Syrian migrants are ISIS fighters, PM is warned: Lebanese minister tells Cameron jihadists are coming ‘under cover’ to attack the West. Two in every 100 Syrian migrants are ISIS fighters, PM has been warned (Published 14th September 2015)

   Click weblink below:

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-3234458/Two-100-Syrian-migrants-ISIS-fighters-PM-warned-Lebanese-minister-tells-Cameron-extremist-group-sending-jihadists-cover-attack-West.html

   Gilla

 • age

  Men klaga inte på den där Lindberg. Han gör naturligtvis så gott han kan
  – och efterbästa förstånd => han tillhör väl den del, 87%, av sveriges befolkning, som är dummare än genomsnittet i befolkningen.

  (det återstår för någon mattematikprofessor att bekräfta bevisningen i detta påstående)

  Gilla

 • Tobbe

  Nu får det vara slut på lekstugan. Det går inte att låta ståuppkomiker, musiker, politikerbroilers som aldrig jobbat och 68-mediefolk styra en nation.

  Gilla

 • en elak fan.

  Han har humor också.Fast det är han sjelv inte medveten om.
  Ett citat.”vänsterns skarpa hjärnor”He he he.

  Gilla

 • Jhonsson

  Hr Lindberg är som en forna tiders hästhandlare. Han har svårt med sanningen.
  Men man kan slippa hr Lindbergs lögner och fantasier, genom att sluta köpa Aftonbladet. Om man skippar kvällstidningen under ett års tid, sparar man drygt 8000kr. Helt skattefritt och utan arbetsinsats. På tio år närmare 90000kr! Lägg pengarna i en burk. Se hur de växer. Spendera dem på semestern.

  Gilla

 • Erik Bergman

  Pizza betyder fitta paa en underaarig flicka. Hot dog betyder kuk paa en underaarig pojke.Detta är vad som gäller i Washington DC bland Clintons and friends.

  Gilla

 • Wally Walrus

  Ja, hans ärthjärna snurrar väl som en sågklinga just nu.

  Gilla

 • Jhonsson

  Fantastiskt, att en hord unga män i sina bästa år, kunnat slå i våra korkade regeringspolitiker (+Allians-dito) och nästan hela journalistkåren, att de är barn. Inte bara dessa naiva stackare utan hela Migrationsverkets personal har de lurat. Och inte alla godhetsapostlar att förglömma. Att bli skojad på detta sätt, skulle för en normal människa vara ytterst genant och man hade väl rodnande gömt sig i garderoben. Dock antar jag, att dem jag nämnt ovan, skakar av sig detta, precis likt en gås, som blir våt.
  Även internationellt kommer naturligtvis vårt lands politiker att framstå som idioter, vilket de naturligtvis också måste vara.
  Nu är dags att fånga in alla lögnare och skicka dem tillbaka till de sandhögar och djungler, som de kom ifrån.
  Vår sk ”statsminister” Löfven talar ofta om att han och hans ”feministiska regering” tar ansvar. Nu vill vi, dvs större delen av svenska folket, se att du Löfven tar ditt ansvar för ditt och din regerings handlande, när det gäller dessa bedragare. Du har skadat Sverige lika mycket som din företrädare Reinfeldt och det vill inte säga lite.
  Vi vill ha en sverigevänlig regering och det så snart som möjligt.
  Gör Sverige en tjänst Löfven. Ta ditt ansvar och avgå!

  Gilla

  • Billy Boy

   @ Jhonsson

   Dina iakttagelser är riktiga och sanna. Du nämner t. ex det här …

   ”… dem jag nämnt ovan, skakar av sig detta, precis likt en gås, som blir våt …”

   Nedan finns en bild på det högsta hönset i Sveriges stora grå-sosse-gås-familj. Givna vallöften från grå-sosse-gåsen rinner av lika lätt som vatten …


   Från Jeanders bildblogg.

   Var och en av alla de övriga käbblande höns-gässen i den stora svenska höns-gås-gården borde alla föräras med egna bilder … men det skulle bli ett jättejobb både för Jeander och andra skickliga tecknare att göra … så vi får glädja oss åt bilden ovan och vara nöjda med den tills vidare.

   Ett litet påpekande bara beträffande din kommentar ovan där du skriver ”precis likt en gås, som blir våt”. De äkta naturliga gässen blir INTE våta av vatten som hälls på deras fjäderdräkt. Vattnet rinner av på utsidan. Detsamma gäller för alla höns-gässen i den stora PK-höns-gäss-gården med utbredning över precis hela Sveriges yta.

   Gilla

 • Oscar Woody

  Anders Lindbergs är en illaluktande hemorrojd eller cancer på ett ställe dit solen aldrig når – inte förvånande att SOCIALDEMOKRATERNA och Stefan löven har denna misslyckade typ som förebild.

  Gilla

 • NF

  Den idioten borde sitta på mentalsjukhus med tvångströja.

  Gilla

 • Benny

  Lindberg är lik Carola på ett sätt dvs hissen går inte ända upp! Och en forskarrapport nyligen visar att journalister är mer korkade än folk i allmänhet, vilket med emfas bevisas av tomten Lindberg själv och hans undermåliga alster som AB av någon outgrundlig anledning publicerar, möjligen i ren desperation. Hur kan en människa ha så mycket fel hela tiden?

  Gilla

 • Peter

  Det är inget som har hänt. Det är inte Telias uppkoppling som är dålig det är annan uppkoppling. Så har det alltid varit.

  Gilla

 • Anna2

  Jag är väl inget stort poetämne så jag kan ju lika gärna dela med mig när det råkar poppa upp nåt plötsligt!
  -Alla barnen lärde sig om fakta och logik.
  Utom Anders, så när han tänker går det alltid åt fanders!

  Gilla

 • Lena

  Man måste få känna glädje en befriande glädje, jag är mycket positiv till den här mannen, en stor tillgång för amerikanerna !

  Gilla

 • ossie

  Anders Lindberg delar syndromet med Arnstad. Finns ej i diagnosboken än. Chans för den psykläkare som får hand om fallen att få sitt namn i boken.

  Gilla

 • Billy Boy

  Beträffande Anders Lindbergs bekymmer med …

  ”Känns som Telias uppkoppling är jättedålig. Har nåt hänt?”

  …. så skulle jag varmt vilja rekommendera honom att tala med sin arbetsgivare och att denne snarast beställer installation av pålitliga IT-produkter (både hård- och mjukvaror) på hela AB från en mycket framgångsrik och pålitlig svensk leverantör som utlovar denna utomordentliga service.

  ”North net connect, under namnändring från Rewicom Scandinavia, tillgodoser sina kunders behov av tillförlitlig trådlös kommunikation.

  Kunderbjudandet innehåller lokala trådlösa nät, anpassade abonnemang och tjänster för att bäst utnyttja de lokala näten samt vid behov integrering av IT-system till lokala nät.

  North net connect svarar främst för design, installation och driftsättning. Bolaget åtar sig även service och underhållsavtal för att vidmakthålla nätets funktion och åtgärda driftstörningar.

  North net connect kan även erbjuda det egna SIM-kortet, nor.net, som kan användas för intern mobil kommunikation inom objekt, exempelvis kontor eller industrier, nationellt och internationellt. Detta kan erbjudas till ett konkurrenskraftigt pris och ger North net connect abonnemangsintäkter”

  https://www.northnetconnect.se/

  AB borde därför skippa det genomkorrumperade och opålitliga Telia och i stället satsa på ett driftsäkert alternativ, som verkligen fungerar … i alla situationer.

  Mitt tips är helt gratis … med tanke på AB:s ständigt försämrade ekonomi!

  Gilla

  • Billy Boy

   Rättelse:

   I min kommentar ovan skulle det i näst sista stycket stå …

   ” … skippa det tidigare korruptions-inblandade och opålitliga Telia … ”

   … och ingenting annat. Sorry!

   Gilla

 • Håkan

  Anders Lindberg är en halmhatt som ingen borde lyssna på!
  Möjligen skulle han kunna överaska som sagoberättare!

  Gilla

 • Finnjävel

  Det kan inte vara kul att erkännna att man vuxit upp i samma land som Lindberg och Arnstad. Och Sahlin. Och Reinfeldt. Och Kakan. Och Schyman. Och …
  Jag tycker synd om er.
  Jag har svårt att begripa att jag vuxit upp på samma planet än de.
  Jag blir faktiskt lite dåligt till mods bara av tanken.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: