Fyra zigenarläger rivna i Köpenhamn

ZIGENARE. Fyra nya så kallade romska läger röjdes i Köpenhamn på tisdagsmorgonen. Sammanlagt greps tio person.

Rensningen gjordes efter klagomål från medborgare säger Jakob Søndergaard, biträdande polisinspektör vid Köpenhamnspolisen som är glad för de rapporter polisen får. Vi kontrollerar de anmälningar vi får och det är tydligt att det finns ett samband mellan varmare och anmälningar vi får om lägren. Ser man sådana läger och känner sig otrygg ska man kontakta polisen säger Søndergaard.

De gripna kommer att anklagas för att ha övernatt och skapat osäkerhet i det offentliga rummet och får böta 1.000 kronor var. Nio kommer sedan att släppas och en sändas till Migrationsverket för att olovligt vara i Danmark.

Polisen kommer att använda de nya ’verktyg’ de har fått från politikerna att ta itu med problemet med zigenarna: ”Vi har från en stor majoritet i parlamentet fått nya möjligheter som gör det lättare för oss att göra det så ointressant som möjligt för dessa hemlösa att campa, skapa osäkerhet och ohälsosamma förhållanden runt om i staden”, säger Jakob Søndergaard.

-Pettersson tycker inte det är bra, risken är stor att ziggisarna drar vidare till flathetens land, men jag vill påstå att den danska polisen har fel när de säger ”hemlösa”. Zigenarna har sina hem i Rumänien och Bulgarien…

Berlingske 

Vi har nog alla sett ”hemma hos” reportage på SVT och andra PK-organ, nedan en litet annorlunda bild av hur många romer lever, det är de som organiserar det som inte finns enligt PK, människohandel, organiserade tiggerier och stöldturnéer, storskaliga bedrägerier osv. 87:an, hoppas du tittar på hur många av romerna eller EU-migranterna som du vill att zigenarna ska kallas har det. Kanske lite fördelningspolitik skulle hjälpa – ziggisar emellan.

På bilderna några av zigenarnas hem i Rumänien och Moldavien, naturligtvis bor inte de flesta tiggare så men deras ”bossar” gör det, så ni som till äventyrs bidrar till finansieringen av detta är riktigt duktiga…

10 thoughts on “Fyra zigenarläger rivna i Köpenhamn

  1. Jag undrar vem som är parasiten. Zigenaren som äcklar framför affären eller den godhetsknarkande givaren.

  2. Jag gillar Danskarna mer och mer. Deras språk är rätt svårbegripligt – ungefär som om man skulle försöka prata svenska med en het potatis i munnen. Men handlingarna talar för sig själva. Och jag föredrar handling före prat.
    De är på rätt väg!

  3. Mona Sahlin intygar att zigenare inte lurar äldre och att deras språk ska vara jämställt med svenska i Sverige.

  4. Jag bodde i ett annat EU-land när ett enormt stort zigenarläger revs ett som vi var många som körde förbi varje arbetsdag, ett helvete. Där var rödljus och när det det blev rött så kom de och ”tvättade” bilrutan om man inte betalade en euro så sparkade de på bilen.
    När lägret revs så var det många pendlare som drog en lättnandets suck !
    Samtidigt så försvann de flesta stölder och förstörelser från området. Området städades så även det var positivt.
    Bra beslut från Danmark !

  5. Ziggen är en plåga för alla o envar,de struntar totallt i de lagar bestämmelser som gäller för andra utan kör sitt eget race totallt hänsynslösa i det land de befinner sig i. Vad också är viktigt och veta är att de är en fara för vår fauna bla då det har (o)vanan att äta vad som helst som flyger-går i skogen-naturen. Om du undrar varför tex änder och svanar har försvunnit i din trakt så kan jag medela att ziggar gillar dem som tilltugg (vittnen har sett ziggar med fångade änder i Stockholm)
    De som har tex kolonilotter har ofta inbrott eller ziggar som bosatt sig i de små stugorna…….

Kommentera