Dags att be Jimmie Åkesson och SD om ursäkt

INSÄNDARE i Sundsvalls Tidning

När nu regeringspartierna, (S) och (MP), tillsammans med den övriga borgerliga Alliansen, ”under galgen” anammat det mesta av SD:s syn på integration och migrationspolitiken borde det väl vara dags med en ursäkt till Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna. Men det är man för stolt för att göra, även om nu verkligheten hunnit upp samtliga partiledare.

Det är en skandal att man offentligt trakasserat och mobbat Jimmie Åkesson, när han sökt att lyfta fram frågor som berört integration, migration och verkställande av utvisningsbeslut. Man har inte vågat samtala och haft en dialog med SD, utan har istället kört med insinuationer om deras eventuella tidigare kopplingar till tveksamma rörelser, med mera.

Allt detta har nu merparten av svenska folket genomskådat, vilket också visar sig i de opinionsmätningar som ger SD de högsta siffror de någonsin har haft.

Dessutom har det så kallade drevet, i långa stycken, varit påhejad av vissa vänster- och liberala journalister, som alltfort befinner sig likt strutsen med huvudet under sanden istället för att be Jimmie Åkesson och SD om ursäkt.

 Gunnar Johansson, Fd socialdemokrat

20 thoughts on “Dags att be Jimmie Åkesson och SD om ursäkt

 1. Bra insändare av Gunnar Johansson.

  Det är konstigt att inte denna typ av insändare finns med i de flesta lokaltidningarna, runt om i Sverige.

  För jag tror trots allt att de skrivs, men de publiceras inte av någon anledning.

  • En anledning kan vara att de får miljonbelopp so mutor av våra skatter ifall de inte skriver om det du nämner.

 2. Det ha mindre med stolthet att göra snarare med styvnackad dumhet . Tyvärr kommer det att bli så igen att de hittar på rackartyg för att blockera för SD och skiter blankt i vad väljarna säger. Det hela ha blivit en princip vendetta, just P.G.A. att SD hade rätt hela tiden. Nu stå de där med röven bar.

  • Bra analys. De VET att de haft fel och är livrädda för konsekvenserna om de går ut med det. Om de gjorde det vore det bättre för landet och sämre för dem. Fortsätter de på förnekelsens och feghetens väg blir det värre för landet men de tror att de kan förhala och slinka ut bakvägen. Detta visar tydligt för vem de INTE arbetar.

 3. Dags att alla åldersuppskrivna (läs vuxna) politiker visar att de har den humanistiska stormaktens bärande öppna hjärta och ger Jimmie en välkomnande kram och ett tack för att han till slut fått dem att förstå. Han har envist, som ett hormon i en feedbackloop, återkommit med påminnelser att något måste göras åt volymer, relationer, proportioner osv.

  Åldersuppskrivna politiker! Vad väntar ni på? Det finns ingen som inte har sett och hört och förstått var era insikter hämtat energin från?

  • Förvänta er inget sådant gentlemannamässigt uppförande från dessa röv slickande ohederliga skitstövlar av båda könen + henerna. Det finns inte på deras karta ty det är inte förenligt med the swedish style.

 4. De,sista årens politiker i regering såväl som Alliansen har uppträtt på ett mycket simpelt och odemokratiskt sätt gentemot SD och dess representanter i både riksdag och på kommunal nivå.
  Dess like går inte att finna i landets moderna historia.
  Regeringen och Alliansen är därmed inte värda mer än förakt.

 5. Skönast vore väl om vi la ner allt vad jobb heter och bara kvitterade ut lönen?
  Det är jämställt och bra, alla gör ingenting.

  Bra! Allt som är fel i världen beror på män och då i synnerhet vita män i medelåldern.
  Har inte dessa subbor klagat och gnällt över att det inte är jämställt i partiernas ledning? Och hur många män har dom tagit med i sitt parti?

  Förresten är jag fortfarande MOT feminism och för jämställdhet utifall ni undrar…

 6. Bara hur 7-klövern mot bättre vetande har diskrediterat SD under år för just det som inte bara svensk politik mer än någonsin behöver, mod och ärlighet har de alla förbrukat den sista uns av trovärdighet.

 7. jag har några få önskningar i livet,
  1 Att Finland och Sverige blir ett igen som det va under över 800 år,
  2. Att de nordiska folken reser sig igen – städar ut all denna pest som smittat ut minst 3 generationers hjärnor..
  3. att dom YTTERST ansvariga politikerna och journalisterna ställs till svars för detta svek mot det vackraste folket på jorden
  – nämligen folket i NORDEN!

  – Vägra svälja 7-klöverns vita lömska flugsvampar..

  ta blåsippans väg med SD 2018.

  • ”perkele.se”!

   Vilken underbar text!
   Vilken underbar tanke!
   Vilken underbar framtid!

   Kanske dags att starta en organisation; ”Förena norden” t.ex
   eller ”Förena skandinavien”?

   Faktum är ju att ”vi” är ett ”VI” i skandinavien.

   • Bra tanke.Men vi har för mycket skit i det här landet som måste ut innan en Nordisk union kan etableras.Det är ju inte rättvist om Finland,Norge och Danmark ska behöva starta en union med oss och all denna skit vi har importerat.Tanken har varit uppe förut. På 70-talet skulle det ha blivit en ekonomisk faktor av stort värde. Omkring 25-30 milj.människor med samma kultur och arbetsmoral skulle lätt ha konkurrerat med övriga världen när det gäller produktion och utveckling.

  • Hur kan du ha så låga tankar om finländarna? Finländare är i motsats till svenskingar människor med rättskänsla, kurage, omdöme och intelligens. Dessa egenskaper fattas helt hos 87% hos de s.k. fege dumsvenskarna. Detta kommer aldrig att bli verklighet. Utan svenskingens framtid ligger hos Arabförbundet, som ligger närmare inom det mesta, som swinja kämpar för.

 8. oförlåtligt att sälja ut sitt land som många 100 000 tals har mist sitt liv för genom regelrätta krig, för vi skulle få våran plats på jorden för oss och våra barn,
  långt fler förstört sina ryggar för att genom ett hederligt arbete gjort det till ett bättre land för sina barn och barnbarn och förstört sina ryggar för landet.. och långt fler pliktat med sitt liv för att kämpa för våra gränser att få behålla detta livsutrymme för oss som kallas Svenskar.. detta säljer du ut utan att blinka!

  ditt LIV – Löfven är inget i jämförelse med dessa SVEAS KÄMPAR.. förr eller senare kommer du bli varse om det 😉

 9. Löfven, du stammar å slingrar dig, börjar du bli rädd för ditt eget folk din nu!
  I SVERIGE finns POLITISKA fångar fråga bara Dan Park.. men svetten i Löfvens panna talar sitt eget språk, är du rädd för ditt eget land å folk löfven?

  • Både Rövhålet och alla anhängare av partiet 7-klövern är så enormt rädda för att tappa makten. Tänk om diktatorn som idag styr detta en gång så vackra land skulle tappa sin makt och vi skulle återinföra demokratin i Sverige, Då skulle massor av miljardärer svälta ihjäl eller dö av hjärtinfarkt.

 10. Be om ursäkt och erkänna att man haft fel, är det sista ett politikerarsel på högre nivå skulle göra. Tror att man hellre tar gift…

 11. Vi måste kasta ut all som är under 5 år från riksdagen d.v.s. hela 7-klövern.

 12. Det är många som borde be om ursäkt inte bara till Åkesson utan till hela SD som har haft rätt hela tiden men jag tror nog ingen har så mycket stake att ens erkänna sina fel.

Kommentera