Babbe döms till livstid för mord i Bollnäs

INVANDRARVÅLD.  Kim Sahindal, 45, kusin till mördade Fadime, har dömts till livstids fängelse för att ha mördat sin ex-hustrus nya partner med flera knivhugg. I lägenheten befann sig även ex-frun och flera barn. 

Paret hade under flera tillfällen ansökt om kontaktförbud från mannen eftersom han upprepade gånger hotat dem till livet. Den dömde mannen var släkt med Fadime Sahindal som mördades 2002. Hennes pappa dömdes till livstids fängelse för det mycket uppmärksammade hedersmordet och under rättegången mot pappan erkände 45-åringen mordet. Han dömdes senare för skyddande av brottsling.

-Pettersson säger att släkten Sahindal har varit i Sverige sedan början på 1980-talet, de är kurder från Turkiet och statsminister Löfven säger att invandringen blir lönsam på sikt. Frågan är vilket århundrade…

TIDIGARE 2016-12-18. Man knivdödad i Bollnäs – Kim Murat Sahindal kusin till den mördade Fadime misstänkt

INVANDRARVÅLD. En man har knivskurits till döds i Bollnäs. Polisen har gripit en person, skriver Hela Hälsingland. Vid 21-tiden på lördagen fick polisen ett larm om ett knivbråk i en lägenhet. En man hittades livlös i bostaden.

– Patrullen påbörjade hjärt- och lungräddningen, men hans liv gick inte att rädda, säger Daniel Ågren vid polisen region Mitt.

Ungefär 1,5 timme senare greps en person misstänkt för knivskärningen. Enligt polisen finns det en koppling mellan offret och den gripne. Det finns flera om vittnen till mordet, både vuxna och barn.

-Pettersson säger tack för att ni valde Sverige…

Fadime Sahinal skötts ihjäl 2002 av sin pappa för att hon valde en svensk pojkvän. Pappan Rahmi sitter på Kumla.

Mesut Sahindal, bror till Fadime, har dömts för försök till grov utpressning, för försök till grovt olaga tvång, grovt vapenbrott, rattfylleri, narkotika-brott och brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor till fängelse två år samt är dömd för gruppvåldtäkt. Mesut Sahindal sköts till döds av polis sedan han vägrat släppa de knivar han höll i händerna i samband med en konfrontation med polisen i Uppsala.

Songül Sahindal, Fadimes syster hittades död 2014, inget brott misstänks.

Nu är Kim Murat Sahindal, född 1971, och kusin till Fadime gripen misstänkt för mord i Bollnäs. Mordplatsen är hans exfrus bostad på Solbackavägen i Bollnäs. Det mördade hette Åke Persson och var tillsammans med Sahindals exfru och plastpappa till deras gemensamma barn.

15 thoughts on “Babbe döms till livstid för mord i Bollnäs

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    I Tingsrätten kantänka, Hovrätten friar nog eller ger samhällstjänst i 60 dagar. Utvisning, en omöjlighet.

  2. Invandring lönar sig,för vem ? För Kriminalvården kanske .Men slutändan får vi skattebetalare stå för generös invandringspolitik. Jag kan inte tacka nog för sossarna för den härliga multikulti röran.MP fortfarande tjatar om mera flycktingar .När skall dom vakna?,Svenska folket börjar vakna så det blir intressant att se hur det blir 2018.Om inte blir nyval eller okupanterna tar över och det blir en Islamisk Republiken av Sverige.Ha det så gott mvh Adolf

  3. Fråga

    Varför är BARA två män namngivna? Har ni namn på de andra?

    ” från tt
    Andra serievåldtäktsmän
    I juni 2011 dömdes 24-årige Niklas Eliasson för ett tiotal kvinnoöverfall, varav två grova våldtäkter, i Örebro till tolv års fängelse.

    I november 2008 dömdes en 46-årig man till rättspsykiatrisk vård för flera grova våldtäkter och ett fall av försök till grov våldtäkt i Göteborg.

    I maj 2008 dömdes en 24-årig man till sex och ett halvt års fängelse för sex fall av våldtäkt och försök till våldtäkt i Stockholmsområdet.

    En 25-årig man dömdes i januari 2008 till sju års fängelse för tre våldtäkter och fyra våldtäktsförsök på västkusten och i Lund.

    Hagamannen i Umeå, Niklas Lindgren, dömdes 2006 till 14 års fängelse för sex överfallsvåldtäkter och två mordförsök i Umeå mellan 1996 och 2005. (TT)

  4. Vilket jävla pack varför finns dessa kräk över huvudtaget vi måste gå man ur huse o ta tillbaka landet som vi föddes i från invällarna dom skall hänga från takstolen liknandecsom Saddam gjorde.

    • Du skall veta att, packet drar dit var det finns mer pack. Eftersom pack inte är någon bristvara i Svenstia, är det ganska logiskt att, de söker sig till sina gelikar för där kan de försvinna i mängden.

  5. Finns någon som vet vad det kostar per/dygn,att hålla en av detta pack inlåst i en cell ? Själv vill jag minnas att det för några år sedan,talades om 4.000:-/dygnet.

  6. Man gör som man alltid gjort, tiger ihjäl om kriminella i Sverige.
    Svenskarna är mentalt medvetslösa FÖR HEL<VETE RÖSTA PÅ SD!

KommenteraAvbryt svar