Sveriges Radio gör reklam för islamister

ISLAM. Muslimska brödraskapet bildades i Egypten 1928, det är en politisk organisation vars mål är att skapa en islamisk stat grundad på Koranen och haditherna. Muslimska brödraskapets motto är: ”Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; jihad är vår väg; och döden för Allahs ära är vår högsta strävan”. 

Muslimska Brödraskapet har haft som strategi att använda bistånd för att flytta fram sina egna positioner i drygt 85 år. Det kan ej vara okänt för Sveriges Radio så frågan är varför SR ger positiv publicitet och medieutrymme till en rörelse som är terroristklassad i flera länder utan att ställa några kritiska följdfrågor.

Läs gärna om Islamic Relief på bloggen…

18 thoughts on “Sveriges Radio gör reklam för islamister

  1. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    salrol skriver:

    Kom ihåg att islam endast tillåter välgörenhet av muslimer gentemot andra muslimer. Käket ovan lär således inte nå några ”icke muslimer”

    Däremot är det nu stora belopp skänks bort och som via diverse (skumma) kanaler så småningom hamnar hos bl a IS.

  2. Muslimerna skänker mat!
    Vore det inte bättre, om de slutade begå terrorhandlingar?
    Jag tvivlar på att det finns något gott, som kommer från muslimer.

  3. Att SR och SVT i sällskap av diverse pressetiskt befriade propagandister representerar regeringens främsta indoktrineringsorgan i den psykopolitiska kamp som förs, är ingen nyhet i sig. Emellertid är det av yttersta vikt att dessa manövrar fortlöpande uppmärksammas för att hålla oss uppdaterade om det organiserade nationsförräderi som utspelas.

    Här är syftet att till den politiskt oinitierade nyhetskonsumenten förmedla ett vilseledande intryck av islamisternas varma välgörenhetsvilja och därmed befästa sympatierna för dessa de facto fientligt sinnade infiltratörer, vars allt annat än filantropiska agenda medelst etablissemangets benägna bistånd intar en alltmer framskjuten position.
    Andreas.

  4. Ramadan innebär att man inte äter på dagen utan äter istället på natten.
    Jag sover på natten vilket innebär att jag inte äter då och äter istället på dagen, så man kan säga att jag firar en omvänd ramadan hela tiden.

    • Jag tycker det påminner mig om historien om Dracula och vampyrer 🙂
      Det måste vara från islam som författaren till Dracula fått sin inspiration: Ramadan och ”Inte äter på dagen” har blivit vampyrer som bara är vakna på natten, skräcken för gris blev skräck mot vitlök, skräck mot kors har de gemensamt, man hittar säkert mer om man är insatt i islam…

  5. Som tagits upp tidigare så faller det inte de marxist/liberala (som på något vis har fått makten i Sverige) på läppen när exempelvis NMR delar ut hjälp till nödställda svenskar(de har gjort det på urval av att de är just svenskar) som tack vare de tidigare nämnda marxist/liberala krafterna är helt satta på undantag då det mesta av skattemedlen idag går till invasionsstyrkorna som nämnda styrande importerar!

    Vad anbelangar SR och SVT (och övrig mainstream-media) så kommer dessa aldrig frivilligt att ge ifrån sig sin priviligierade situation att ha absolut tolkningsföreträde, detta måste fråntas dem och ansvariga ställas till svars!
    Medierna måste sedan endera läggas ned eller genomgå kraftiga revideringar, de vinklade nyheter som dagens sk journalister serverat kommer bli förbjudna! All försök till påverkan inom det sexuella området oavsett om det är riktat till barn eller vuxna är även detta lagt till en skamfylld historiens skräphög(samma som Putin beslutade om när det gällde riktat till barn) det innebär bla att det är slut med hysteriska homosexuella som förkunnar sin läggning i radio dag efter dag! Det sks även bli slut på asgarvande radiopratare och pladdrande i munnen på varandra! Radion är inget medium där dessa radiopratare likt tonåringar som tagit första fyllan och jämför och skrävlar om helgens bravader, landets övriga befolkning är INTE intresserade!

    Det är dags att dra in sändningstillstånden och att överta redaktionerna! Detta till folkets fromma!

    • En mycket stor skuld till landets förfall har Alliansen, de styrde och ställde under 8 år utan sanera SR träsket. De lät dessa sina belackare vara kvar och t.o.m. utöka sin makt position och sin personalstyrka, som är 10 gånger fler än Danmarks radio och 7 gånger fler än USAs största TV bolag. Nepotism kallas denna form av korruption klia mig på ryggen och jag skall klia din rygg. Att de borgerliga lät bli att, ingripa mot det korrupta SR säger allt om deras moral och etik. Jag kan bara hänvisa till the swedish style! Låg IQ nivå, feghet och deras förkärlek för rövslickning.

      • Helt sant så avstod de borgerliga att rensa ut valda delar av dessa medier(något jag har en svag minnesbild att de vid ett tidigare tillfälle stått för?).

        Detta kan bero på att de borgerliga helt är i händerna på globalisterna och således inte längre fick göra detta!?
        Hur förklarar man annars övergången från den härliga konservatismen till en vidrig extrem marxist/liberal hållning inom det tidigare så stolta Moderaterna?
        Hur förklarar man hur Fp , C och Kd ändrat allt de tidigare stått för?

  6. Ramadan är en muslimsk högtid som Svenska folket inte har med att göra, precis som att julafton inte firas av muslimer. Förstår inte varför SVT predikar om den högtiden? Pimplas det inte rödvin bland Journalisterna under Ramadan??

  7. Om en annan bakslug organisation som HA skulle försöka idka välgörenhet, bör man ta med en framtida ”gentjänst” i beaktande, innan man tar emot deras ”gåva”. Det ligger i sakens natur.
    Eller som föräldrarna säger till sina barn, ta inte emot godis från okända (ökända) gubbar.

    Iallus

  8. ”Fel” personer hjälpte tidigare utsatta svenskar i Björns trädgård på Södermalm och blev kritiserade för det av vänsterkrafter.
    https://www.nyatider.nu/har-hjalper-de-hemlosa-svenskar/

    När vissa grupper som inte är sanktionerade av samhället och maktens politiska mål är det tydligen fel, men när andra utför frivilligarbete höjs det till skyarna.
    https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/05/27/skillnad-pa-folk-och-folk/

  9. ”Koranen är vår lag”!

    Då ska dom inte befinna sig i vårt land, Sverige!
    Vi har våra egna lagar, Sveriges lag, och
    BARA SVERIGES LAG GÄLLER I SVERIGE!

    Var finns Sveriges regering?
    Var finns Sveriges försvar?
    Var finns SÄPO?

    Vad gör de åt detta hot mot vårt land?

    => Då gäller alltså koranen som lag för dem också!
    => Då har de heller inte i vårt land Sverige att göra!
    => Då ska de ut eller fängslas!
    => Då bryter de mot Sveriges lag!
    => Då måste vi, sverigevänner, hjälpa dem bort från sina uppdrag!

    De uppfyller inte sin uppgift: Att hålla Sverige svenskt!
    De uppfyller inte sin uppgift: Att försvara Sverige!
    De uppfyller inte sin uppgift: Att vårda, upprätthålla och följa svensk lag!

    Sverigevänner, vi måste agera!

    • Jag tycker att Ramadan ska förbjudas i Sverige.Det är vi skattebetalare som står för kalaset när dessa muslimer kan festa och fasta för våra pengar.På dagarna går dom omkring arbetslösa och på kvällar och nätter äter dom för bidrag dom fått för våra skattepengar. I Luleå hade dom problem sa dom därför att solen lyste 16 timmar om dygnet och då får man inte äta eller ha sex. Detta stora problem skulle nu kommunen i Luleå se över. Jag vet inte hur! Om man ska ändra på solen eller styra ljuset från den? Fy fan vilken smörja dom håller på med. Man kan undra om det är fullständig kortslutning i deras hjärnor.Det måste vara enklare att slänga ut snyltarna än att ändra solen.

KommenteraAvbryt svar