Kyrka i Stockholm kan bli moské

Från Facebook

Till sist det oundvikliga: Kyrka i Stockholm ska peka mot Mecka och kristna symboler ska gömmas undan när muslimer besöker den om stadens biskop (!) får sin vilja igenom.

”Biskopen i Stockholm vill att Sjömanskyrkan pekar mot Mecka och gömmer de kristna symbolerna vid behov.”

För dig som har följt StoppaBojkott under en längre tid har kunnat ta del av exempel hur anti-israelisk Svenska kyrkans ledning är och har t.o.m. publicerat antisemitiska broschyrer i kyrkans namn. Kyrkan ignorerar även det kristna lidandet i Mellanöstern där Israel är den enda fristaden för kristna och det enda land i Mellanöstern där antalet kristna ökar.

Nu har Stockholms biskop föreslagit att Sjömanskyrkan i staden ska kunna bli islamisk vid behov och således radera allt ”kristet” i den. Inget förvånansvärt i sig, för en tid sedan ville någon kyrka eller flera ha imamer som predikar.

Ta del av den bifogade artikeln för mer information.

-Pettersson undrar hur Svenska kyrkan tänker. Kristendomens födelseplats var Mellanöstern och där är snart de kristna utrotade, tror någon, utom kyrkans tjänare att islam kommer att sluta breda ut sig med våld om de får chansen?

Relaterat till Svenska kyrkan:

Ambassadör Bachman: Svenska kyrkan skyldig till militant Israelkritik och nedvärdering av judarna
http://www.stoppabojkott.se/ambassador-bachman-svenska-kyrkan-skyldig-till-militant-israelkritik-och-nedvardering-av-judarna/
Svenska kyrkans möte med terrororganisationen Hamas 2014
http://www.stoppabojkott.se/svenska-kyrkans-mote-med-terrororganisationen-hamas-2014/

samt via http://www.stoppabojkott.se/?s=svenska+kyrkan&submit=S%C3%B6k.

48 thoughts on “Kyrka i Stockholm kan bli moské

 1. NEJ TILL MOSKÉER OCH ÅTERIGEN NEJ NEJ NEJ TILL MOSKÉER.

  Hur länge ska det säras på benen, hur fan kan man acceptera en djävulsk politisk ideologi som islam?

  Islam torde kriminaliseras istället!!!

  • I Sverige råder religionsfrihet sedan länge. Islam är Guds religion. Och en bra muslim är en person som inte skadar oskyldiga och inte baktalar personer. Inom islam stöttar vi behövande och vi strävar efter att maximera våra goda handlingar. Detta är islam.

   Moskeer i Sverige har alltid strävat efter att ge stöd till människor.

   Lögnarna på denna blogg hävdar att det inte finns kyrkor i muslimska länder. Det är lögner. Det finns tusentals kyrkor i de muslimska länderna. Åker du ner till Turkiet är det ingen som hindrar dig att besöka någon kyrka där.

   • Islam är inte en religion, läs på satan! Islam är en TOTALITÄR IDEOLOGI SOM VILL TA MAKTEN MED EXTREMT VÅLD OCH UPPRÄTTA EN DIKTATUR TYP SAUDI ARABIA MED KORANEN OCH SHARIA SOM LAG OCH GRUNDLAG!
    Varför tål ni inte se kors ? Svar: Ni är besatta av SATAN!
    Vik hädan satan! Amen.

   • F.D. SD. Islam är nästan den största religionen och det är den religion som flest människor upptäcker o konverterar till. Eftersom islam lockar till sig så många finns det alltid satanister och hatiska personer som driver på med hatpropaganda och krig mot islam.

    Islam har aldrig velat kriga mot exempelvis USA. Det är främst USA som ständigt startar nya krig mot muslimerna.Så enkelt är det. Satanister gillar inte islam eftersom den är motsatsen till satan.

   • Nu ljuger du igen Ali. Det var muslimerna som började attackera USA:s handelsfartyg i Medelhavet redan i slutet på 1700-talet. Mussarna tog även c:a 1 miljon europeer som slavar (varav några tusen svenskar) så även om Västvärlden har varit jävliga så har mussarna varit betydligt värre vad det än gäller utom att arbeta, uppfinna och mänskliga rättigheter.

    Hade muslimerna stannat i Arabiens öknar hade det inte blivit så många krig, lämna tillbaks Levanten, Nordafrika, Egypten, Turkiet och allt annat ni stulit så blir det nog fred.

    När tror du ni ska riva Al-Aqsamoskén på Tempelberget i Jeruslam så vi kommer åt att göra utgrävningar i den kristna kyrka som moskén är byggt uppepå?

   • Pettersson. bla bla bla. Nu kommer du som vanligt med dina lögner utan att ens kunna verifiera dem eller kanske i bästa fall ange en källa som är skriven av dina högerextremister. Dvs inget man kan lite på.

    Pettersson. Du skriver ”så vi kommer åt att göra utgrävningar i den kristna kyrka som moskén är byggt uppepå?”. Sedan när blev den s.k. salomontemplet kristet? Eller vill du att Svenskar ska luras att tro att israeler kommer att bygga en kyrka där? För övrigt är din fråga väldigt dum. Varför inte bara bygga en kyrka bredvid. När jag besökte stället såg jag flera kyrkor i närheten. Och där fanns inga problem mellan kristna och muslimer.

    Palestinska präster klagar faktiskt mest på det israelska förtrycket av de kristna och sällan tvärtom. Så försök inte med dina sionistlögner.

    Al-Aqsa skyddas av Allah.

   • Ali, Allah borde tänka på att skydda muslimerna för muslimer i stället för en stenhög. Varför byggde inte mussarna en moske bredvid kyrkan eller Salomontemplet som du påstår, är mussarna för dumma?

    Om nu Jerusalem är så heligt för muslimer varför nämns staden inte en enda gång i den enda sanna boken koranen?

   • Pettersson. Det är inte ditt problem vad som inte står i koranen. Att du Ingen har lyckats ens hitta salomontemplet. Men ditt påstående om en kyrka är pinsamt. Vågar du inte säga till svenskarna att ni sionister inte vill bygga en kyrka där utan allt handlar om salomontemplet. Så mitt vanliga tips är. Sluta ljug och sluta med att flytta hit sionistkrigen och sionistpropagandan till Sverige.
    Jag har haft tålamod med dig. Men nu har jag tröttnat. Vi har ju flytt hemska krig som är skapade av sionisterna. Vi har flytt till ett fredligt land för att vi vill leva i fred. Jag har verkligen tröttnat på ert systematiska hat och ständiga konflikter som förföljer oss.

    Flyktingar som nästan dött i haven orkar inte bli bemötta av personer som dig och dina likar. Riskerar man livet för frihet är ditt hat det sista som man vill höra. Om du nu inte vill att folk ska leva på bidrag så kan du väl visa stöd för nyanlända och hjälpa dem att hitta jobb. Gör något gott istället för att liera dig med satan. Hemska människa.

   • Ali, nu börjar du låta som en riktig musse när du påstår att det inte är mitt problem vad som står i koranen som är världens största terroristhandbok.

    Självklart är koranen hela världens problem och frågan kvarstår. Varför nämns inte Jerusalem en enda gång i koranen?

    Om du har tröttnat på oss så ägna dig åt din egen ”sannings”blogg ett tag.

   • Pettersson. Kul att höra. För jag är en stolt muslim och kommer alltid att förespråka islams all goda och fredliga budskap.

    O självklart angår Jerusalem och vad islam säger om AlAqsa inte dig.

    Det är varken din stad eller ditt land. Att du lite de mest högerextrema israelerna förespråkar att AlAqsa o därmed ska ska rivas o därmed starta nytt stort krig är bara fullständigt galet.
    Dessa tankar är för vidriga för att jag ska acceptera dem.

    Du och din hatblogg däremot låter precis som Nazister. Exakt samma sort retorik.

    Återigen. En person som upplevt hemska krig vill inte dubbelbestraffas med att få uppleva dig o din hatsekt. Sluta förfölj folk som upplevt hemska krig. O sluta ha hjärta av sten. Det är vidrigt. Förstår du inte ens kritiken ?

   • Tänker du så är du antingen okunnig om vad Islam betyder och är en ”hypocrate”… De mår finnas kyrkor men de är inte ny byggda. Om inte Islam vill ta över varför skall man bosätta sig ett land med kafir och med kvinnor som visar former och är mindre värda och förtjänar att bli våldtagna? Vill ni ha fred varför inte stannar där i ett muslimsk och försök att komma överens med de ”andra muslimer” (Africa är enorm)..Rätta till det som ert gud och profet inte lyckades att förmedla eftersom ni bråkar med varandra…

  • Kommendanten, helt rätt, det är en avskyvärd kriminell ideologi som inte ska ges en enda chans att sticka upp sitt fula tryne. OM de tror att de kommer att ta makten med våld i Sverige så tror de fel, men det är bråttom att väcka befolkningen och få dem att inse att FRIHET, DEMOKRAT OCH MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER kommer att gå förlorade om vi i Sverige och EU inte kastar ut denna satans sekt och inte tillåter att den brer ut sig!
   ANN BARNHARDT på YOUTUBE förklarar islam bra….-”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

  • Agera nu!!!!!!!!!!!!!!!!
   Det vore till stor hjälp om Pettersonsblogg startade en namninsamling med det verklighet som alla ser,förutom de som är Islam vänliga.
   Där vi kräver att de lyssnar på svenska folket räddsla. Det går inte att ha politiker som inte förstår vad Islam står för ( de som gör det är själva muslimer )..Allt för många olika sorts brott, i namn av en ond doktrin, har begåtts för att senare bli ursäktad . Allt för mycket resurser har använts för att integrera folk som inte vill integreras. Vi måste visa att ”de som skulle bära Sverige” är bidragstagare som leder pensionärerna till ännu mer fattigdom.
   Vi måste ifrågasätta hur de försvarar att öppna fler moskeer ,muslimska dagis och skolor skall leda till mindre segregation..
   Jag har skrivit till några myndigheter för att begära en debatt om Islam med experter ,ex-muslimer ,Imamer forskare ,utländska expertiser.. Ingen svarar ..
   Bara genom kunskap kommer man att inse vad meningen med Islamisering betyder ….
   Man skall också ”visa” politikerna osv. hur Sverige klassas numera runt om i världen ….

 2. Mary Agnes
  Jag håller på dig och nästan alla andra. Tack för din fina kommentar! Det värmer i eländet.

  Kör på! Skriv, skapa debatt , prata med alla vänner, de som ev. råkar vara ”vänster” Många är nog uppväxta i den tanken utan att förstå när det kommer till kritan. Jag menar: Att de flesta är så indoktrinerade i sin uppväxt och därmed tror att de gör rätt, bara för att andra gör så, även kallat grupptryck.
  Pavlov var en kommunistisk hund, när han såg köttbiten började han dregla. Precis det försöker nu Lövet göra gå på gammal skåpmat och hoppas på att vi börjar dregla…..

  Ni måste skriva till Svenska kyrkan – biskop – och klaga. Hon kan knappast ta ett beslut över våra huvuden om många säger sitt. Ingen tid att förlora! Jag har ingen som helst respekt för någon oavsett titel om de bestämmer sig för att menligt påverka min vardag.

  Tänk er att vakna upp en solig morgon en sommardag och tvingas höra böneutrop. Då skulle jag hellre vara i helvetet alla dgr. i veckan 🙂

  Länk till Magica de Spell:
  https://www.svenskakyrkan.se/omoss/kontaktasvenskakyrkan

  Tack för ordet
  JB

  • J.B.
   Jag liksom många andra finner styrka i allas vår djupa sammanhållning här hos Pettersson. Tack själv. Vi är inte ensamma; vi är folket.

 3. Svaret är en blank NEJ till att tillåta byggande av en moskee där kyrkan står nu. Islam är allt annat än en religion. Det är en rövar-ideologi präglat av en falsk komplex av överlägsenhet vilket i grunden och botten speglar inget annat än raka motsatsen. En politisk erövringsideologi full av myter, vidskepligheter, okunnighet oresonlighet och en primitiv livsföreställning. En ideologi som grundar sin existens på förtryck, hot, förföljelse, våld, död åt allt o alla som inte underkasta dess sk. ” heliga påbjud”, föreskrivna i dess ”heliga boken” kallad koranen, vilken är ingen annan än en förvriden dålig plagiat av judiska torah samt evangelierna plus allskön myter o sedvanor upplockade ur lokala hedniska religiösa tron som var vanliga i 600 -talets arabiska halvön bland olika beduin stammar. Sabianerna samt dyrkare till månguden shiva vars heliga dyrkansplats låg i ingenting mindre än i Al-Kaaba, den aktuella svarta fyrkvadraten som utgör islam heligaste platsen på jorden! var en av många hedniska religiösa tron där. Jesus, Patriarkerna Abraham, Jakob, Josep, Jesus mor Maria o många flera omnäms också i koranen fast med en egen tolkning. Rekommenderas att läsa: Daniel Pipes, Robert Spencer, Bill Warner, bl.a.

 4. Till Ahmed. Vet du vad som händer om jag som kristen vill bygga en kristen kyrka i något muslimt land, som exempelvis Saudi arabien, Qatar, Irak eller Egypten? Det vet du väl och det gör vi alla också. Tvärtemot det blir kristna kyrkor o monumenter i dessa länder ner brända till marken på löpande band samtidigt som kristna mördas, förföljes och sätts på flykt. Och det mest avskyvärda av allt allt är det att ingen knappast vågar att höja rösten o protestera kraftigt om det. Det råder total tyst. Som kristen, gör mig detta minst sagt FÖRBANNAD! Cynismen, dubbelmoralen, slapphet, naivitet, enfald, okänslighet o rädsla är otvivelaktigt orsakerna till att det otänkbara blir sant. Det får det vara nog.

  • Jag har stenkoll på hur de kristna behandlas i Mellanöstern, man får inte bygga kyrkor i muslimska länder! Det vet jag! Men det är Medierna och politikerna som är så jävla fega! Jag är inte muslim och följer ingen som helst religion i sig, så jag förstår kristnas frustration helt och hållet.

  • Facio: det finns tusentals kyrkor i alla andra länder du nämner förutom Saudi arabien. Men tittar du på största muslimska landet i världen, där finns det över 60 000 kyrkor. Så nej, kristna blir inte förföljda av muslimer, deras helga platser bränns inte av muslimer. Det IS står för är inte islam. de kanske har dödat 2000 kristna, samtidigt har de dödat minst 200 000 muslimer. om en muslim är riktig muslim så dödar denne inte en annan oskyldig människa oavsett tro.

 5. Ingen ockuperar någon! I Israel finns det gott om arabiska ministrar, ni kan kolla upp så ser ni! När man frågar enskilda palestinier i gaza om vad de önskar sig, så säger de: ett arbete,bra sjukvård, och utbildning, ingen nämner stat,ockupation,mord på judar eller så. Det är hamas som utsätter folken för faror och terroriserar och avrättar sina egna! Om de så inte lyder!.

 6. Med det nuvarande stolpskottet till Ärkebiskop kan man
  förvänta sig precis vad som helst, även tvångsanslutning
  till Islam!

 7. Antje Jackelen spottar på Jesus Kristus och på Bibeln, inte ett ord när Islamiska Staten mördar kristna, då borde man ringa i kyrkklockorna men gör det inte, ynkligt….21 kristna kopter från Egypten fick halsarna avskurna av IS i Libyen, inte ens då bryr sig kyrkan. Islam är en TOTALITÄR MÖRDARIDEOLOGI SOM VILL TA MAKTEN MED VÅLD…..Jag vill uppmana er att lyssna på ANN BARNHARDT PÅ YOUTUBE….-”Islamic Sexuality A Survey Of Evil”.
  Hon tar upp könsstympning bland annat, lyssna och lär om denna våldsideologi, Sverige är inne på en otroligt naiv och korkad linje. Man stampar ut sådana här ur sitt samhälle om man har någon stake, -islam är ren ondska och ska bekämpas med alla till buds stående medel, koranen och sharia borde förbjudas, överallt där de finns följer kaos och inbördeskrig.
  Muslimer bör sparkas ut ur EU och Sverige och inte bjudas in att gå på bidrag här, tyvärr kommer motsättningarna att öka, det finns ingen rim och reson att bjuda hit aggressiva kravmaskiner, – vaknar inte 87:an kommer de att ta makten tack vare att de sluter sig samman i grupper och ställer krav som de driver igenom med våld.
  Vad har de naiva och konflikträdda svenskarna att sätta emot då ? Steget till mordorgier på Sveriges befolkning är kort, – de har minst 300 IS terrorister inbjudna av 7klövern som reser fram och tillbaka Syrien-Sverige och VÄNSTERNAZISTERNA står på islams sida, ex fylle-Gudrun(FI) m.fl.

 8. 87 an/ DÖ/ PK gänget, Svenska Kyrkan vill gärna göra om ALLA(h) kyrkor till moskéer, tycker det är ett bra antirasistiskt kristet budskap. Gud är stor !!! Grattis

 9. Kyrkan känner mycket väl till att israel ockuperar och förtrycker kristna palestinier. Kristna biskopar och präster i Palestina klagar mest på israels politik. Och svenska kyrkan har all rätt att kritisera israel för sin grymma politik.

  Jag vet att israel hatar all kritik och gör allt för att tysta folk men sociala medier har öppnat upp ögonen för miljontals människor. Så det går inte längre att dölja sanningen

 10. Det kommer nog att bli permanent ganska snart. Och detta är bara början. Den muslimska (kraftigt växande) minoriteten kommer inte att acceptera något mindre. Och Svenska Kyrkan har redan mer eller mindre avskaffat sig själv i sin iver att tillfredsställa PK fascisterna.

 11. Att: Stockholms biskop

  Mejl till biskop i Sthlm! 200150929

  Fy fan, nu får det vara nog!

  Mitt råd till dig, öppna ögonen. Om du tror att du kan främja fred genom att bjuda in i Islam till Fd.Sjömanskyrkan vid Slussen gör du ett stort misstag.Jag bor nära.
  Detta är inget hot, bara en uppmaning till dig som bidrar med att förstöra mitt liv, som jag kämpat så mkt. för att nå. Jag hatar allt vad som har med muslimer att göra, fattar du, HATAR!

  SATSA PÅ ATT HJÄLPA HEMLÖSA ISTÄLLET SOM HAR SVÅRT MED BOSTAD. GÖR RIKTIG NYTTA. SE TILL SVENSKARS BEHOV.

  Jag vill inte gå in på detlajer, men det kan du aldrig förstå för du gömmer bakom din kepa och organisation och ber en naiv bön för att alla ska ha det bra.

  Mitt liv är långt ifrån bra, lever under existensminimum på grund av depression/utbränDhet, de involverade bryr sig inte och jag hamnar mellan stolar alldeles för upptagna av sin inkompetens o dyl.

  Jag tvingas göra saker som gör att jag när som helst kan göra att jag snart står på gatan. Jag har så svårt med vardagen, svårt att motivera mig,är uppgiven, har funderat på att ta mitt liv. Kan du ge mig en del av din lön av ren godhet,nej, det kan du inte! Det vill du inte!!! Du ser till dina behov först. Var bor du?

  Du ska du se till att de får be mot Mecka, sätta upp sina kors och dyligt. Vad är nästa steg, böneutrop? De tycker naturligtvis det är helt ok om de nu har en kyrka där. Vad annars? Lika mkt som om de vill att Oktoberfest i Tyskland ska läggas ned. Det kommer bli en konflikt som inte du kan stoppa. Det kommer du snart ha på ditt samvete, var så säker. Stoppa detta nu.

  Ni andra som läser detta: SKRIV/KLAGA. De ska ockupera ett av Sthlms finaste hus/läge med sina värderingar osv. Se till att hon aldrig lyckas med detta! Vi måste gå ihop.

  SKICKA MEJL OCH KLAGA.

  • Smart att börja ett brev till kyrkan med ”fy fan”…. det är ju ingen svordom utan tvärtom – en förbannelse över satan. Borde gå hem, klockrent.

   • Kan inte någon skicka en CD där IS använder Antjes favorituttryck ”allah akbar” när de slaktar människor och skrattar….
    HISTORIENS SÄMSTA MÄNNISKOR DETTA!!

   • Till. Fd, Socdemokrat. Tackar. Dina inlägg är härligt salta. Stämmer gärna träff någon dag och diskuterar framtiden.

    Det var inte en medveten tanke (fy fan) men om det kan tolkas så, så är det bra. Det viktiga är att hon tar upp huvudet ur sanden och börjar fatta att det hon kanske kommer göra är ytterst farligt.

    Folket har ingen makt. Allt som påverkar vår vardag i litet/smått måste vi få säga vårt om inte sitta bakom kaffet och klaga. Då blir det lätt uppgivet. Jag sitter nu och komponerar ett nytt mejl där jag kommer gå hårt åt henne och kyrkan. Vänta och se. Ni ska göra likadant. Visa att ni inte är förtryckta.

    Det är fan på tiden att något händer.

 12. Jag fattar inte varför ni beskyller svenska kyrkan eller biskopen. Det är ju ni själva som har valt att inte längre va troende och går ur kyrkan.
  Kyrkor, synagogor och moskéer är den enda guds hus. Alla troende får lov att utöva sin tro i dessa hus. Om artikeln stämmer så är det ännu ett steg i rätt riktning.

  • Anti-krist är bara förnamnet….Muhammed var en analfabet, mördare, våldtäktsman och pedofil, våldtog en 6 årig flicka (Aisha) och hörde röster i öknen, det var SATAN som talade till denna mördare/dåre….Koranen är satans ord som nedtecknades senare, Muhammed kunde varken läsa eller skriva och visste ingenting.

 13. Kyrkan ha alltid lierad sig med den för stunden blåsande vinden, under 40talet med Nazisterna idag med deras efterträdare De humana och fredliga islamister!

 14. Flator, bögar och allsköns löskefolk bestämmer numera hur de kristna värderingarna skall tolkas. Till sin egen fördel naturligtvis.

 15. En klick konstiga typer har kuppat den svenska statskyrkan.
  De med äkta kristen tro och med insyn i kyrkan måste stå upp för ärlighet och rättfärdighet!

 16. När det gäller muslimer så är det hela väldigt enkelt. Konvertera till Kristendom eller lämna landet.

  Jag föreslår att de lämnar landet. Ju fortare desto bättre.

  Behöver inte vidare kommentera varför man inte skall lyssna på biskopen.

Kommentera