Anders Behring Breivik mördade 77 men hans familj får ingen pension


TERRORISM. Anders Behring Breivik, född 13 februari 1979 i Oslo, är en norsk fängelsedömd terrorist och massmördare. Han utförde ensam terrorattentaten i Norge 2011, vars resultat blev 77 döda och 315 skadade. Breivik har erkänt och är dömd till Norges strängaste straff för brotten. 21 års fängelse och förvaring. Förvaring är en norsk specialitet som kan förlängas med fem år i taget efter att strafftiden gått ut! så länge han anses farlig för samhället.

Nåväl, föreställer att Breivik hade en familj som hyllade vad han gjort och för det fick en väl tilltagen livslång månadslön för vad Breivik gjorde.

Ni skulle med rätta bli rejält förbannade, men det är precis vad de palestinska myndigheterna gör. Familjerna till mördare och terrorister får rejält betalt när deras barn mördar judar och för detta betalar svenska myndigheter bistånd.

 


35 responses to “Anders Behring Breivik mördade 77 men hans familj får ingen pension

 • Ulli

  https://www.gatestoneinstitute.org/10234/funding-palestinian-terrorism
  https://www.gatestoneinstitute.org/9601/palestinians-western-funded-terrorism
  Pension utbetalas som belöning till terrorister och deras familjer av PA med pengar från EU/väst.
  Skulle man vara konsekvent skulle man betala belöning också till Breivik och hans familj.
  Naturligtvis helt totalt sjukt, denna ”sjukhet” bland våra styrande vill detta blog inlägg visa på antar jag och inget annat.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Kan månne någon av mina medkommentatorer upplysa undertecknad nationalist och rättskapabel medborgare avseende logiken i att till enorma kostnader upprätthålla denne massmördarens liv? Enligt det sunda förnuftets förmenande saknar Breivik allt som ens kommer i närheten av existensberättigande och den enda proportionella påföljden hade tveklöst varit att döma honom till döden.
  Till vad gagnar då denna förvaring? Det norska folket har rätt att kräva att verklig rättvisa skipas via ett återinförande av dödsstraffet och dess tillämpning vid de svåraste brotten.
  Detta kommer med tanke på den eskalerande kriminaliteten att bli alltmer uppenbart, då behovet av ett klartänkt och rationellt synsätt som vitaliserar och stärker rättsmedvetandet blir omöjligt att negligera.
  Andreas.

  Gilla

 • Ulli

  Om ett land eller kontinent störtas i totalt kaos är i slutändan beroende på hur stor mängden av terror är (och till viss del belastningen på socialsystem, vård etc.):

  Självklart är Breivik också en terrorist och ingen att ta i försvar. Breivik sitter inne (själv vore jag för dödsstraff).
  Hur många potentiella Breivik’s finns det i Europa som plötsligt kan slå till, kan väl vara ett hundratal.
  När det gäller muslimer som när som helst kan slå till likt i Manchester lär vi stött på statistik (i Europa och världen i stort) räkna med kanske 100’000.
  De potentiella Breivik’s är ett stort problem men ändå inte den grupp som klarar att störta resp. nu störtar oss i avgrunden.

  Gilla

 • MartinA

  Haha, Breivik var contra jihadist, inte nazist. Så alltså betydligt närmare Petterssons ideologi. Samma oärlighet som vanligt här på Petterssons alltså. Samma sorts oärlighet och manipulation som i gammelmedia faktiskt.

  Gilla

  • Ulli

   Förstod du inte ironin direkt?
   https://www.gatestoneinstitute.org/10234/funding-palestinian-terrorism
   Västvärldens regeringar är lika okonsekventa här som så ofta annars.
   Vore man konsekvent skulle man betala pension också till Breivik’s familj, likt man gör via PA till muslimska terrorister, vilket naturligtvis (också) skulle vara absurt.

   Gilla

   • MartinA

    Pettersson driver sedan länge en agenda att islam=nazism. Vilket är att behandla läsarna med förakt. Att förlita sig på att människor inte tänker. Det är precis samma attityd som gammelmedia, det är att manipulera läsaren istället för att informera. DET är vad jag protesterar emot.

    Titta till exempel på sista bilden. Där islamisten inte alls gör en fascisthälsning utan håller handen uppåt. Vad blir nästa steg, att photoshopa BLM när de gör black power hälsningar så att det ser ut som de gör fascisthälsningar de också? Du kan inte uppnå någonting bra med såna här lögner som Pettersson hänger sig åt. Allt pettersson lyckas med är att smutsa ner sig och sänka sin trovärdighet.

    Gilla

   • Nordmann

    Jeg vet ikke kildehenvisningen til overskriften, men så vidt vi vet i Norge, så får familien pansjon. Faren som var konsulent i staten har en stor pansjon, mora er død. ABB vil og få pansjon dærsom han slipper ut.

    Gilla

   • Ulli

    Den som fortfarande inte tycker att islam är att likaställa med facism eller nazism (eller något än värre) borde studera innebörden av ”poltical islam” och ”Sharia for non muslims”.

    Ett par tidgare blogg länkar:
    https://petterssonsblogg.se/2017/05/24/var-ratt-och-plikt/
    https://petterssonsblogg.se/2017/05/23/islamic-invasion-of-india-the-greatest-genocide-in-history/

    Gilla

   • MartinA

    @Ulli
    Islam är universialistiskt, Nazism är etnisk. Islam är egalitärt, nazism är hirarkiskt. För att nämna två fullständigt fundamentala skillnader. Om man nu nödvändigtvis ska jämföra Islam med någon ideologi är kommunism betydligt närmare. Att säga att nazism=islam eller vice versa bevisar bara att talaren är oärlig eller korkad. Varje gång Pettersson gör det bevisar Pettersson att de föraktar läsaren och betraktar dig och mig som dumma icke tänkande får. Precis samma attityd som gammelmedia alltså.

    Vill du kritisera Islam, kritisera då islam. Vill du kritisera nazism, kritisera då nazism. Det här löjliga memen islam=nazism sprider bara desinformation och förvirring och hittepå omkring sig. Ingenting kan bli bättre av sådana bedrägerier.

    Gilla

  • naimlap

   Dumkopf! = Svensking.

   Gilla

   • MartinA

    När du tar dig rätten att förolämpa oss svenskar är det väl bara vanlig hövlighet att du berättar vad du själv har för identitet?

    Gilla

 • lisa

  om Breivik fått fortsätta hade Norge varit fritt från terrorister.

  Gilla

  • Nordmann

   Lisa! du burde møte noen av de Norske foreldrene som mistet barna, dem du kaller terrorister..

   Gilla

   • MartinA

    Du menar de socialister som jobbar för att utrota norrmännen och förstöra europa?

    Gilla

   • Normann

    MartinA: Vi er alle klar over at Utøya er et klekkeri for den sosialistiske venstrevridde tenkningen, men jeg kan uansett ikke se at vi under noen omstendigheter kan forsvare å drepe barna Deres..

    Liked by 1 person

   • MartinA

    @Normann Jo, du har rätt. I dagens läge. När det ligger lik på gatorna och vi har en bakgrund av sporadiska automatgevärs salvor på avstånd på grund av vad dessa personer gjort för att göda sin egen fåfänga och fylla sin egen buk så kommer nog saken i ett annat läge. Men den dagen den sorgen.

    Däremot tänker jag inte ömka de som mördades. De var på Utöya för att försöka bli en del av det hemska etablissemang som vanstyr Norge idag. För att leva på andras arbete och berika sig själva på att tränga undan norrmännen i deras eget land.

    Gilla

   • MartinA

    ABB är en massmördare och jag tycker inte någon skall göra den sorts dåd som han gjorde. Mycket bättre att ägna sig åt fredlig aktivism, att jobba och knoga och betala in till fri media och till våra organisationer. På många sätt så begick nog ABB sitt dåd på grund av att han var en misslyckad människa och inte ville sänka sig till att knoga som alla andra.

    Men jag känner mig heller inte bekväm med att gå ur min väg för att fördöma någon som mördade dessa ruttna politiker. Hur många mord och hur mycket lidande och våldtäkter och misshandel och förödmjukelser och förstörda liv för HELT oskylddiga människor är inte de skyldiga till?

    Gilla

   • Nordmann

    MartinA , Jeg ser hva du mener, men din harme må du rette mot de voksne, da i hooves politikerne som aldrig stilles til ansvar. Barna er unge og rimelig uopplyste. Det er de voksne som har kjørt værden så på ræva med sin grenseløse multikulturelle kulturfrie fantasi.. Følg med Soros. Hvordan står det til med de Svenske ansvarlige politikerne ?
    Like ille som i Norge vil jeg tro. Svindler til seg og sine venner det de kan av det dere skulle ha, og slipper unna som vanlig 🙂

    Liked by 1 person

   • MartinA

    Jo, så har vi lyxen att tänka nu. I framtiden kommer vi bli vuxna när vi är tolv.

    Gilla

  • Ulli

   Självklart är Breivik också en terrorist och ingen att ta i försvar. Breivik sitter inne (själv vore jag för dödsstraff).
   Hur många potentiella Breivik’s finns det i Europa som plötsligt kan slå till, kan väl vara ett hundratal.
   När det gäller muslimer som när som helst kan slå till likt i Manchester lär vi stött på statistik (i Europa och världen i stort) räkna med kanske 100’000.
   De potentiella Breivik’s är ett stort problem men ändå inte den grupp som klarar att störta resp. nu störtar oss i avgrunden.
   Om ett land eller kontinent störtas i totalt kaos är i slutändan beroende på hur stor mängden av terror är (och till viss del belastningen på socialsystem, vård etc.).

   Gilla

 • Nordmann

  ABB betegnes ikke som en Terrorist, det mest missbrukte ordet som fantasiløse slenger ut for å skape interresse. Han er en Massemorder.

  For det andre, ABB kjempet IKKE for å befri landet sitt for okkupanter
  som Palestinerne gjør i sitt hjemland. Når værden på sikt får drevet zionistene ut av Palestina er det mulig det roer seg litt dær nede. Nå må Dere jo kjempe denne kampen for frihet på Svensk jord, Hvordan føles det?

  Liked by 1 person

  • Sven-Erik

   Citerat förut ”Vem skall hjälpa oss, när vi hjälpt så många att vi inte kan hjälpa oss själv.
   Gott ha er norrmen me på bane, men frågan är; Vad ska judarna ta vägen? Samma som svenskarna, norrmän m.fl. utrotas av massmördare?
   Terroristerna är förtruppen. De har en tro och de har ledare. Ledarna vill ha makten med sin tro. Min kunskap om ABB är bristande men han var en massmördare. Utan tvivel? En mördare influerad av sin galna tro precis som en terrorist är galen av sin tro.

   Gilla

   • Nordmann

    Vad ska judarna ta vägen? De skal som oss andre befinne seg over allt, slik de alltid har gjort.

    Det er en stor forskjell på det vi kaller et religiøst livssyn, og det vi nå opplever som ren religionsfantatisme. Fanatikere er gale og farlige og bør elimineres umiddelbart. Vi har 2 grupperinger som utmerker seg.

    Terroristerna är förtruppen. De har en tro och de har ledare.
    Zionistene og Jihadistene er samme ulla begge. Godt dokumentert i historien.

    ABB en mördare influerad av sin galna tro.
    (Alle)Fanatikere er gale mennesker, det vet vi Sven-Erik.

    Offentlig religigionsfanatisme skulle vært forbudt med lov, da religion er et privat anliggende. Kun religiøse symboler som representerer landets kultur, tradisjon og verdier burde vørt tillatt offentlig. Jeg tror vi ender dær snart, og veien dit blir ikke pen.

    Gilla

  • Ulli

   It seems like you have never studied history. Palestine was the name the romans under Titus called the jews (to anger them) after having killed them in big numbers and destroyed their tempel in year 70.
   There was never a country called Palestine.
   The british and french decided to divide their colonial area (todays Iraq, Syria, Transjordan, Libanon, Israel, Westbank and Gaza) between arabs, christians and jews. However, the jews ended up getting much less than promised in the Balfour declaration. Even with the Westbank only 24%. The whole Transjordan was actually promised to the jews which have been longest in the region. Even though the jews ended up getting only a tiny part, the arab countries started war (even though the arab world is 595 times bigger than Israel). The arabic states urged the arabs living in the new state Israel but the jews told them to stay. Almost 2 million arabs live in Israel today and have equal rights. However, jews and also christians have been driven out and killed from the arab parts.

   Gilla

   • Ulli

    Urged to leave with the promise as soon as Israel has been wiped out they can go back and have it all, but it came different
    Arabs that left now living since generations in refugee camps e.g. in Libanon are not getting the citizenship and are forebidden to work in most trades even though the arab nations have enough space after having driven out and killed jews completely and christians almost completely.

    Gilla

 • Mia

  Märklig jämförelse.

  Liked by 1 person

 • Adolf Nilsson

  Han som sträcker upp handflatan kollar bara om det regnar. Vattnet är livsviktigt i öknen.Behring behöver inte tänka på sånt han blir inlåst resten av sitt liv.Mvh Adolf

  Gilla

 • jockfall

  En djupt omärkt grop hade passat bättre.

  Gilla

 • Bajen666

  Grisen på den sista bilden håller han inte handflatan uppåt.?
  Eller ser jag så fel.?

  Gilla

 • ossie

  Skamligt !!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: