Manchester-mördaren var ingen invandrare enligt herr Arnstad


ISLAM. Salman Abedi, var ingen invandrare, enligt Henrik Arnstad, som har arbetat som journalist på Aftonbladet, Dagens Nyheter, Expressen och det förvånar mig inte när man läser att journalisternas hjärnor är sämre än vanligt folks. 

Det kan diskuteras vem man ska kalla invandrare, eftersom Salman, var född i Storbritannien, men båda hans föräldrar kom från Libyen som flyktingar undan Khadaffi och har flyttat tillbaka dit. För mig är han en invandrare men framförallt troende muslim. Arnstad skriver att Abedi är universitetsstudent men enligt BBC har han hoppat av studierna och arbetade på ett bageri. Hur som helst går det knappast att skylla dådet på socioekonomiska effekter så jag skyller på islam och sådana som Arnstad som inte fattar…

Läs gärna om Arnstads tidigare eskapader på bloggen…


30 responses to “Manchester-mördaren var ingen invandrare enligt herr Arnstad

 • compulsoryunion

  Afro engelskt namn

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vad vill då den förtappade och anarkistiskt influerade islamistpromotorn Arnstad ha sagt med sin förnumstiga lilla pekpinnes-tweet? Enligt mitt förmenande är den infödde terroristen endast en våldsbenägen slaggprodukt av en inavlad och defekt kultur som överhuvudtaget inte hör hemma inom Europa, och att insinuera att detta massmord skulle ha begåtts av en som vederbörande psykopatskribent antyder ”ordinär engelsman”, är en oförlåtlig skymf mot brottsoffren och deras förtvivlade anhöriga.
  Allt oftare bibringas man onekligen intrycket av ett implicit gillande från agendajournalisterna så snart ett nytt vansinnesdåd begåtts och deras besatthet av att befrämja vår undergång blir allt tydligare. Vad blir nästa steg i deras klättring nedför branten till den totala moralupplösningen i själva helvetet? Att öppet lyckönska islamisterna till ännu en framgång i kampen för västerlandets utplånande?
  Andreas.

  Gilla

 • compulsoryunion

  kan man anmäla Arnstad till ARN: public service (public deception) hjärntvättar barn o gamla så att de tror att afro krull = afrosvenskar

  Gilla

 • Jhonsson

  Även om bondkatten föder sina ungar i stallet, blir dessa ändå inte några hästar.

  Gilla

 • finnjävel

  Mest troligt var han en konverterad same som ogillade hur engelsmännen tyckte om renskötsel i allmänhet och Rudolf i synnerhet.

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Såvitt jag vet är en Pingvin fortfarande en Pingvin även om den har bytt kontinent, eller har föräldrar som bytt kontinent.

  Gilla

 • Hanna

  Arnstad bekräftar det uppenbara- vissa infödda är inte solidariska med sitt eget land utan det som deras föräldrar lämnade för ett bättre liv. Begränsa eller stoppa invandringen från vissa regioner/religioner så räddar vi liv!

  Gilla

 • ossie

  Terroristen var en andra generationens invandrare dom lär ju vara värst. Vi har ju oräkneliga av den sorten på tillväxt i vårt land.Om bara nån procent är av den värsta sorten så är vi illa ute. Arnstad kanske kan se vilka som är OK och inte.

  Gilla

 • Kent

  Lena

  Skämmas det är väl något som Arnstads förstånd inte räcker till.
  Kvalitén på politiker och journalister i Danmark är däremot så överlägsen att vi i Sverige skäms ordentligt.

  Gilla

 • Jhonsson

  Henrik Arnstad liksom Johan Rocksröm är två fjantar, som är rådgivare till till en tredje fjant, nämligen vår ”statsminister” Löfven.
  Det förklarar också I stora delar, varför det går utför för Sverige.
  Det brukar ju inte gå bra, när en blind leder en annan blind.

  Gilla

 • Billy Boy

  Pansargeneralen Henrik Arnstad har kanske kollat med Åsa Romson (MP) om Manchester-mördaren Salman Abedi någon gång åkt tunnelbana i Manchester.

  https://www.google.se/search?q=manchester+subway&lr=&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjakJ-UoYvUAhXoCpoKHcvFDHMQ_AUICSgA&biw=988&bih=533&dpr=1.75#q=manchester+subway&rflfq=1&rlha=0&rllag=53479827,-2240741,490&tbm=lcl&rldimm=12482134775267814171&tbs=lrf:!2m1!1e3!3sEAE,lf:1,lf_ui:4&spf=1495723170363

  Om Åsa Romson (MP) svarade ja på den frågan (utan att ens känna till några fakta) så tror Arnstad blint på Romsons uppgift. Då anser Arnstad förstås att Salman Abedi per automatik vara en person med fullvärdigt brittisk medborgare och inte ha någon som helst invandrarbakgrund från Libyen … och inte eller ha några kopplingar till den islamska ideologin.

  Gilla

 • ruben

  Ja det finns fredliga muslimer trots Islam, men ingen muslim kan vara fredlig tack vare Islam. I princip vilken muslim, som helst kan poppa upp som mördarmaskin, eftersom döda och hota uppmanas i Islam och kan rädda en muslim ur det eviga straffet. Dessutom skall en god muslim ljuga om sina syften. Jag tycker Islam verkar mest som djävulens uppvigling mot människor. Jag kommer aldrig förstå hur någon med öppna ögon kan tro Islam är en fredlig religion? Jag tänker t.ex. på den kvinna/muslim, som bar burkan med ordet LOVE skrivet av vapen… Det Henrik Arnstad vill antyda stödjer ju rasismen i så fall, att biologiska arvet har betydelse. Men jag tror miljöarv och uppväxtmiljö har en avgörande påverkan och då är han muslim och libyer.

  Gilla

 • Lena

  Att han inte skäms !

  Gilla

 • peter kostin

  Jag har alltid räknats som andra generationes invandrare. Mina föräldrar var första generationen. Så har det alltid varit I Sverige. Men tydligen har det förändrats, I alla fall i England. För självmordsbomaren är ju en andra generationens invandrare även im han är född i England.

  Gilla

 • kbrel

  Arnstad är lika vissen som ”Sussarnas” rosor 😀

  Gilla

 • per22

  Vem har bett att få höra Arnstads desinformation?
  Hela hans beteende är som ett enda stort sjukdomstillstånd.

  Gilla

  • Realist

   Det är tur att ”mentalsjukhusen” för länge sen lagts ner i Sverige …..

   Gilla

   • Wally Walrus

    Tråkigt på ett sätt för då hade vi sluppit figurer som Arnstad ute i det fria. Münchhausens syndrom är ju helt uppenbart i hans fall.

    Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Svenska myndigheters definition av personer med utländsk bakgrund är som följer

  Personer som är utrikes födda
  Personer som är inrikes födda med två utrikes födda föräldrar

  Gilla

  • peter kostin

   Förr var det
   1:a generationens dom som kom till Sverige.
   2:a generationen barn till 1:a generationen födda i Sverige
   3:e generationen är barn födda av 2:a generationen
   osv
   Jag är 2:a generationen
   Mina barn 3:e generationen
   Mina barnbarn 4:e generationen

   Gilla

 • ulsansblogg

  Arnstad har också studerat en del men kunskapens frukter tycks endast ha fallit vid hans fötter och fömultnat.

  Gilla

 • Tussilago

  Har ni tittat närmare på hans twitter-bild? OMG vilken självbild denna riksfåne besitter…
  Kan inget annat än att asgarva….
  😂😂😂

  Gilla

 • Lena

  Katie Hopkins formulerer riktigt väl i den här intervjun vad det handlar om.

  Muhammedanerna ändrar på våra samhällen så att det ska passa deras våldsamma kärlekslösa ideologi. ( min tolkning och mina ord)

  Gilla

  • Lena

   Ni som vill följa Katie H gå in på you tube och skriv fox news och hennes namn, finns mycket att följa.
   Inte möjligt för mig att länka, tyvärr !

   Gilla

 • Levande tro

  Lik fan så var han en fanatisk muslim med arabiska rötter ingen Smith eller Jones
  Det verkar som det skulle vara en ursäkt i Arnstads huvud att han var född i England men lik förbannat Arnstad så var han en muslim

  Gilla

  • Bosse

   Idioten Arnstad ska hålla igen käften.Ur den kommer det bara en massa skit som ingen vill höra

   Gilla

  • Lars

   Arnstad, ja sicken jävla Idiot!

   Gilla

   • naimlap

    Svenskingen älskar idioter för då känner henen – hönset igen sig själv. Om inte denna Arnstad var en uppskattad journalist av tidningens läsare skulle han naturligtvis inte vara kvar på tidningen. Så jag utgår ifrån den stora majoriteten av 87>orna läser och uppskattar hans alster och de är ganska många. Ja, tyvärr så är svenskingen en sådan figur, som gillar. ”Ju sämre desto bättre”!

    Gilla

   • Billy Boy

    @ naimlap

    7-kövern fick 87% i valet 2014

    Enligt gårdagens DN/Ipsos har
    7-klövern sjunkit till 76% :

    S+MP+V …..= 37%
    Alliansen …. = 39%

    Totalt …….. = 76%

    Och nedåttrenden verkar fortsätta steg för steg.

    https://unvis.it/dn.se/nyheter/sverige/dnipsos-raset-fortsatter-for-m

    Socialdemokraternas långsiktiga nedgång mot den absoluta nollpunkten ser ut så här:

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: