Stäng

Den trojanska hästen

ISLAM. Enligt legenden hade belägringen av Troja varat i tio år när grekerna kom på en krigslist, de byggde en gigantisk trähäst med gömda krigare i under ledning av Odysseus samtidigt som flottan låtsades segla bort. De lurade trojanerna att släpa in hästen i staden och ställa till en stor fest för att fira att grekerna avseglat. När de sov ruset av sig smög krigarna ut och öppnade stadsportarna åt den grekiska hären som återvänt under natten. Staden blev plundrad och bränd, männen dödades och kvinnorna togs som slavar.

Vi har skrivit på bloggen om den trojanska hästen tidigare, nu har Richard Jomshof, riksdagsledamot och partisekreterare för Sverigedemokraterna, lagt ut den i sitt Twitterflöde och det retar naturligtvis en hel del mindre begåvade individer. Bland annat Eskilstuna-Kurirens Alex Voronov, känd för att vilja tysta politiker med knytnävarna och en massa annat mindre begåvat skit.

 

7 reaktioner på “Den trojanska hästen

  1. I Sverige har dessvärre den Trojanska hästen skapats inifrån landet för att öppna det på vid gavel.
    På medeltiden var det Rattus Rattus som förde hit böldpesten men nu har vi den tvåbenta varianten som invaderar Europa i horder som är långsiktigt mycket mer förödande. De för med sig islam.

  2. Ögnade igenom kommentarerna som Jomshof fått. SUCK. Är folk i allmänhet så där oförståndiga så är hela vår kamp förgäves. Europa är förlorad. 🙁

  3. Den trojanska hästen är Juden som öppnat porten för islam till Europa. Se Barbara Spectre på Youtube ”Europe must become multicultural” Vänligen se den!

  4. Det är en bra liknelse , fast det som nu sker i nutid behövs det ingen trähäst det räcker med naiva politiker som ingenting fattar . Tänk om det fanns någon minister i regeringsställning som gick ut i press och tv och stod upp och sa , att allt som vi i regeringen har försökt att göra har blivit fel , och nu som en följd av detta avsäger jag mig alla mina uppdrag i den nuvarande regeringen och kommer fortsättningsvis att verka för att minimera alla skador som jag och mina partkamrater är orsaken till . Kommer det att ske troligen inte .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: