Vems fel?


Vems fel är det att jag…

…alltid förknippar brott i Sverige med östeuropeiska ligor och utomeuropeiska invandrare? Jag vet att det finns etniskt svenska skitstövlar, såväl som västeuropeiska invandrare som inte följer lagen. Varför har jag slutat tänka på dessa individer när brott begås? Varför tänker jag bara på individer från Litauen, Rumänien, Irak, Somalia, Afghanistan etc? Är det uppgifterna som DN äntligen rapporterade om, polisens uppgifter, BRÅ:s statistik eller är det bara fördomar?


12 responses to “Vems fel?

 • Truthfighter

  Hatet, ligger inbäddat i förövaren. Har man ett öppet hjärta, blir det stängt av all hånleende skit man möter, som bekräftar motsatsen om ”allas likhet”. Det är ett totalt vänsterristiskt propagandafalsarium, som inte stämner det minsta alls. Hatet föds av vidriga handlingar och beteende. Inte av ytlig hudfärg, eller härkomst. Men det råkar sammanfalla p g a vad de gör och gjort, där de kommer ifrån. För Den Totala Ondskan är koncentrerad till vissa specifika ställen på vår jord. Och genomsyrar de flesta som bor på dessa platser. Utan undantag.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Stefan K…..

  Det beror nog på att de människor som även tror att Ramadan är en svensk tradition, får för stort utrymme i svensk media.

  Nima förklarar det på ett bra och enkelt sätt…………..

  ”Ramadan är inte direkt det första man kläcker ur sig om någon säger ”Nämn en svensk tradition!”. Ändå verkar det viktigt för många att benämna sedvänjan ”svensk”. 

  https://www.dagenssamhalle.se/kronika/ramadan-ar-en-smal-och-exklusiv-tradition-17263

  Gilla

  • Quinna

   Stefan K,
   var inte orolig jag (som varande svensk kvinna) skulle vilja påstå att du fortfarande ”har en fungerande hjärna” som inte tagit skada av den hjärntvätt som pågår i PK-media.
   Eller så har du käkat ”dunderpiller”
   se denna ”film” och skratta lite det hjälper ……

   Ha en trevlig kväll förhoppningsvis med en svensk kvinna, haha

   Gilla

 • Amen to that

  OBS! Detta är inga fördomar utan vedertagen sanning.
  Enligt Brottsförebyggande rådet begår ju invandrare mest brott, speciellt våldtäkter!
  Nu kan inte moralkärringar skylla på förutfattade meningar iaf..

  Bara de kriminella elementen som besöker eller bor permanent i Sverige.
  Jag börjar med mina fördommar eller sanningar.

  Polacker stjäl gärna Diesel och gör inbrott.
  Balter snor våra finaste bilar.
  Mörka med krulligt hår är mest påtända och begår de värsta vansinnesdåden.
  Svensken kör för fort och fifflar gärna med deklarationen.
  Ryssar kör som idioter, vilket allt som oftast resulterar i en krock eller påkörning.
  Zigenare butiksstölder/snatterier – åldringsbrott stjäl höns , hästar,får,grisar,kor,ALLT.
  Pizza-bagare fifflar med moms-skatter.
  Finnar super och slåss.
  Juguslaver rånar banker.
  Ni kan själv välja vilka berikare som förtjänar titeln, de är allesammans trots allt Jordens äckliga avskum!

  Gilla

 • Jhonsson

  Så fort det saknas signalement är min tanke att förövaren är en utomeuropeisk person från Mellanöstern eller Afrika. Tanken är inte helt fel. Det finns undersökningar från Danmark, som visar en stor överrepresentation för dessa grupper. när det gäller brott. Visserligen begås en del brott av västerlänningar men är signalementet utelämnat kommer tanken direkt. Hade säkert varit bättre, om PK-eliten hade hade slutat censurera.

  Gilla

 • Malmöbo

  Du hänger för mycket på pettersson, avpixlad och fria tider Stefan K. Och det är bara era fördomar och inget annat.

  Gilla

 • Tyrone

  Jag skulle vilja tillägga att de som importerar utländska fnask är de som inte kan hitta sig en kvinna av egen maskin eller att man gjort en realistisk avgränsning och inte funnit vad man söker här så att man importerar en fru som blivit över i hennes hemland.
  Efter ett tag så ”anpassar” hon sig till normen här och man har mist det lilla man äger när hon vill att man ska flytta ut ur det hem man byggt upp av egen kraft så det är smartare att inte ge sig in på djupa vatten om man inte kan simma med hajarna.
  Låt polackerna ta hand om sitt trash.
  En annan aspekt. Numera är det trendigt att ragga på internet men de som finns på internet är alla fnask i olika grad eller kriminella.
  Kvinnor som blivit över och kan inte av egen maskin skapa något eller har skapat något så man behöver få tag på någon man som man kan parasitera på så länge han har något att dela med sig av.
  När allt är slut då är det tillbaka till ritbordet och internet för att hitta någon annan korkad jävel man kan blåsa.

  Jag kan nog säga att jag gillar och respekterar polacker men ni kan, precis som övriga jordens befolkning, hålla er där ni kom ifrån.

  Gilla

 • Rosenholm

  glöm inte Polen.
  Som folkgrupp är Polacker det värsta som hänt för Sveriges ekonomi. Speciellt byggbranschen har fått lida något enormt när Polackerna gör jobbet(oftast falskt) för mindre peng.
  Svartjobbet inom byggbranschen är Polackernas fel!
  I min stad introducerade polacken alkohol samt narkotikaförsäljning till alla undermyndiga barn! Har speciellt en erfarenhet då kompisen blev pumpad på sjukhuset och polisen ville få reda på vem som sålde. Polacken gömde sig och flydde landet!

  Att svenska män importerar fruar fån Polen beror nog mest på att unga kvinnor i Sverige inte hänger med i utvecklingen utan sitter kvar i 1968 års flumliberalism och fastnar därför lätt i improdultiva tankegångar typ miljöpartiet.
  Svenska kvinnor är ju också förtjusta i att viga sitt liv till att bli introduktörer till någon invandrad analfabet som sedan sticker och hon sitter sedan där med barnen.
  Dessa överblivna gratisfnask imponerar inte på svenska killar som hittar bättre tjejer på annat håll

  Gilla

  • naimlap

   Här drar upp de upp allt möjligt och omöjligt om polacker och polskor. Det mesta är bara elakt förtal. Som t.ex vem slår en polsk murare på fingrarna? Polska arkitekter är arkitekter o.s.v. Angående polskor vis a vi svenskor skulle jag vilja påstå att, polskor är, som söndagsskoleelever jämfört med svenskor. Mycket lite eller ingen kriminalitet alls, arbetsvilliga, lojala, vackra och lojala kvinnor, som saknas hos många av Svens´kor.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: