Hanif Bali besöker Albanien


ISLAM. Hanif Bali, med född i Iran och moderat riksdagsledamot är på besök i Albanien. Antalet invånare är knappt tre miljoner och majoriteten är sunnimuslimer. Dock är staten sekulär. 

Filmen från Albaniens huvudstad Tirana, jag ser inga hijaber, niqaber eller burkor trots att det är ett muslimskt land. Det verkar dessutom rent och snyggt i huvudstaden.


12 responses to “Hanif Bali besöker Albanien

 • Truthfighter

  Ja, det går, om man anstränger sig, och inte faller till föga för muhammedprimitivismen. Fast vem vet????? ”I vassen lurar gäddorna!” Även om det är tillbakahållen tyglad islam, så är islam alltid islam, och inget gott att tillföra mänskligheten. Islam måste bara bort, bort, bort!!! Människor lurar sig tro att allt är väl, och att muslimerna är ”moderata”. Så kommer trisslotten från helvetet! D v s ”plötsligt händer det”. Och folk säger: ”Man märkte inget på honom, han var lugn, skötsam och anpassad. Man kunde aldrig tro att just han skulle aptera en bomb, köra över människor med en lastbil. Utföra en massaker!”

  FÖR SÅ ÄR DE INNERST INNE ALLA MUSLIMER. DET ÄR LATENT I DERAS SATANSTRO. DERAS ”SATANSVERSER”. DET FINNS FULLT AV FÖRUTTNELSEI DERAS HJÄRTAN! FÖR ISLAM ÄR DEN TOTALA ONDSKAN AV SVARTASTE SVARTA!

  För hur är de egentligen till sättet gentemot oss andra? Jo de är bedrägliga, hånfulla, svekfulla, våldtäktande, hotande, vandaliserande, misshandlande. m m. m m. Och detta bara till vardags som så. DET FINNS INGET GOTT I ISLAM!!!

  Och det är tragiskt att Albanien ska genomsyras av denna skit, efter att genomlevt Europas hårdaste stalinistdiktatur. Det var samma skillnad mellan Albanien och övriga östeuropa, som mellan övriga gamla ösreuropa och dåvarande väst. Så hårt var det i detta land. Ett exempel: Det fanns till Enver Hoxsas fall ingen personbilstrafik, och endast 50-tals bussar. I övrigt cyklar, och häst och vagn. På 90-talet. Så tänk shälva hur människor hade det där, i detta underutvecklade land. For man mellan Albanien och gamla Jugoslavien, så var det som att komma till himmelriket vid en jämförelse. Jugpslavien var ju innan Polens och Ungerns öppning och liberalisering, gamls östeuropas minst hårds land. SÅ ÄR VÄRDA ATT SLIPPA ÄNNU ETT AKTORITÄRT SYSTEM I FORM AV ISLAM, TYCKER JAG. ATT FÅ LITE FRID OCH GLÄDJE FRÅN DENNA VIDRIGA TOTALISMSTALINISM DE GENOMLEVT. JAG UNNAR DEM DET! 🙂

  Liked by 1 person

 • Kalasbetalaren

  Albanerna är inga ”riktiga” muslimer, utan konverterade bara för att slippa betala Jizya! Det är denna skatt som ockupanterna tar ut av oss!

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Jizya

  Gilla

 • Rosenholm

  odalkvinnan

  23 05 2017 at 20:59
  De är väl Kosovoalbaner? De fick ett eget land men de återvände aldrig dit vad jag fattat. Rätta mig gärna om jag har fel.

  Många bor i Landskrona.

  Gilla

  • Skåningen

   Jag har två systersonen. Den yngre av den gifte sig med en muslimsk kosovoalban 2002. Hon är ateist, och han är född kristen men också ateist. Deras barn uppfostras enligt helsvenska normer, med julfirande etc. Men alla hennes syskon (5 st) och föräldrarna har flyttat tillbaka till ditt hemland igen. Visst har många stannat, men väldigt många har flyttat hem igen. Du vet, ”borta bra men hemma bäst”.

   Gilla

 • Ulli

  Varför M Hanif?
  M var tongivande i regeringen 2006-2014, 800’000 beviljades PUT trots att de huvudsakligen importerade problemen redan vid regeringstillträdet 2006 var många och stora.
  Med ditt mod, din ärlighet och ditt sunda förnuft skulle du passa bättre hos SD.

  Gilla

 • Gtu

  Hanif bali …vilka tabletter tuggar du på.

  Vill också ha såna

  Gilla

 • Gtu

  Titta på en 4k film i smartphone kanon

  Gilla

 • Ekstrand

  Vad tiggarligorna gör på nätterna?

  Gilla

 • Tyrone

  angelicaplacet

  23 05 2017 at 19:48

  Var kommer bilarna ifrån?

  Stulna arbetsfordon, personbilar och motorcyklar kommer från Sverige.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Var kommer bilarna ifrån?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: