Självmordsbombare dog i explosionen i Manchester


ISLAM. En misstänkt gärningsman dog vid attacken i Manchester. Det uppger polischefen Ian Hopkins vid en pressträff. Samtidigt stiger dödssiffran stiger till 22 personer och flera barn fanns bland offren. Polisen tror att mannen agerade ensam.

– Mannen som utförde dådet dog på arenan. Vi tror att han hade på sig en hemgjord självmordbomb som han utlöste, säger Hopkins. Minst 59 skadade personer fördes till sjukhus efter dådet. UD har inga uppgifter om att det skulle vara några svenskar bland offren.


30 responses to “Självmordsbombare dog i explosionen i Manchester

 • Dino

  Just nu ett köpcentra stängt i Manchester pga hot

  Gilla

 • introvert

  Terrorismen har kommit för att stanna! Vi kommer att få se och höra om
  den många år framöver. Om vi inte ska införa diktatur och en komplett
  polisstat som redan skett efter 9/11 där alla människor är möjliga
  terrorister. Globalismens förespråkare i de högre skikten vill ha det så,
  en värld en diktatur!

  Gilla

 • RäddSomFan

  Om nu detta är sant och verkligen har hänt vilket jag inte tror på, jag kallar det ”Fake News” tillsvidare, men om det är så, så förstår jag inte resonemanget med som tex GP skriver ”Vi måste fortsätta samlas – trots rädslan”, för vill man ha till en förändring vore det då inte bättre att stanna hemma så att gator och torg förblir tomma för då hade nog politikerna reagerat jävligt mycket fortare om dom inte får in skattepengar när folk slutat springa ute på gator och torg och shoppa dagarna långa. Jag drar i alla fall mitt strå till stacken och stannar hemma, jag tänker inte offra mitt liv för idioter och frågan är vem stryker med nästa gång? och blir det kanske då i något köpcentra i Sverige eller kanske på någon gågata i centrum …vem vet, jag kommer i alla fall inte vara där eller i närheten.

  Gilla

 • Fongal

  Det var ett välplanerat muslimskt terrorattentat på de otrogna

  Gilla

 • Jhonsson

  I dag kunde vi höra, hur våra politiker som vanligt serverade oss en rad floskler, om vad som skall göras för att förhindra terrorattentat pch att vi inte skall vara rädda! Men tyvärr är det tomma ord och inget annat. Vi skall inte visa oro, påstår de gång på gång.
  Självklart känner folk oro med tanke på det, som häder runt om oss. Och i synnerhet om man är i närheten av en flock babbar känner man oro.
  Många undviker evenemang med mycket folk för att inte utsätta sig för risken, att bli offer för en självmordsbombare.
  Att man i Sverige skulle uppleva något sådant, var helt otänkbart för 20-25 år sedan. Lika otänkbart som hedersmord, barnäktenskap och annat, som den helt okontrollerade invandringen av inavlade stollar fört med sig.
  Att det blivit på detta viset skall vi i första hand anklaga moderaterna för. De var de med Reinfeld i spetsen som satte igång lavinen.
  S och Mp med alla tokar som finns där samt den sk ”oppositionen”, dvs Alliansen, har stillatigande samtyckt och resultatet av detta ser vi i dag.
  Kriminaliteten växer lavinartat liksom utanförskapsområden och många andra icke önskvärda företeelser. Allt pga denna vansinniga idé att invandringen skulle gagna vårt land, när det i stället är det motsatta.
  Låt oss hoppas på ett utbyte av regering 2018. Och då till en sådan, som värnar om Sverige och det svenska.

  Gilla

  • Tobbe

   Hörde Trump idag: dessa onda element och de som hjälper dem ska fördrivas. Kanske något för pk att fundera över.

   Gilla

 • Wally Walrus

  Ja nu kommer väl blommorna, teddybjörnarna och gravlyktorna fram i vanlig ordning. Sedan är det glömt till nästa gång en ”olycka” sker.

  Gilla

 • eugenecork

  ass, detta bara begynnelsen…forts. följer

  Gilla

 • Tobbe

  Man hör ofta att de som utför den här typen av dåd vill skapa skräck, alternativt hat och det totala kriget. Därför ska vi inte låta oss påverkas och leva våra liv som vanligt. Att detta inte är vår strid utan vi ska lita på samhället.
  Jag kan köpa det under förutsättning att politiker gör sitt jobb och samhällsskyddet fungerar.
  Det gör det inte. Så vad kommer hända…

  Gilla

 • Wilfred

  Sverige är inte ett mål för terrorister.
  Sverige är det land där terrorister bosätter sig för vidare färd mot USA/UK där deras budskap lättast sprids genom terrordåd.

  Gilla

 • Amen to that

  citat:”Terrorister slår till i vår del av världen, för att de hatar vår frihet och livsstil.”

  ALLAH AKHBAR!
  (kan inte garantera stavningen)Den meningen lär höras allt mer frekvent. Moskéerna är grogrunder för bombmakarna.
  Daltet med islam måste få ett stopp i Sverige och hela europa .

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Nu börjar det vara nog med mer eller mindre meningslösa ord om att tankar går till de anhöriga och tända ljus.
  Vi måste sätta igång med att angripa roten till alla (de flesta) angrepp och bekämpa dem med hårda åtgärder även om det för med sig att många tvingas återvända hem till sina hemländer igen.

  Den civiliserade delen av världen måste försvara sig, eller dö.

  Gilla

  • naimlap

   Du skall icke ringakta stearinljus, vilka är svenskingens förnämsta motmedel mot alla slags katastrofer och terrorbrott. Om vi sedan praktiserar swinjas slogan: ”Hjälp dem mera så de kan bli flera”!Så skall du få se att, det blir alle tiders!

   Gilla

 • ruben

  Det verkar finnas en ond lust hos dessa mordiska muhammedaner? Varför ger de sig på civila människor i andra länder? Den här gången extra många ungdomar och barn. Hur kan de vara så uppfyllda av mord? Nu gissar jag att det är jihadist wannabes, för mönstret känns välbekant.
  Om det funnits någon ordning, så kunde myndigheterna läsa av den döda gärningsmannens dna och jämföra det i det centrala flyktingregistret för de som sökt asyl i EU, det kan vara fler än en. Men man samlar inte tillräckliga uppgifter om identiteten vid asyl-registreringar tycker jag.
  Att Sverige slutat med id-kontrollerna känns fel. Sverige borde öka dem och registrera asyl-sökanden med mer noggrannhet, samt tvinga de som inte beviljas asyl, att lämna landet. Kanske myndigheterna även borde klassa säkerheten hos varje individ, som hur säker är man på att de inte ljuger om sin historia, hur stor del av flyktingens berättelse kan kontrolleras?. Allt annat känns oansvarigt. Har vi inte råd med de rutinerna, så borde asyl-beviljandet sänkas till Japans nivå. Max 3 st per år.

  Gilla

 • Rosenholm

  Kära vänner.
  Äh, det här är väl ingen stor nyhet eftersom inget hände.
  Hur som helst. Om detta nu stämmer så får man väl ta av hatten och tacka engelska (?) myndigheterna för ett väl utfört arbete.
  Vad säger Stefan,Annie,Margot och Jerzy Sarnecki?

  Gilla

 • SvenskMan77

  Känns som om dt nästan alltid finns ”nån så kallad SVENSK” inblandad i terrordåd i europa..

  Gilla

 • Hans Nilsson

  För varje extraordinär händelse som typ detta självmordsdåd är det massor av journalister, förskare och andra experter som tjänar STORKOVAN. Sådana händelser sätter guldkant på många förståsigpåares vardag.

  Gilla

 • Ståfräs

  Mord på barn verkar vara helt OK enligt Islam och PK och i synnerhet PK eliten.

  Gilla

 • Grune

  Kan inte de som vill ha fred och ro på vår planet se till att utrota islam och muhammedaner från jordens yta

  Gilla

 • Tobbe

  När ska folk få nog och förklara krig mot ansvariga politiker?

  Gilla

 • Ulli

  http://www.virtueonline.org/what-islam-isnt-dr-peter-hammond
  ”When Muslims reach 10% of the population, they will increase lawlessness as a means of complaint about their conditions ( Paris –car-burnings). Any non-Muslim action that offends Islam will result in uprisings and threats (Amsterdam – Mohammed cartoons).”
  ”After reaching 20% expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings and church and synagogue burning”

  It fits so well with Dr. Peter Hammond’s observations. The muslim part of the population in the europen countries mentioned has risen considerable since this article was originally written.

  Gilla

 • ossie

  Vi har massor av dylika terrorister på fri fot här i landet. Tack Reinfelt, Frigolit, Rödluvan, Svetsarn m fl.

  Gilla

 • larsson

  Har Säpo fått iväg, dom som finns på deras lista.
  Eller de väntar på nästa tillslag.
  Eller kanske de måste gå ut gymnasiet först, trots att de har papper på avslag.

  Gilla

  • Tussilago

   De lär ALDRIG få ”hem, iväg, deportera, repartriera, få någon att frivilligt återvända” osv osv osv så länge det inte finns någon ”förvaring” är det så gott som kört!

   Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Samtidigt som Radio Rix kallar det för ”den hemska OLYCKAN i Manchester…” Felsägning, eller?

  Islamisterna vill skapa ett klimat av kaos, rädsla, hat och motsättningar. Därför att deras sjuka våldsfilosofi bara kan gro och frodas i detta klimat. Och det verkar som de lyckas. Frågan är, om EU är beredda att förklara KRIG mot islamisterna och kämpa ner dem, som de hade gjort under andra världskriget med Tyskland.

  Gilla

 • Blodsven

  Förutom gärningsmannen finns det en helvetes massa ansvariga för detta vansinnesdåd, som definitivt kommer att drabba oss alla förr eller senare…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: