Game Over


Australiens Migrationsminister Peter Dutton har gett 7.500 asylsökande som bor i Australien till  första oktober på sig för att lämna in en ansökan om skydd eller kastas ut ur landet.

”Om folk tror att de kan  lura de australiensiska skattebetalarna, så jag är ledsen, spelet är slut ”

Enligt Mr Dutton kostar  denna grupp skattebetalarna cirka $ 250 miljoner varje år  och regeringen skall  ”inte ge ekonomiskt stöd till människor som inte har någon rätt att vara i Australien”.

Det gäller 7.500 av ”båtfolket” som får  till oktober på sig för att bevisa att de är äkta flyktingar eller sparkas ut,  ”spelet är slut ” för olagliga ankomster som ”sliter på skattebetalarnas pengar”!

7.500 av de så kallade flyktingarna  som ännu inte ansökt om asyl eller vägrar att svara på frågor om sin identitet, samtidigt som de får  socialbidrag  ifrågasätts om de verkligen behöver skydd.

Migrationsministern Peter Dutton sade att om de som inte lämnat in ansökan och uppgifter  innan den 1 oktober kommer de att utvisas ur landet och förbjudas från att återkomma.

”Detta är en mycket allvarlig situation och det kostar australiska skattebetalarna hundratals miljoner dollar per år”, sade han.

”Så om folk tror att de kan lura de australiensiska skattebetalarna, så jag är ledsen, spelet är slut!.
LÄNK  LÄNK2

Tänk om Sverige hade sådana ansvarskännande politiker


10 responses to “Game Over

 • Grune

  Om vi hade haft en regering här i Sverige så hade dom kunnat göra samma sak.

  Gilla

 • Tussilago

  Och om nu någon trodde att Australien var förskonade från muhammedan-invasionen så tar personen gruvligt fel…

  Gilla

 • Rör inte pojkens snopp, satans pedofiler!

  Nytt patetiskt hyckleri från Alliansen

  ‘Den borgerliga Alliansen och Sverigedemokraterna i Region Skåne har tillsammans röstat igenom ett beslut om att slopa skattesubventionerna för manlig omskärelse på icke-medicinsk grund’.

  Det var just Alliansen tillsammans med RödGrönRöra som år 2001 legaliserade manlig könsstympning. Och inget av Alliansens partier tycks än idag visa någon ånger, än mindre en tillstymmelse till vilja att riva upp denna barbariska lag!

  Gilla

 • Cinna

  Ja, tänk om Sverige hade sådana ansvarstagande politiker!
  Jag är hjärtligt trött på att betala! Har själv alldeles för tidigt förlorat en närstående pga att sjukvården havererat!
  Lilla Sverige kan inte vara hela världens socialbyrå!
  svenskar dör för att de inte får den vård de betalat för!

  Gilla

  • Grune

   Det bästa vore om vi SVENSKAR slutade att betala skatt tills alla dessa utomjordingar var utkastade ur landet.

   Gilla

 • Ulli

  Han pratar om miljoner, i Sverige handlar det om åtskilliga miljarder per år. M.a.o. helt andra dimensioner men det svenska folket sätter sig inte emot detta parasiteri, istället stryks mer och mer resurser överallt i samhällssystemet (skola, vård, rättsväsende/polis, …).

  Gilla

  • Billy Boy

   250 miljoner AUD (Australia Dollar) motsvarar drygt 1,6 miljarder SEK (Svenska Kronor) enligt dagskurs 1 AUD = 6,5055 SEK.

   1,6 miljarder SEK är ändå förhållandevis mycket lägre kostnad än i Sverige där slukhålen Migrationsverket + Kommunerna, Landstingen, Rättsväsendet mm mm bränner iväg 100-tals miljarder SEK på ”flykting-politiken” år efter år till mycket liten eller ingen nytta alls.

   Gilla

 • Jhonsson

  Då kan dom komma hit för det svenska Migrationsverket har obegränsade resurser och en aldrig sinande kassa.

  Gilla

 • Ståfräs

  Tur att det bara gäller i Australien, för i Sverige kostar ”flyktingar” ingenting det är bara pursvenskar som kostar samhället enorma summor hälsar ”Feministregeringen”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: