Stäng

Tjuvar efterlyses: PK-version och version som inte skyddar tjuvarna

INVANDRARBROTT. Den 8 maj klockan 12.05 slog två tjuvar till på A-möbler i Skövde. Sammanlagt fick de med sig ett 20-tal knivar till ett värde av 13 000 kronor. Men de fastnade på en övervakningsfilm och nu efterlyser företaget dem. 

Först Skövde Nyheters version

Nedan alternativmedias version. Är det någon som känner igen dessa 2? Eller någon som fått erbjudande om att köpa Globalknivar? Dessa 2 fick med sig knivar av ett större värde från vår ElectroluxHome Skövde 8 maj. Dela gärna detta inlägg.

12 reaktioner på “Tjuvar efterlyses: PK-version och version som inte skyddar tjuvarna

 1. Fokuseringen på knivar kan endast betyda att det stulna godset kommer att nyttjas som vapen vid rån, skadegörelse och överfall. Att de skarpa eggarna skulle användas till matlagning kan vi tveklöst avfärda.
  Andreas.

 2. Nog kan man tycka det är märkligt men hela mediakåren verkar vara i maskopi med de kriminella liksom de flesta av landets politiker.
  Jag undrar med vilket syfte de agerar som de gör.

  1. Din fråga har ställts hundratals gånger och ingen kan ännu förklara detta under.Att de styrande vill införa ren anarki i landet,för att anpassa sig till den nya befolkningens vanor,är det närmsta någon kommit hittills. 🙁

   1. Kurt:
    Jag instämmer med dig ser faktiskt ut som övergödda nordbo.
    Kan någon förklara varför knivar !!!…av alla varor ?

   2. ”Kan någon förklara varför knivar !!!…av alla varor ?”

    Finska zigenare kanske?

   3. Stenbock,
    Det är riktig rolig att ha fått 13 tummar nere,
    Vissa här på sidan tycks tro att Svenskar är rena helgon.
    De gör sig bara löjliga. Jag verkligen avskyr Zigenare men man få inte tappa fokus. Det finns också Svenska Svin pälsar. Och de se inte ut som Zigenare.

   4. Kurt! Naturligtvis finns det svenskar också som begår brott!!! Men vi är sådär 8 miljoner fler än invandrarna och ställ det i paritet till begångna brott så framstår svensken som rena helgonet! Finns inget försvar för den kriminalitet som invandringen fört med sig mer än att jag tycker att svenska folket genom sin passivitet mrdverkat till utvecklingen. Sedan våra beslutsfattare som inte vågar öppna munnen av rädsla för att bli av med röster i valet, de säljer ut Sverige med förhoppningen att få fortsätta med nedmonterningen ytterligare antal år

   5. Finns inte ens Svensk med denna utstyrsel, kjolen andas Rumänien 1980

   6. Har inte uppmärksammat detta tidigare… Nu slår du mig stort Kurt ! Har ju bara fått 13 ”ner” men 6 ”upp” !!!
    När det gäller Zigenare tycker vi två lika…Fy Fan….. 🙁

Kommentera

%d bloggare gillar detta: