President Trumps tal till de muslimska ledarna


UTRIKES. USA:s president Donald Trumps tal idag, till över 40 ledare från den muslimska världen under sin resa till Saudiarabien. Är det något araberna respekterar så är det ekonomisk och militär styrka och någon de tror är beredd att använda den. Trump kan lyckas bättre än andra före honom. 


18 responses to “President Trumps tal till de muslimska ledarna

 • Levande tro

  LööFör jävligt att Trump ,Löven och andra kryper för dessa asen till barbarer, SAUDARABIEN som har samma agenda som IS! Men som sagt money talks

  Gilla

 • Fjodor

  När det gäller terrorism, förföljelse av kristna och annat skit i muslimska världen så är det Sunni-muslimerna som är absolut värst. Vad hjälper det att uppmana Sunni-muslimer att driva ut Shia? Det har de ju redan försökt med i över 1000 år.
  Antingen är Trump okunnig om islam eller så är det bara ekonomiska intressen som avgör.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Vad Trump nu ska göra, om han menar allvar med sitt tal om terrorism, är att åka hem och stoppa alla vapenleveranser till Saudi, för vapnen används mot civila i Yemen. Man kan inte vara mot terror när man samtidgt gör terror möjligt.

  Gilla

  • Luntan

   Få se vad han skall tala om i Israel idag?

   Gilla

   • Stenbock

    Förklara för judarna hur USA kan sälja moderna vapen,till en av deras närliggande arabiska fiender.Nej,att Trump skulle ha en aning om relationerna mellan de olika arabstammarna,är helt uteslutet. Ställ gärna en fråga till en Yankee,var detta land ligger på vårt klot ? Du kommer att förundra dig över svaret ! 🙂

    Gilla

 • Truthfighter

  Bra med ett förtydligande Hönsmamman! För kom ihåg skrikandet, terroriserandet och tjejkletandet har INGET MED ÅLDER att göra, utan med URSPRUNG! Och ungdommar förresten. De är ju oftast ÄLDRE UTLÄNDSKA LIGISTER! Som tror de härskar och styr i våra centrum i VÅRT LAND. MEN DET SKA KOMMA EN UPPGÖRELSENS DAG, SANNERLIGEN!! Och återigen: ålder har ingen relevans för kriminalitet. Det tror jag inte det minsta på!!!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Trump håller tal till ledare inom de stora världsreligionerna.

  Sverige?
  Helsingborg här tränger nya vanor allt djupare in i gatubilden. Grupper av ungdomar som står nära varandra och skriker har också hörts skjuta.
  Strax norr om staden ligger Sofiero (2010 vald till Europas vackraste park). Hette Skrabelycka innan Oscar II och Sofia byggde slott på marken efter dem kom Karl (VI) Gustav och Margareta och senare Louise, som förfinade parkområdet som är öppet för besökare från hela världen.

  Helsingborg är en av de städer som ligger på Sveriges 10-itopp-lista över skolbränder (där ju Sverige numera är världsledande sett till folkmängden).

  Ännu lite längre norrut ligger Höganäs. Ursprungligen ett fiskeläge. Här startades Höganäsbolaget under slutet av 1700-talet och ur deras gruvfynd växte den världskända höganäskeramiken fram.

  Från Höganäs kommer även Morgan Johansson som idag har koppling till att det står ungdomar och skriker och skjuter i våra städer samt att allt fler bränder registreras i vårt land.

  Det är bekymmersamt att så mycket kan gå så snett så snabbt.

  Trump hatas av svensk media och Morgan hatas inte. Jag önskar att vi hade haft lite högre ambitioner i Sverige än Morgans nivå.

  Jag önskar en helt annan utveckling i vårt land än den vi ser idag. Våra politiker påminner mer om något katten släpade in?

  Gilla

 • Mulle Omar

  Baktanken är nog den, att förse ”en den ena, än den
  andra” med vapen…då tar de kål på varann!
  …betalningen sker säkert i olja?

  Gilla

  • Mulle Omar

   Tror detta blir en variant på 30-åriga kriget, då va
   det Protestanter och Katoliker som fightades…

   Nu bara inled. på att Sunni och Shiamuslimer
   skall göra upp, om vem som blir den störste
   Torsken…

   Gilla

 • Wally Walrus

  Jag tycker han svamlade väl mycket om Iran men de flesta terroristerna härstammar ju från Saudi, Quatar m fl om jag förstått det rätt.
  Det är väl försteget till ett krig mot Iran så man kan leda oljan direkt till Saudi som var tänkt från början. De hade väl inte räknat med att Assad skulle vara en sådan hård nöt att knäcka. Tanken var ju att pipelinen skulle gå genom Syrien.

  Gilla

 • Håkan

  Jag har fullt förtroende för Trump!
  Tillskillnad från Löfven, jag litar mer på bilförsäljaren än den skojaren!

  Gilla

  • compulsoryunion

   Näsapan Löfven kan inte ens sälja bilar,
   tog kål på SAAB , Volvo pv nu i Kina. Bara HVB BEDRÄGERI kvar här

   Gilla

 • Tussilago


  LIVE CHAT ÖPPEN NU!!!! IN O TALA OM FÖR VÄRLDEN ATT TA TILLBAKA SINA MEDBORGARE I RESPEKTIVE LÄNDER!!!!

  Gilla

 • Truthfighter

  Det var ett bra lamt och slätstruket tal. Eftergivet för islam i allmänhet. Men han vågade väl inget annat, i ormens näste. Och vapenavtal! Skit alltså!!! Idiotiskt att gynna denna, den sunnitiska sidan, som bara är en gradskillnad från IS. Vore nra mycket bättre att gynna den shiitiska sidan istället, som Iran och Asad. Samma skit ideologiskt. Men mer ordnat strukturellt. Eller kolla vilka som mest ägnar sig åt terrorism. De är de dåraktiga lynniga sunni det. Shia håller sig mer på mattan i alla fall, och är bara just därför bättre att stödja, om man nu måste välja. Så där tycker jag Trump gör helt fel. Både ifråga om fördömandens uteblivande gentemot islam, och val av islamgren att suporta. Få hoppas det blir bättre, när han kommer till Israel.

  Gilla

 • Ulli

  Having to chose between Trump and Clinton, I would without doubt have voted against Clinton.
  However, if there would have been a candidate that would stop trading with and selling weapons to Saudi Arabia, that would be very strong arguments speaking for that candidate.

  Gilla

  • Sven-Erik

   I see your point, the ”peace” idea behind. A total weapon export ban from the greatest weapon producer in the world. No way. The Swedish ban causes unemployment. Why is FN a lame duck? Weapon, drugs, prostitution is big, BIG bucks

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: