Kung Salman välkomnar samarbete mot terrorism


ISLAM. Saudiarabiens kung Salman välkomnar USA:s samarbete med Saudierna mot terrorism och extremism. Samtidigt begår det som är ateist i Saudiarabien ett terrorbrott. 

svenska UD kan man läsa: ”Saudiarabien upprätthåller strikt införselförbud vad gäller ett antal produkter, däribland all form av alkohol, griskött, narkotiska preparat, vapen, publikationer som anses ha osedligt eller annat olämpligt innehåll, biblar, kors, andra icke-islamiska religiösa symboler, jul/påskdekorationer samt sådant som kan anses bryta mot Islams bud och lokala tillämpning.”

Sköna killar, och dom tillåts finansiera moskéer och muslimska friskolor i Sverige. Härligt.


5 responses to “Kung Salman välkomnar samarbete mot terrorism

 • Peter Kostin

  ”Kung Salman välkomnar samarbete mot terrorism”
  Låter väldigt bra, men är det inte dubbelmoral när man samtidigt utför terrorbrott mot äldre, kvinnor och barn i Yemen? USA måste sluta upp med sitt proxykrig och det är snarast, annars faller Trumps tal om att bekämpa terrorism.

  Gilla

 • Truthfighter

  Skrattretande! De som främjar den värsta terrorismen i världen, med sin sunni-tolkning av islam. Eller hur hade de civila i Mosad under belägringen av sunni-”rebellerna”?????? Inte så bra vill jag minnas. Eller kopterna under sunni-Mursis styre i Egypten. Inte mycket bättre. Brända kyrkor på löpande band. Och så är det jämt när sunni är farten. För att inte tala om alla våldtäkter och bilbränder här. Och t o m trakasseringar av shia. Tände inte sunni på en av deras kyrkor här vill jag minnas. Attentatet i Stockholm, var också sunni. Så sunni är inte bra. Inte bra alls. Och Saudi är bra mycket värre än Iran i förtryck. Även om det är milsvida steg från västerländsk vett. Skillnaden är väl som mellan Albanien och Rumänien ungefär, under Sovjettiden, som mellan Saudi och Iran. Men samma skit i grunden, fast något något mikroskopiskt lättare I IRAN, INTE SAUDI. Dessutom är Saudi, barnäktenskapens förlovade land. Bara en sån sak. Usch och Tvi!!!

  Gilla

 • ruben

  Visst bör man i väst införa införselförbud och exploatering av koranen och haditherna. De är så tydligt rasistiska och hets mot folkgrupp.

  Gilla

 • Jhonsson

  Då tycker jag att det är dags att införa införselförbud på Koranen och islamistiska symboler samt framför allt inreseförbud för muslimer till Sverige. Vi klarar oss otroligt mycket bättre utan dessa!
  De har absolut inget positivt att tillföra Sverige.

  Gilla

 • Kurt

  Jag vill bara spy när jag se politikernas fjäskande för Saudi barbaria.
  Förresten alla dessa muslimer som vägra ta en kvinna i handen, se på den Saudiska kungen som skakar hand med Trumbs fru som är helt utan slöjor. Tänk sen att de betraktar sig som de mest trogna och konservativa Muslimer.
  Så inget mera hänsyns tagande när en muslim vägrar att skaka hand med en kvinna eller feta skadestånd

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: