Jubel i Rinkeby när muslimsk kvinna anklagar svensk förskolepersonal för rasism mot svarta

Denna unga snärta borde skämmas, sagt av en “gammal” (jag) vit etnisk svensk före detta dagisfröken.

Jag har under många år inom kommunal barnomsorg i Malmö haft andra malmöbors barn i min famn, lekt, lärt ut, tröstat och skrattat tillsammans med främst vita barn, då Sverige på den tiden ( för 20 år sedan) var mest ett svenskt land………

……..vi “dagisfröknar” har vårdat det förtroende vi dagligen fick av föräldrar, vi barnomsorgspersonal har haft barnens bästa för ögonen hela tiden under de timmar föräldrar lämnade över det allra bästa de hade, barnen.

Svensk barnomsorgspersonal ser till allas värdighet, den hudfärg du har är sekundärt. Vid förskolor med medarbetare som har västerländsk kultur och värdegrund arbetar vuxna människor med ett professionellt förhållningssätt, det är jag till 100% säker på.

Skäms du rasistiska snärta för vad du gör mot värdlandet! Hon fick applåder när hon trampade på sitt värdfolk……..JAG ÄR VRED!

Läs artikeln HÄR från Fria Tider, där kan du klicka dig vidare och lyssna på den unga muslimskan.

33 thoughts on “Jubel i Rinkeby när muslimsk kvinna anklagar svensk förskolepersonal för rasism mot svarta

 1. Hej jag jobbar på en indisk restaurang vi fick en utlännings inspektör från Finland som är en låtsas tjänsteman hon heter Kristina Linna hon kom till indiska restaurangen och dömde ut oss för människoras utseende för att dme andra kommer från Pakistan och den ena från Iran hon men inte mig som är 100% europeé som är ljushyad och blond hårig.

 2. Dom som hatar rasister borde höra hennes och hennes muslimska medsystrars åsikter, om inte detta är den renaste och klaraste rasismen som en rasist kan uttrycka, så finns det inga rasister överhuvudtaget. Det är verkligen märkligt att om man är muslim så är det tillåtet att skrika ut sitt hat mot alla som inte är muslimer, men om det varit en helt vanlig kristen svensk som hade gjort på detta sätt, så skulle han eller hon sitta bakom lås och bom vid det här laget.
  Dom största rasisterna i sverige är inte etniska svenska utan muslimer oavsett vilket land som dom kommer ifrån.
  Och en dag så kommer dom nysvenska rasisterna att få betala tillbaka för sina påhopp på det enda riktiga folket i detta land. 😈

  • Det är betydligt bättre om de repatrieras nu , för de förökar sig i rasande fart !

 3. Det här med att FN skulle kunna köpa landområden och placera dessa individer på är ett bra förslag. Kanske någon klanhövding kan sälja en bit av Somalia så kan tanten återvända hem.

 4. svar till Peter Lundkvist: FN borde skaffa fram landområden där man kunde placera personer som samhället (läs befolkningen vill bli av med) Det är ju FN:s direktiv att vi skall ta emot flyktingar. Långt innan FN fick frigivna slavar ett landområde i Afrika – Liberia. Jag vill inte jämföra frigivna slavar mot belastande personer som finns här idag. Det är en skymf mot dessa. Afghanistan, Marocko med flera länder vill inte ta emot sina forna invånare som har blivit utvisade. Man borde kasta bollen till FN. De kunde förslagsvis med sina biståndsarbetare och de utvisade bygga bostäder där skaffa sysselsättning och bygga upp ett nytt fungerande samhälle på FN:s territorium.

 5. Den koranförslavade kverulantimporten följder den givna estetiken och håller sig till det framgångsrika rasistkoncept som nu tillämpas i samtliga tänkbara sammanhang. Det svenska etablissemanget har lämnat carte blanche och givit de kontinuerligt kränkta aktörerna fritt spelrum att postponera, bespotta och angripa det samhälle till vilket lejonparten frivilligt och med anledning av det in absurdum övergenerösa bidragssystemet sökt sig.
  Hade någon bespetsat sig på att möta aningen glädje och erkänsla över de möjligheter Sverige givit dessa asylakrobater? I helvete, mina såta kamrater, de har icke anlänt med någon som helst tacksamhet i bagaget, men väl en diger laddning anklagelser, vilka de via sin evinnerliga offerstrategi i den islamistiska agendans oheliga namn vräker över det aningslösa och oförstående svenska folket.
  Frågan är bara hur länge vi skall låta dem hållas innan vi samfällt beslutar oss för att vi har fått nog!
  Andreas.

 6. Alla ni ständigt kränkta blattar, åk hem igen till den trivsamma plats ni kom ifrån.
  Vi svenskar är j-t trötta på er ständiga gnäll. Vi behöver er inte här.
  Så packa väskan och stick. Ni bidrager ju inte med något som helst positivt.

 7. Kunde damen ifråga ge tydliga exempel på rasism från svenska förskolelärare? Eller var det bara svepande påståenden som svaldes med hull och hår av journalisterna?
  Jag skulle tro att svenska förskolefröknar är livrädda att bli anklagade för rasism och därför är mer än eftergivna mot barn med annan härkomst än de själva.

 8. Det kanske kallas rasism att skriva det, men det är just individer som denna gapiga slöja som gör att många svenskar aldrig kommer att acceptera islam i vårt land.

  Ett råd till gaptruten. Flytta hem! Sverige är inte ett land för dig.

 9. Och vad f.n gör damen här i landet. Har jag fel? Men nog är
  det väl fritt att flytta här ifrån ifall man inte trivs, men problemet
  för henne är väl då att alla feta bidrag försvinner.
  Vilka förbannade stolpskott som kommer hit, säger sig fly
  från krig och elände och ställer sig sen att kritisera värdfolket,
  kan det visas tydligare att det är helt fel människor som vi
  hjälper

 10. Brottet att ge tokiga bakterier permanent utsugningstillstånd borde diskvalificera på livstid, att ha något med Sveriges styrning att göra.

 11. Denna kvinna på bilden och hennes gelikar är RIKTIGA rasister! Hon dömer och vill segregera sig från VITA, men skattebetalarna ska visst betala för allt! -VAD gör hon annars här? -Finns inget annat skäl än pengar, att hon är här, eftersom Svenskar är sådana hemska rasister enligt henne!
  Till henne vill jag säga: Flytta till ett afrikanskt, muslimskt land då, om nu Sverige och svenskar är så rasistiska, för jag är trött att betala för er och se omsorgen om sjuka, gamla och barn skäras ner!!!!

 12. Och sådana här svinaktiga negrer ska vi försörja. Dylika idioter bör repatrieras omedelbart och ta sina ungar med sig.

 13. Jag såg inslaget också på SVT av den oförskämda kvinnan. Ta av dem alla bidrag, se till att de kommer hem till sitt hemland fortare än kvickt så får de möjlighet ordna upp sitt eget lands missförhållanden och slipper Sveriges otrevliga rasism. Det vore på tiden att Sverige får lägga sina resurser på utvecklande och produktiva aktiviteter för Sveriges bästa, i stället för att curla oförskämda prinsessor på ärten.

 14. I afrikanska byar så är barnen byns barn, få vet vem som är pappan, mindre trevligt för ett barn att inte vem som lyckades av hannarna i byn !

 15. Språket är en viktig -för att inte säga nödvändig- del av integrationen.
  Svenska är absolut inte svårare än andra germanska språk och om man nu är så svagbegåvad att man inte reder ut detta, så hur i helvete kan man då någonsin komma i arbete och börja producera något?
  Samhall är ett av Sveriges med expansiva företag sett till antalet anställda och där formligen dräller det av araber och somalier! Olika former av “åtgärder” är vad man lyckas “kvalificera” sig till, det är allt! Skattebetalarna står för notan och bidragsbenranglet Abdul kan gömmas undan i statistiken bland “sysselsatta” som en av de “1.000 000 invandrare som går till jobbet varje dag”! HA HA !
  Bidragen trillar in ändå och klarar man utbildningen, så riskerar man det oblida ödet att bli “anställningsbar” och då måste man börja drälla på Arbetsförmedlingen istället för att gå och softa på SFI. Ofta räknas nämligen SFI-elever som heltidsstuderande trots att undervisningen ibland bara består av fyra, fem timmars närvaro/dag.

  Det finns SFI-elever som medvetet går in för att misslyckas på slutprovet just för att inte riskera att behöva lämna drönartillvaron.
  Man har för fan till och med försökt att muta eleverna till att prestera bättre genom att dela ut en ganska fin liten bonus, men det betet högg man inte på!

 16. Eva-Marie
  Tänk vad snäll du är som benämner spektaklet för “snärta”, i mina ögon är hon något mycket värre än en “snärta”, hon är afrikanska och har hamnat på fel kontinent !
  Hennes ord kan flyga över kontinenten där hon har sina rötter och så tusan inte i Sverige !

 17. Somalier är ofta analfabeter och vet inte hur den enklaste elapparat fungerar. Efter 20 år av laglöshet är våld och stölder det enda dom begriper, bankväsende och en fungerande valuta saknas i Somalia.
  Jag bara undrar hur i h-e kan någon ens tro att denna lågintelligenta folkgrupp någonsin skall kunna tillföra något till ett modernt samhälle????+

 18. Varför tillåts dom vara kvar i landet. Varför finns det ingen organisation som är tillräckligt stor för att omgående sätta en repatrieringsprocess i verket för att få ut dessa tärande jävlar ur landet?

 19. Så roligt att se dom *få* inslagen på SVT om Somalier som lyckas med någonting, som om det skulle vara en bedrift
  En svensk gör samma sak…då är det bara medelmåttigt och inte värt att nämnas.
  Säger en hel del?

 20. Att hon uttalar sig på det där viset är inte alls konstigt. Hon som är muslim är ju uppvuxen med läroboken i mord och sover antagligen med den närmast hjärtat. Hon vill naturligtvis att hennes barn också skall växa upp med en hjärna som är programmerad att döda människor.

 21. “Alla “somalier i Sverige brukar vara framgångsrika och välutbildade.
  Besökte England för 2 månader sen.
  I England är khat lagligt, så var det många som bara sysselsatte sig med att sälja khat och många som sysselsatte sig med att tugga khat.

  • Lycky Tiger
   Bodde i Uk för några decennier sedan och under åtta år, i mitt “område” så hade vi pakkistanier, vet inte skillnaden på “pest eller kolera”.

 22. Om Somalier:

  Kommunsosse uppmanar Löfven att ta debatten om integrationsproblemen

  (Publicerat redan 2012-07-07 och läget nu år 2017 är mycket värre än då 2012)

  Delcitat

  Göran Dahlström, socialdemokrat och Katrineholms starke man, riktar i en debattartikel i Aftonbladet en uppmaning till nye partiledaren Stefan Löfven att ta debatten om problemen med integrationen. Om det inte sker tror han att SD kommer att bli Sveriges tredje största parti i valet 2014.

  Göran Dahlströms nödrop att situationen i hans och andra kommuner är ohållbar. Det finns inga jobb, inga bostäder, inga skolplatser och kommunbudgeten är hårt ansträngd. Ändå dyvlas man på den ena vågen efter den andra av SVÅRINTEGRERADE INVANDRARE, i Katrineholms fall en anstormning av somaliska anhöriginvandrare. Som sosse vill Dahlström förstås inte att Sverigedemokraterna ska växa men han menar att det blir resultatet av att övriga partier nonchalerar problemen i praktiken och sopar dem under mattan i debatten.

  Dahlström säger i artikeln bland annat att Sverige måste kräva­ att alla länder i Europa tar sitt ansvar och undrar om det är rimligt att lilla Sverige är det land i Europa som tar emot flest ­ensamkommande barn och ungdomar. Han redogör också för situationen i hans egen kommun där han anser att solidariteten med de utsatt i världen har nått smärtgränsen och tar den som utgångspunkt för mer generella problem med den svenska invandringspolitiken:

  Katrineholms kommun har ­under lång tid solidariskt ­tagit emot flyktingar. Men enligt­ min ­mening är det inte ekonomiskt och politiskt ansvarsfullt att ­Katrineholms kommun ska behöva­ ta emot 400 av de somaliska­ flyktingar som väntas till Sverige i kommande anhöriginvandring.

  Jag anser att sakförhållandena talar sitt eget tydliga språk. Det finns 800 somalier i Katrineholm. 400 väntas till hösten, av vilka 300 är barn. Invandrarna­ utgör ­totalt 14–15 procent av ­befolkningen. Deras andel av försörjnings­stödet är 50 procent.­ Kommunen har bostadsbrist. Arbetslösheten­ är högre än ­riksgenomsnittet. Ungdoms­arbetslösheten är ­väsentligt högre än genomsnittet. Det finns alltså inga jobb för den här ­gruppen. De somaliska­ ­barnen, de flesta analfabeter, måste­ också beredas plats i den kommunala skolan.

  Slut delcitat

  Läs gärna mer på länken nedan och även vidarelänkarna till Aftonbladet och SvD som också finns på inlägget på avpixlat:

  http://avpixlat.info/2012/07/07/kommunsosse-uppmanar-lofven-att-ta-debatten-om-integrationsproblemen/

 23. Man undrar vad Alliansen och Miljöpartiet hade för tankar när de tog hit så många invandrare mellan åren 2006-2014.

  Hur hade de tänkt att vårat samhälle skulle bli med all invandring? Trodde de att Sverige skulle fortsätta att vara som på 80-talet? Eller hoppades de att det skulle bli inbördeskrig? Eller hoppades de att svenska språket och svenska kulturen skulle bytas ut mot något annat?

  Man undrar hur deras framtidsplaner och framtidsdrömmar för Sverige såg ut.

  • Ett inbördeskrig skulle jag uppfatta som ett fall framåt, helt enkelt en indikation på att svenskarna inte är helt bortkopplade från verkligheten.

 24. Det bästa vore om dessa kunde hålla sig till en annan kontinent än Europa.

  Finns inga fördelar med detta folk, de hör helt enkelt inte hemma i ett modernt samhälle.
  De ger bara Sverige ett dåligt rykte…
  Somalier “fungerar” ingenstans. Inte i deras hemland, inte i Sverige, inte i Europa,Usa,Kanada.
  De är dysfunktionella och misslyckade människor, som enbart duger till att våldta, skjuta med AK rakt upp i luften, starta svälthärdar och annat vi dagligen kan beskåda i Somalia.

  Wahabister är dom värsta islamisterna.

 25. Med rättigheter kommer också skyldigheter.
  Jag är personligen öppen för att de som är beredda att anpassa sig till det svenska samhället ska få komma hit, men tyvärr är det väldigt många som inte gör det.

  • Kommer till Sverige och anklagar oss.Vad är hon för tillgång.Noll på alla pungter.Ut

 26. Svepskäl, lögner och undanflykter. Somalierna gör verkligen allt för alienera sig från det svenska samhället. Våra, via skattemedel, intjänade bidragspengar, tar de gärna emot. Ologiskt, pengarna är ju “vita” och inte “svarta”, har de ingen skam i kroppen? Nä, just det…

Kommentera