Stäng

Mp:s ”nya migrationspolitik”

Den 26-28 maj håller Miljöpartiet årets kongress och det tvivelaktiga nöjet att inhysa denna ligger hos Linköping.

Kongressen ska försöka ena partiet och förbättra opinionssiffrorna. Två av de stora utmaningarna är att vinna tillbaka kvinnorna och skapa förnyat förtroende i miljöfrågor. Den tredje stora utmaningen är att vinna väljare genom en generösare migrationspolitik och det ska ske genom 19 punkter som ska avhandlas under nästa helg.

Ni kan läsa dessa 19 punkter under Kapitel 10 och alla andra motioner som man ämnar ta upp i denna pdf-fil. En mycket kort sammanfattning av punkterna innebär motioner om allmän flyktingamnesti för papperslösa, en generösare asylpolitik, att inga ska utvisas till Afghanistan, asylansökningar ska kunna lämnas in i hemlandet, ensamkommande ska i större utsträckning få stanna, anhöriginvandring ska kunna ske enklare och snabbare, en kraftig ökning av kvotflyktingar till 50 000 per år (0,5% av befolkningen), den tillfälliga lagen på EU:s lägsta nivå ska omedelbart avskaffas, avskaffa id- och de inre gränskontrollerna.

Det här är alltså ett parti som haft ett stort inflytande över såväl Alliansen som Socialdemokraterna och kan komma att hamna i en ny regering tillsammans med S, C och L. Bara så att ni vet

Kapitel 10, en mer absurd läsning än Kafkas värsta mardrömmar.

20 reaktioner på “Mp:s ”nya migrationspolitik”

 1. Undertecknad samhällsdebattör och hängiven konsument av det förträffliga nyhetsmaterial som härstädes tillhandahålles, är den förste att erkänna sin svaghet inför att hemfalla åt skämt och raljeri. Ovan redovisade mentala vanskapligheter lämnar dock icke det ringaste utrymme för någon uppsluppenhet utan manar fastmer till en drämd näve i skrivbordet. Vad vi här haft det synnerligen tvivelaktiga nöjet att ta del av visar hur ett svenskt politiskt parti, icke utan inflytande och komplett omdömeslöst, manar till samhällsfientliga och nationsförnekande åtgärder, i akt och mening att ytterligare förvärra ett redan allmänfarligt och ohanterligt migrationskaos.
  Detta, mina herrar, är inget annat än rent landsförräderi och att dessa notoriska antipatrioter tillåts uppvigla folket till att anamma något så uppenbart skadligt för Sverige, kan icke betraktas som mindre än ett uppsåtligt brott, åtminstone efter en normal rättsstats lagstiftning.
  Samtliga ansvariga miljöakrobater har utan tvekan skyldiggjort sig till ett mycket allvarligt brott och bör definieras som yrkeskriminella.
  Andreas.

 2. Du milde vilka fåntrattar!
  Har de inte förstört Sverige tillräckligt redan?

  Som väl är så gräver de sin egen grav nu, det kan inte finnas många väljare kvar…

 3. Tänk vad ” Miljöpartiet ” smutsat ner Sverige med gruppvåldtäkts”män” och pirater. Deras slogan är: håll Sverige orent

 4. Dom har tydligen bestämt sig för att lämna riksdagen efter nästa val, men vore det inte bättre att görs detta med 3,5% istället för 0,2%.

 5. MP är fula som stryk.MP älskar dom hundratusentals analfabetiska kamelskötarna som kommer.
  Ingen vill att landet ska översvämmas av jordens lägst stående.
  Anser ni att Islam, Moskéer, halalslakt, könssegregerade öppettider på badhus osv tillhör den svenska kulturen.

 6. Om MP fortfarande hade varit ett miljöparti och inte ett enfrågeparti som bara ägnar sig åt att öka invandringen kanske dom skulle kunna få lite fler röster…
  Nåja, det är väl bara att hoppas på minsta möjliga antal röster för MP och att det håller i sig.

 7. Stackars miljövänner. Inte heller den här gången, kommer fokus ligga på miljöfrågor, utan istället migration och åter migration. Fridolin och resten av packet, vill såklart straffa ut sina trogna medlemmar och ersätta dem med lojala vänsterextremister utan hjärna. Jag tittade en hel del på förra årets kongress och det var ett patetiskt skådespel, präglat av maktfullkomlighet och förakt. Ett gäng dårar, sittandes på ett podium, med en enda punkt som de överhuvudtaget ville diskutera, eller var beredda att lyssna på. De försökte inte ens låtsas om något annat, deras snörpta käftar och stirrande ögon, fyllda av hat mot den sate, som vågade dryfta en egen åsikt om annat än migration. Om jag innehar den rätta dagsformen, utvilad och psykiskt stark, så ska jag nog orka ta mig igenom några timmar av årets kongress med.

 8. Visst är det som Sara H från Skåne påpekar, allt fler välutbildade flyr Sverige. De flyr från världens högsta skatter och ett samhälle, där det mesta blir sämre och sämre. Utom bidragen till invällarna förstås.
  Skola, vård, omsorg, polis, försvar,och mycket annat är i fritt fall.
  Så varför stanna i Sverige och tvingas dela sin lön med en massa importerade analfabeter?
  Tyvärr är antagligen Sverige bortom all räddning. Regeringen såväl som den sk”oppositionen” dvs Alliansen har uppenbart ännu inte fattat, vad deras destruktiva politik innebär.
  Sista möjligheten att rädda Sverige från totalt sönderfall blir vid valet 2018.
  Om det inte redan är försent!

 9. Miljöpartier har en ”SÄL -sam historia. Går det inte som på 1980-talet ljuga om sälarnas utrotning på grund av miljön anammar man olika mindre vetenskapliga klimatteorier. Att sedan hoppa på tåget där de mer novisa färdas fram på andras bekostnad och till en skyhög kostnad för demokratin gör inte saken bättre. Då tänker jag på deras flyktingpolitik som kräver en gigantisk nybyggnation i vårt karga klimat som kräver mer energi för att härbärgera deras nya population som ständigt tar på sig offerkoftan för att kunna få fördelar av de svenska skattebetalarna.

 10. Nästa måndag kommer id-kontroller att återinföras?
  Då har Fridolin säkrat ett år till som språkrör. Eller inte?
  Valberedningen kanske har andra förslag?

  De väljs på ett år i taget.

  En hane och en hona. Men det bygger på en tid innan genusvetenskap en med alla könstillhörigheter vaskat fram långt fler än manlig och kvinnlig. Det är ju nästan som om de är nazistfascister genom att utelämna de övriga?
  Så då borde framtiden innebära att två som tolkar sig som kvinna resp man ska väljas? Här kanske valberedningen kan bjuda på en överraskning och utmana den stelbenta manssynen inom partiledningens representationsskap? Maria Ferm kanske vill göra sig historisk och komma ut som manskonvertit?

  1. Då kan ju för all del Gustav kliva ut som feminin i all sin prakt och vinna den platsen?

  2. Miljöpartiet har vi fått för våra synders skull. Att inte det svenska samhället med kunniga medborgare har förmågan att förkasta deras villfarelser är för mig en gåta. När de naiva får möjlighet att i politisk handling föra fram sina absurde idéer är det till förfång för en positiv samhällsutveckling.

 11. Inte ens när opinionssiffrorna sjunkit så här lågt tycks dessa extremister fatta att svenska folket inte vill veta av deras förödande massinvandring.

 12. Dagens Samhälle, Poll of polls. Uppdaterad 19 maj 2017. 

  MP under fyraprocentsspärren – når sitt sämsta resultat i DS Poll of polls hittills.

   https://www.dagenssamhalle.se/sites/default/files/inline-images/tabell_5.jpg

 13. Man missar helt white flight i nationell skala; de vita kommer att lämna Sverige, så som de idag lämnar bostadsområden när andelen främmande närmar sig 15-20%,

  de välutbildade och framgångsrika svenskarna – dvs skattebetalarna – kommer att flytta till… typ Polen, Ungern, Spanien, Thailand, USA etc.

  1. Även många pensionärer – som alla är högbeskattade här i Sverige – flyttar utomlands, ffa till Portugal där inflyttande svenska pensionärer befrias från skatt.

   Pension i Portugal ger skattefria miljoner
   (Publicerad:25 januari 2017)

   https://www.svt.se/nyheter/ekonomi/pension-i-portugal-ger-skattefria-miljoner-1

   Enligt Morgan Johansson (S) anländer det redan nu mellan 400 – 500 asylsökande i veckan vilket innebär att lagom till valet 2018 kommer det att ha anlänt c:a 30 000 nya asylsökande om man ligger kvar på dagens nivåer, vilket är ganska osannolikt. Det kommer troligen att öka redan annalkande sommar 2017 och även sommaren 2018.

   Därtill tillkommer alla de som MP vill ta emot med sin s k ”nya migrationspolitik”.

   Då kan MP (om partiet blir kvar i riksdagen) genomföra sin ”nya migrationspolitik” och miljömupparna får själva höja sina egna skatter skyhögt och tillsammans med fattigpensionärerna m fl få vara med och betala kalaset.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: