Ni är ena fega djävlar


Thailands arméchef Chalermchai Sitthisart anklagar de ”entusiastiska muslimerna” i gruppen ”Barisan Revolusi Nasional” (BRN) , För att vara fegisar som riktar attentat mot oskyldiga på en stormarknad.

Över 60 personer skadades där när två bomber utlöstes vid en  stormarknad i Pattani, den nionde Maj! Armechefen tyckar att det är fegt och mindre hedrande för de mordlystna muslimerna att attackera oskyldiga kvinnor och barn.

Fegisarna i BRN  har troligtvis också  anknytning till Sveriges Miljöparti ,

 BangkokPost


9 responses to “Ni är ena fega djävlar

 • Stenbock

  Om det hos Petterssons läsekrets finns någon älskare av varg.Själv tillhör jag deM som hatar dessa djur i vår natur.Detta utan att vara jägare,men med mina egna ögon se vad dessa odjur orsakar för skada, i ett modernt samhälle.I dag,en av de bilder som publicerats senaste tiden nere i Tyskland av de hemska dåd dessa djur orsakar bl.a. fårskötseln:

  Sju fullvuxna får,och 23 lamm lyckades dessa best döda,eller svårt såra under natten.

  Gilla

  • Stenbock

   För dig som tryckte tummen ner för den talande bilden av vargens härjningar har jag även funnit en tvåbent afrikansk bestie,som illegalt uppehöll sig i Tyskland. Denne 31-årige ”flykting” från Ghana överföll ett tältande par,och hotade dem med en motorsåg.Därefter våldtogs den 23-åriga kvinnan i åsyn av sin pojkvän.C.a 10 år kommer han nu att få tillbringa i en cell,innan han sändes tillbaka till buschen i sitt hemland. Ett dyrt nöje för Tyskland !!!

   Gilla

   • Lena

    Stenbock
    Vilken fasansfull figur den till höger, en utomjording eller något på fyra ben ?
    Arkeolologiskt fynd ????
    Mår inte så bra efter att ha tagit del av bilden !

    Gilla

   • Stenbock

    Jo Lena denna bild var ägnad åt en ”vargkramare”,ledsen om du tog skada av detta exempel av vad mångfalten orsakar i Europa !
    Lägger ibland in bilder från olika europeiska dagstidningar,för att visa att det inte överallt på vår kontinent råder Abzsurdska förhållanden,med uteblivna,eller pixlade förbrytare.Sanningen vad denna folkvandring (liksom vargen) orsakar,tål att visa upp !

    Gilla

   • Tony

    Slående lik en Gorillahanne fast så beter sig inte
    Gorillor?

    Gilla

 • Tony

  Jo men Muslimer är fega uslingar, dom riktar hela tiden sin
  vrede över oskyldiga människor, så det är helt normalt för
  Muslimer, men inte för andra människor!

  Gilla

 • Albert

  Miljöpartiet borde klassas som en terroristorganisation och förbjudas! Helst innan de utför något liknande dåd även här.

  Gilla

 • Stenbock

  Lika fega som de ilska kråkorna. Dessa sistnämnda förföljer,och angriper inte ont anande människor.Med deras vassa näbb orsakar de djupa sår.
  En kvinna i Berlin som igår var på väg i ett parkområde,blev ett av många offer.Fågelkännare uppger att dessa kråkor vill skyddas sina barn,som nu lämnat boet.Vad Islamister betr. utför de sina dåd utan att veta orsak

  Bilden från dagens BZ.

  Gilla

 • Grune

  Sådana här och liknande attacker är fullkomligt normalt beteende på den planeten som dessa muslimer kommer ifrån, men otroligt sällsynt bland människor.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: