Stäng

Ni är ena fega djävlar

Thailands arméchef Chalermchai Sitthisart anklagar de ”entusiastiska muslimerna” i gruppen ”Barisan Revolusi Nasional” (BRN) , För att vara fegisar som riktar attentat mot oskyldiga på en stormarknad.

Över 60 personer skadades där när två bomber utlöstes vid en  stormarknad i Pattani, den nionde Maj! Armechefen tyckar att det är fegt och mindre hedrande för de mordlystna muslimerna att attackera oskyldiga kvinnor och barn.

Fegisarna i BRN  har troligtvis också  anknytning till Sveriges Miljöparti ,

 BangkokPost

9 reaktioner på “Ni är ena fega djävlar

 1. Om det hos Petterssons läsekrets finns någon älskare av varg.Själv tillhör jag deM som hatar dessa djur i vår natur.Detta utan att vara jägare,men med mina egna ögon se vad dessa odjur orsakar för skada, i ett modernt samhälle.I dag,en av de bilder som publicerats senaste tiden nere i Tyskland av de hemska dåd dessa djur orsakar bl.a. fårskötseln:
  http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/05/600a540d23c_1495205434-704×396.jpg
  Sju fullvuxna får,och 23 lamm lyckades dessa best döda,eller svårt såra under natten.

  1. För dig som tryckte tummen ner för den talande bilden av vargens härjningar har jag även funnit en tvåbent afrikansk bestie,som illegalt uppehöll sig i Tyskland. Denne 31-årige ”flykting” från Ghana överföll ett tältande par,och hotade dem med en motorsåg.Därefter våldtogs den 23-åriga kvinnan i åsyn av sin pojkvän.C.a 10 år kommer han nu att få tillbringa i en cell,innan han sändes tillbaka till buschen i sitt hemland. Ett dyrt nöje för Tyskland !!!
   http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/auf-dieser-wiese-in-rheinnaehe-zeltete-das-paar–bis-ihr-peiniger-erschien-200335451-51818788/2,w=1489,q=low,c=0.bild.jpg

   1. Stenbock
    Vilken fasansfull figur den till höger, en utomjording eller något på fyra ben ?
    Arkeolologiskt fynd ????
    Mår inte så bra efter att ha tagit del av bilden !

   2. Jo Lena denna bild var ägnad åt en ”vargkramare”,ledsen om du tog skada av detta exempel av vad mångfalten orsakar i Europa !
    Lägger ibland in bilder från olika europeiska dagstidningar,för att visa att det inte överallt på vår kontinent råder Abzsurdska förhållanden,med uteblivna,eller pixlade förbrytare.Sanningen vad denna folkvandring (liksom vargen) orsakar,tål att visa upp !

 2. Jo men Muslimer är fega uslingar, dom riktar hela tiden sin
  vrede över oskyldiga människor, så det är helt normalt för
  Muslimer, men inte för andra människor!

 3. Miljöpartiet borde klassas som en terroristorganisation och förbjudas! Helst innan de utför något liknande dåd även här.

 4. Lika fega som de ilska kråkorna. Dessa sistnämnda förföljer,och angriper inte ont anande människor.Med deras vassa näbb orsakar de djupa sår.
  En kvinna i Berlin som igår var på väg i ett parkområde,blev ett av många offer.Fågelkännare uppger att dessa kråkor vill skyddas sina barn,som nu lämnat boet.Vad Islamister betr. utför de sina dåd utan att veta orsak
  http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/05/image9_1495139813-768×432.jpg
  Bilden från dagens BZ.

 5. Sådana här och liknande attacker är fullkomligt normalt beteende på den planeten som dessa muslimer kommer ifrån, men otroligt sällsynt bland människor.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: