Stäng

Jag blir så trött……

Oavsett vilka partisympatier man har så är jag mäkta trött på media och deras ”debattpaneler”. Låtsas vara chockade för att den avhoppade moderaten Patrick Reslow inte vill diskutera SD´s historia utan se framåt. Sedan skall det diskuteras i panelen på TV4?? Varför måste inte Socialdemokraterna berätta om och försvara sina partirötter? Vänsterpartiet?  Där sitter ex justitieminister Bodström och säger att SD aldrig kommer att bli legitimt….

tv4

Hur kan Socialdemokraterna vara ett legitimt parti när SD´s historia är en syjunta om man jämför med vad S sagt och gjort? Hur länge sedan är det som det var en rättighet att slå ihjäl en Zigenare i socialdemokratiska Sverige? När slutade man att lobotomera? Hur behandlade man homosexuella? Vad ansåg Tage Erlander om immigranter?

Man kan fortsätta i evigheter – de nazistiska rötterna inom Socialdemokraterna är mycket större än hos Sverigedemokraterna.  När skall TV4 eller SVT våga nysta i detta istället för att bli ”chockade” över SD?

Att Jenny Strömstedt inte accepterar SD är väl en sak med tanke på makens uttalanden men att Steffo Törnquist hakade på detta skitprat hade jag inte förväntat mig.  Kanske det är dags för övriga att också protestera mot TV4 genom att byta kanal. ……..??

25 reaktioner på “Jag blir så trött……

 1. Vem är sportjournalisten på TV 4 som hyllade attacken på Jimmie Åkesson?

 2. Så länge on/off kappen funkar och det går att byta kanal kan man hoppa över ALLT som man anser inte ger något. Man kan även sluta köpa ALLA PK tidningar och böcker utgivna av PK maffian.

 3. Varför lägger dom ner fallet Assange finns det någon koppling mellan fallet kevin clas borgs tröm hjälpte tomas qiuk gänget och hjälpte att få mona salin fri och försöker få fast julia Assange …..har dom eller han blivit rädd

 4. Man har löst sådant här genom att INTE titta på propaganda tv.
  Ser endast vad JAG vill och det genom Internet.
  Finns absolut inte någon anledning att stötta Svt.
  Jag blir bara förbannad och äcklad när jag ser alla dessa vidriga programledare på en skärm.
  De lever i sin egna värld i innerstaden, låångt ifrån skattebetalarens verklighet.

 5. Jag har fått en känsla av att Sverige finns i en jättebubbla av ekonomisk kris, som snart spricker. Det kan ta minst 10 år att reparera. När regeringen frenetiskt höjer skatterna totalt över det mesta, då är vi snart inne i en ekonomisk kollaps. Panelen hade tydlig brist på sakliga idéer om hur Sverige skall räddas. Man talar om för tittarna för femtielfte gången att SD har historiska rötter i nazismen, osv. Enligt min mening och nog de flesta andra SD-väljare, vem bryr sig om historiska rötter, om Sverige snart riskerar bli en fattig satellitstat till Saudiarabien.

 6. Jag tror vanligt folk är jäkligt trötta på den här debatten. Vi borde diskutera sakfrågor o problem. I stället ägnar vi all kraft o tid att smutskasta varandra. Alla politiker ljuger. Speciellt om miljön som för varje år blir sämre. Klyftorna ökar vilken regering vi än har. Psyk o äldrevård försämras vilken regeringen vi än har. Jag ger upp o landar i soffan! Att nu se Mp o S fjäska för C o L får mig att vilja lägga en Pizza. Trevlig Helg!

 7. Dessa jävla paneler som mest består av vänsterfolk. Tänk om man skulle ta upp VPKs mörka historia med den otrevlige kommunisten Lars Ohly som ju har klippkort till nyhetspanelen.

 8. Hur många myndigheter har Sverige som är inkompetenta ?
  Eller är det endast ett sätt att dölja statens och politikernas ambitioner att registrera delar av den svenska befolkningen som är kritiska.

  Media granskar ej. de talar heller om Trump eller andra mindre betydelsefulla nyheter.

  Den största skandalen sedan IB-affären på 1970-talet då socialdemokraterna i hemlighet registrerade medborgare är ett faktum.
  Det gäller IS och deras register på twitteranvändare.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/05/17/manniskor-som-jag-inte-har-nagot-gemensamt-med/

  1. Ulsans blogg är lysande men låt mig belysa vad Maria Vetterstrand sa i Nyhetspanelen 07:45 SVt 1 idag Ungefär – ”Vi skulle gjort detsamma som SD. Ett litet parti kräver orimligt inflytande på politiken. Vi gjorde detsamma 2002” Sant!
   Således har Miljöpartiet haft inflytande vilket resulterat i att det kommer att råda tio år av politiskt käbbel ansåg f d borgarrådet.
   Lars Ohly i soffan har blivit rundare av sina pensioner.
   Lägg gärna in en länk, den som kan och vill. Frågan handlade om riksdagsmannen som bytte fot.

   1. Tack för det vänliga omdömet och tack för att du informerade om nyhetsinslaget vilket var givande.
    Vill konstatera att sjuk-klövern blir mer och mer oeniga och är endast intresserade av att behålla sina politiska positioner.De etablerade partierna är inte vana vid att bli utsatta för konkurrens och det enda som håller dem samman är aversionen gentemot SD.
    Eftersom de fortfarande befinner sig i förnekelsestadiet och inte inser att deras politik har varit skadlig för landet men gynnsam för deras egna politiska egoistiska strävanden har de inte förmågan att rätta till sina misstag som är betydande.
    Vad Sverige behöver är handlingskraftiga politiker som städar upp i misären så att landet inte sjunker allt mer och inte har förmåga att vara konkurrenskraftigt i det globala perspektivet.

   2. Partierna som diskuterades M och SD, M har en representant i soffan men SD har det inte, däremot sitter kommunisten Lars O där självgod som alltid och Maria W och diskuter SD som alltså inte finns representerade, skamligt on något !

   3. Lena. Det är mycket osvenskt och oartigt att i förklenande ordalag kritisera och förklena den som inte är närvarande och har möjlighet att försvara sig.
    Det bevisar endast hur plumpa de här individerna är. Publik service som ska vara neutrala har också skyldighet att hyfsa till det hela och påtala det olämpliga i deras beteende.

    Att svenska folket inte direkt har valt de här som personerna utan endast som representanter för olika partier ska vi vara tacksamma för . De är ju endast representanter för ett dåligt politiskt system där ett antal partier har monopol på att synliggöra vissa individer som passar in i deras politiska mönster. Hade vi haft personval hade de med all säkerhet inte haft möjlighet att torgföra sina åsikter.

 9. Flyktingindustrin och godhetsindustrin är viktiga inkomstkällor för många artister, underhållare och mediemänniskor av allehanda slag.

  Det finns få branscher där det är så lätt att tjäna pengar om man bara är mediokert skicklig i vanligt bondfångeri.

  Jenny Strömstedt är väl bara en naiv medieperson med MP sympatier och hybris över sin egen överlägsna godhet som många andra journalister.

 10. Problemet SVT/SR och TV4 är en ödesfråga för landets demokrati och åsiktsfrihet. Organisationer som är allierade med den politiska PK-eliten vars mål och syfte är att bibehålla makt och positioner vid köttgrytorna.
  Deras främsta mål är att vilseleda folket att tänka och rösta ”rätt”.
  Därför är det avgörande för landets sammanhållning att alternativmedia växer ännu mer och gärna med en egen TV-kanal.

  1. Efter valet 2018 när vi får en ny regering med Åkesson i spetsen måste vi se till att varken SVT eller TV-4 får rätt att sända över Svenskt territorium.

 11. Ser ut att vara sexuella trakasserier på bilden ovan. Fy fan, att det får gå till på det här sättet.

 12. SVT o TV4 består tydligen av kommunister o miljöpartister. Undrar när man få se en SD are i morgonsoffan……….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: