Babbe åtalas för grov våldtäkt av 14-årig flicka i Vänersborg


INVANDRARVÅLD. En 16-årig pojke åtalas nu för en grov våldtäkt mot barn inne på en toalett i Arena Vänersborg. Det var den 2 januari i år som flickan och pojken befann sig i Arena Vänersborg. De ska sedan ha gått in på en toalett inne i arenan och det är där som den grova våldtäkten sker, säger åklagaren.

– Tjejen som blir våldtagen är 14 år gammal vid tillfället och gärningarna sker med våld. Hon har försökt att komma ifrån toaletten, men han har låst, säger kammaråklagare Robert Beckard. .

Enligt åtalet har flickan vid flera tillfällen sagt nej och att hon vill lämna toaletten, men pojken har fortsatt att förgripa sig på henne. Flickan har fått flera skador efter våldtäkten, bland annat mycket ont i revbenen.

Varför de befann sig i arenan från början vet inte åklagare, men det var varken under något idrottsevenemang eller skolaktivitet som det skedde.

Pojken förnekar brott. Efter händelsen har säkerheten inne på Arena Vänersborg förstärkts.

– Väktarna har dubblerats sedan händelsen, och sen har vi bättrat på det vi kallar för skalskydd så att allmänheten inte har tillträde på obehörig tid, har Ronny Irekvist, säkerhetssamordnare på Vänersborgs kommun.

Sveriges Radio

-Pettersson noterar att den misstänkte är född i Sverige av föräldrar som invandrat från Kosovo…

Om Vänersborg på bloggen…


3 responses to “Babbe åtalas för grov våldtäkt av 14-årig flicka i Vänersborg

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den i samtliga avseenden förkastliga och samhällsfientliga värdegrund som vårt etablissemang bedriver en sådan massiv kampanj för i syfte att påtvinga svenska folket hur vi bör tänka och vilken världsbild vi skall anamma, borde ju i konsekvensens namn friställa samtliga livvakter och frånkoppla alla säkerhetsarrangemang kring ministärens offentliga framträdanden samt i privatlivet.
  Då det enligt denna försåtliga bibel, vars trossatser vi förutses acceptera som den enda sanna religionen, inte existerar någon fara i det multietniska samhällets publika sfärer, kan det heller inte vara motiverat med kostnadskrävande vaktstyrkor som beskyddar de så kallade representanterna för folkstyret Sverige.
  Emellertid har dessa yrkeskriminella företrädare föga begrepp om logik och konsekvens, varför någon rim och reson aldrig kan förväntas från det herostratiska politikerskrået, vilket ogenerat överlämnar till gemene man att hantera konsekvenserna av deras samvetslösa statskonst.
  Andreas.

  Gilla

 • dave

  Utvisa pronto.

  Gilla

  • maar

   Det går inte att utvisa honom, han är, tyvärr, född i Sverige av Kosovo föräldrar. Men kastrera honom det skulle kunna gå bra. Men å andra sidan: Han är ju bara baaarn !!!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: