Irakier åtalas för våldtäkt av 14-årig flicka


INVANDRARVÅLD. En 27-årig irakier åtalas misstänkt för våldtäkt mot barn. Enligt åklagare har mannen genomfört ett samlag med en flicka, trots att han visste hennes ålder. 

Enligt stämningsansökan ska mannen bestämt möte med flickan efter kontakter via Instagram-sms. Enligt åklagaren ska mannen redan då blivit medveten om den unga flickans ålder. Vid dessa sms-kontakter ska mannen ha ställt frågor med sexuell innebörd och föreslagit sexuellt umgänge, hävdar åklagaren i sin stämningsansökan.

Mannen ska ha hämtat flickan i bil och kört henne till ett skogsparti i utkanten av Stoby, där de båda tog en promenad. Mannen ska under promenaden berört flickans bröst och underliv och genomfört ett samlag.
Mannen förnekar brottet.

Under förundersökningen har föräldrarna till flickan berättat om omständigheterna i samband med att flickan berättade om det som skett i skogspartiet, och om att flickan mår väldigt dåligt.

Norra Skåne

-Pettersson ser att mannen är irakisk medborgare och undrar vad han gör i Skåne,men hoppas att han snart får åka hem…


10 responses to “Irakier åtalas för våldtäkt av 14-årig flicka

 • Falk

  Han har inte gjort något fel mot henne men hennes mamma är gjort allt för att få pengar till skadestånd finns bevis att han har inte rört henne …..det är allt
  Sverige ska bli Saudiarabien fram tiden …..

  Gilla

 • Kajsa

  Jag hoppas att alla föräldrar vaknar och ser till att skydda sina unga döttrar. Dessa män vill ha oskulder att våldta. I deras länder är en flicka giftasvuxen vid 13-14 år. Och ömsesidighet vid samlag verkar inte riktigt existera…det är rått våld som gäller i dessa mäns värld, det ser vi ju bevis på gång på gång.

  Gilla

 • Argus

  En sak, som dock inte verkar vara relevant här, är att om MGM hävdar att ”hon såg äldre ut” brukar de gå fria från [det tidigare] sexuellt utnyttjande av minderårig. Om en snabbköpskassörska säljer 2,8:or till en nästan artonårig åker hon dit. Personligen anser jag att det är viktigare med att veta ålder på de som du tänker ha ett intimt förhållande med än med en köpare av måltidsdryck. Undrar vad de egentligen har för sig i ”Ruben och Hilda” som delar av juristsverige är medlemmar i?

  Gilla

 • Ulli

  Ytterligare en tjej’s liv har kanske för alltid förstörts. Hon kanske aldrig kan ha en normal relation till en man i hela sitt liv. Hon kommer kanske alltid att plågas av de hemsla minnena, av mardrömmar.

  Gilla

 • gamgubben

  Araber tycks resonera som så, ”kunde profeten så kan väl jag”

  Gilla

 • Jhonsson

  Man skall inte gå till några möten med babbar

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: