Enligt Muhammeds föreskrifter


Hugger här entusiastiska utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen, hand och fot av en muhammedan som dom tycker uppfört sig olämpligt.

Muhammedanska gruppen ‘Jaish Khalid ibn al-Walid’ släppt igår några bilder på onsdag  som visar hur man enligt Sharia lag hugger en hand och en fot av en man som anklagades för att vara en tjuv.

LÄNK

Från Svensk, rätt utslätad översättning av koranen hämtar vi  5:33

”De som kämpar mot Gud och Hans Sändebud och vars strävan det är att störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv skall utan förskoning dödas eller korsfästas eller få hand och fot på motsatta sidor avhuggna eller förvisas från [sitt] land. Denna förnedring skall de utstå i detta liv och i det kommande livet skall de få utstå ett outsägligt lidande”.


3 responses to “Enligt Muhammeds föreskrifter

 • Adolf Nilsson

  Framför allt svetsarn och hans värdegrund.Vad hugger man av om man eldar Bilar? Vad säger koranen om Bilbränderna? Är det hallal eller haram ?Det är mycket vi skall lära oss innan svetsarn blir iman, kanske vore bättre om han avgick och vi fick tillbaka våra kristna värderingar eller är jag rasist fascist. Snart vet man inte vad man skall tro.Han är rolig svetsarn ”dom flyr ju för sina liiiv”.Tack för mig MVH Adolf

  Gilla

 • Kattsand

  Det ingår i av vänstern godkänd värdegrund.

  Gilla

  • Stenbock

   Jo visst är det så….Och saknar då de som läser detta,varje uns av förstånd blir det som i Islamisternas värld !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: