Aftonbladet om god ton och respekt

HATMEDIA. Den 21 november 2016, skrev Anders Lindberg, politisk chefredaktör på Aftonbladet, en ledare ”…Problemet med de hatsajter och nätarméer som byggs upp av högerextrema krafter är inte bara att de brister i god ton utan att de systematiskt trakasserar, hotar och tystar motståndare. Och att de medvetet sprider lögner…”

som han avslutade med ”Politisk debatt måste nämligen få vara knivskarp, vi ska få bli arga på varandra och ta ut svängarna. Aftonbladets ledarsida kommer fortsätta med hårda rubriker och skriva tuffa ledare. Många kommer fortsätta vara rasande på oss. Politik är på liv och död.
Men vi ska försöka göra det med större respekt för våra motståndare än i dag.”

Idag, den 18 maj 2017 visar Aftonbladet vad de menar med respekt och god ton.

10 thoughts on “Aftonbladet om god ton och respekt

 1. Hur korkade är dom på a -bladet, hör på ”oberoende socialdemokratisk”smaka på den.Varför inte oberoende nazist eller oberoende muslim.Dom värkar vara väldigt förtjusta i råttor.Jag kan inte se något negativt hos råttor,dom är i samma klass minst som A bladets journalister.Dom också oberoende. Ha en bra kväll mvh Adolf

 2. AB:s vänsterextrema ledarskribenter, har brist på både förnuft och omdöme.

  De förmedlar inte heller någon trovärdighet, till och för, en hårt arbetande lågavlönad svensk.

  Tvärtom.

 3. Den ständigt återkommande folkbildaren Lindberg har de facto via sin utläggning till fullo lyckats ge en synnerligen träffande beskrivning av vulgärvänstern och den policy dessa föga salongsbetonade aktörer tillämpar. I sedvanlig ordning generas inte etablissemanget och dess prostituerade bulvaner att reversera alla begrepp och därmed ge läsekretsen intrycket av de politiska motståndarnas tarvliga intentioner och omdömeslöst infantila debattnivå.
  Denne notoriske estradör framlever i föreställningen om sin egen förträfflighet och kapacitet som moralens, den goda smakens och sanningens tappre förkämpe, då han i själva verket med all önskvärd flagrans dagligen förevisar sin moraliska vanförhet och skriande brist på känsla för rent spel.
  Andreas.

 4. Om man inte köper skittidningen Aftonbladet under ett år sparar man drygt 8000kr. Skippar AB under tio år sparar man nästan 90000kr.
  Detta är helt skattefritt och utan arbetsinsats.
  Det får man en bra begagnad bil för.

 5. Har skaffat katt (har inte råd med en ny hund just nu) men inte ens i hans låda får aftonblaskan ligga…lite respekt få man ha till sin kisse.

 6. Att fienden ber om fred betyder att de har förlorat tron på seger. Det är dags för oss att attackera dem med större frenesi.

 7. Tidigare så var det brunråttor på Expressens redaktion. Nu har det kommit råttor även till Aftonbladet.

 8. f (råttor i pizzan, råttor lämnar moderaterna)= moderater i pizzan?
  –> Sd=pizza?
  Schyfferts pizzaekonomi = sd-ekonomi?
  Schyffert nazist?

  Det är inte lätt att hänga med i de plastiska och något töjbara ”logiken”?

  • I Absurdistan blir alla per automatik som har andra åsikter
   än dom styrande Nazister, och dom blir fler och fler som inte
   delar den idiotstyrning av landet som två regeringar gjort
   dom senaste mandatperioderna.

Kommentera