Dag efter dag fortsätter PK-media att sprida obekräftade rykten och skvaller

HATMEDIA. Dag efter dag tjatas det om USA:s president Donald Trump. I morse gick börsen ned lite grann och det var Trumps fel, att börsen stigit som en raket de senaste månaderna har dock inget med Trump att göra. 

Sveriges Radio tjatar om Donald i nyhetssändning efter sändning trots att inget nytt hänt. Expressen, Aftonbladet, DN, SVT och SvD rapporterar i timmar och spaltkilometer obekräftade rykten utan ett uns av bevis.

De svenska medierna kritiserar till och med en del amerikanska medier för att vara högerextremistiska om de behandlar nyheter om Trump som andra nyheter.

Dag efter dag fyllda med skvaller, obekräftade rykten, hörsägen. Utan ett enda bevis.

…och de påstår samtidigt att alternativmedia är oseriösa.

Nedan skärmdumpar jag tog med mobilen på hattidning klockan 13:15…

22 thoughts on “Dag efter dag fortsätter PK-media att sprida obekräftade rykten och skvaller

 1. SRP! är perverst intresserade av Trumps göranden och låtanden. Man verkar där helt fixerad honom på ett närmast sjukligt sätt.
  Jag har redan hunnit tröttna på Trump, Macron och all intensiv rapportering om vad dessa män sysslar med.

 2. Om man inte köper Aftonbladet (eller någon annan kvällstidning) under ett års tid, sparar man drygt 8000kr. Om man skippar den under tio år, sparar man närmare 90000kr. Helt skattefritt och utan någon arbetsinsats!
  Lägg i stället pengarna i en burk, så ser du hur det växer.
  Men nalla inte!

  • Största vinsten är ju att man slipper se vilken smörja dom skriver och vilken låg intelligens dom har.

 3. Vad Sveriges regering håller på med ,kan ju inte media rapportera om.

  Då får man ju ”ljuga” om verkligheten, på alltför nära håll.

  Bättre då att ”ljuga” om sådant som befinner sig långt bort i världen.

 4. Ja, allt är Trumps fel. De sände ju till och med intervjuer i TV innan Trump ens var tillsatt, där utvalda i USA påtalade hur dåligt det blivit.

  Likaså var det många sändningar om vilka länders medborgare som skulle förvägras komma in USA.
  Fast, när folk i gemen skulle berätta vilka länder det handlade om, så visste de inte… Men, protestera skulle dom! Och SVT sände så gärna.

  PK-media gör självmål på självmål. Jag antar att det är i ren desperation när de inser att deras lögner allt mer ifrågasätts.

 5. Jag har också reagerat på hur mycken tid och plats MSM lägger ner på att misskreditera Donald Trump. Så till den grad att jag har lessnat. De försöker finna fel och misstag och blåsa upp dem till enorma proportioner. Varje liten grej verkar kunna leda till krigsrätt och avsättning av presidenten.

  Snacka om att kasta sten i glashus…

 6. Detta tycker Svenska MSM är perfekt, då slipper dom rapportera om Sveriges förfall och undergång.

 7. Det låter mest som avundsjukt gnäll. Att kurserna gick upp pga. Trump gjorde förmodligen hans antagonister snarstuckna. Att dottern tillverkar saker billigt i China är väl samma sak som de flesta industriländer lever gott på. Vi handlar billigt tack vare importerade lampor, elektronik och verktyg tillverkade i lågbetalda länder som China. De flesta statsledare kan ha hemliga möten med varandra, som inte bör läckas ut i offentlighet, för det kan väcka farliga stämningar inom olika grupperingar åt något håll. Jag tycker det är onödigt hysteriska och misstänkt konstruerade nyheter om hur Trump kanske ständigt gör bort sig, istället för ”heta” nyheter om händelser som verkligen påverkar världen. Det förstås, om det ilskna skitsnacket fortsätter, så kan det i sig, orsaka försämringar av världsläget utan att ens D. Trump varit orsaken. Det är, som vanligt, mer dömande hysteri än saklighet, tror jag.

  • Dumsvenskarna, bevisar bara hur dumma de är och vilka skitstövlar de i verkligheten är. Det räcker inte för dem att, det hyses ett djupt förakt för svenskingarna. Nej de vill även bli ett hatat folk. Tro mig de kommer att, lyckas därom råder ingen tvekan.

   • Jag har aldrig tyckt att Svenskar varit dumma. Vi skulle aldrig nått den jämförelsevis framgångsrika ekonomiska och sociala ställningen annars i det lilla landet. Men tyvärr har det blivit en strömning av högmodig bisarr hjälpsamhet mot alla fattiga i hela världen. Så bisarrt att det blir som ett kollektivt självskadebeteende för Sverige. Kanske inspirerad av gamla kommunistiska idéer? Följderna är inflation i onödiga dyrköpta och dumma beslut tror jag.

 8. Varför tjatar man om Trump hela tiden?Jag är intresserad av vad är det som händer i vårt land.Man skall inte kasta sten i ett glashus,gammal kinesisk ordspråk. MVH Adolf

  • Sanningen om vad som händer i vårt land vågar chefredaktörerna och ansvariga utgivare för PK-media aldrig våga låta allmänheten få kännedom om.

   Dessa höjdare har säkert genom åren skaffat sig stora aktieposter (ev. som bonus ovanpå deras feta löner) – kanske t o m i bolagen de är anställda i.

   Skulle Sveriges verkligt urusla tillstånd läcka ut till marknaden … Ja, då kommer börsraset som beställt … och media-höjdarnas aktietillgångar skulle då snabbt falla i värde. Förskräckta skulle de upptäcka att de blivit totalt ruinerade.

   • Rättelse:

    I första stycket rad 3 ovan skall det stå:

    ”…aldrig låta allmänheten …”

    i stället för:

    ”… aldrig våga låta allmänheten…”

 9. Petterssons är för det mesta bra, men dumpar från de båda tidningar med E resp A i namnet kan vi väl få slippa. Låt dem gå bort i tysthet utan sörjande!

 10. Såklart. Det handlar inte om vad Trump gör utan det faktum att det är fel president enligt eliten.

  • Ja han låter sig inte styras av europeiska och inhemska vänsterpressen ! Dessa hade ju hoppats att Clinton skulle fortsätta, att som tidigare presidenter,skapa oro och krig…Det är ju sådant elände som storfinansen i första hand,livnär sig av !
   Missförstå mig nu inte.Men för de grava kapitalistiska samhällssystemet har jag inget över.I Trump ser jag en man med insikt i dessa kretsar,och därför handlar han därefter,allt för landets bästa.

Kommentera