Sverige flyttade nationaldagsfirandet på grund av muslimsk högtid


ISLAM. Då den svenska nationaldagen 6 juni i år sammanfall med ramadan valde det svenska generalkonsulatet i Jerusalem att flytta på nationaldagsfirandet och höll det en hel månad tidigare, den 9 maj. 

Beslutet har väckt en hel del uppmärksamhet i sociala medier och i synnerhet på generalkonsulatets Facebooksida där kommentarerna inte är nådiga.

Informationen som delgavs på Facebooksidan fanns bara tillgänglig på engelska och arabiska – ingen information på hebreiska. Tillställningen hölls i Ramallah, ett område som är under palestinsk kontroll och judar betraktar som en no go-zon.

Några utvalda kommentarer: Fint att ni anpassar er till landet ni befinner er i. Nu kan ni väl sprida den traditionen till Sverige, så alla som befinner sig här anpassar sig till våra traditioner.

Eller det kanske bara är Sverige och svenskar som ska anpassa sig hela tiden?

Skäms och avgå!

Ert jobb är att representera Sverige utomlands. I det ingår bland annat att högtidlighålla Svenska högtider.
Exakt vad är det ni firar den 9/5? Vilka historiska händelser som inträffat det datumet är det ni vill fira?
Om ramadan är viktigare för er än svenska högtider så avgå, byt pass och hemvist då ni uppenbart redan på ett intellektuellt plan inte bara har emigrerat utan har en ny nationell tillhörighet.

Jag trodde på allvar att det var ett sjukt skämt. Något slags provokation eller “konstverk” signerat någon obskyr estetfolkhögskola men dessvärre verkar svenska diplomater ogenerat ägna sig åt historieförfalskning och kulturomskrivning på skattebetalarnas bekostnad.

Snacka om noll respekt för Sverige, man kan inte bara flytta nationaldag godtyckligt. Ni är en skam som representanter för Sverige.

Konsulatet arbetar med den “palestinska” sidan. På konsulatets yttervägg, i Jerusalem, finns texten “Svenska Konsulatet” på svenska, arabiska och engelska, men inte på hebreiska!

-Pettersson tar för givet att muslimerna i Sverige flyttar på ramadan så den inte krockar med vår nationaldag för man ska ta seden dit man kommer…

Avpixlat


33 responses to “Sverige flyttade nationaldagsfirandet på grund av muslimsk högtid

 • compulsoryunion

  Den bedrägeri feministiska regeringen firar att Mohammed betäckte sin 9-åriga fru, bland andra.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Kriminalvanvården brukar köpa in lyxdadlar till kvinnohuggande nyadelsmännen på Ramadan (förr fanns vedhuggare men nu får kvinnohuggare etableringsersätting)

  Gilla

 • Håkan

  Är det bara jag? Som blir trött?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Den som skriker högst vinner?

  Gilla

 • Kurtan

  Men nu har väl ändå ”utrikesblondinen” och hennes ja-sägande kvoteringsfeminister ändå skitit i det blå skåpet… eller?!

  Hur mycket förakt kommer det svenska folket (som inte finns) tåla?!

  Gilla

  • naimlap

   Det finns ingen gräns för det. När de pissar på swinja tycker de att, det är bara varmt och skönt.

   Gilla

 • Mary Agnes

  Läser min gamla hemtidning
  ————————————

  Syrierna protesterar. Syrierna har fått nog.

  ”Om inte kommunen kan hjälpa mig med bostad längre än nio månader förstår jag inte varför jag skulle flytta hit. Samma regler måste gälla för alla, säger han.”

  Mohamad Amin Kosara delar en bostad på 44 kvadratmeter med sin fru och fem barn.

  ”Mina döttrar var duktiga i skolan i Syrien, men nu kan de inte studera. Vi bor så trångt. De får aldrig någon ro och det är svårt att planera för framtiden när man inte vet var man ska ta vägen om några månader, säger han.”

  ”Det är svårt att planera för framtiden när man inte vet var man ska ta vägen om några månader”, säger Mohamad Amin Kosara.

  Tillsammans med Mohammad Sbiei och andra nyanlända var han på plats för att demonstrera för rättvisa bostadskontrakt.

  OCH HUR FAAAAN TROR dissa gubbjävlar att SVENSKAR har det?

  Supermoderötterna i Hvellinge kommun, med draken Carina Wutzler i spissen, säger ”ingen får ett tvåårskontrakt per automatik”. Och…. det finns också andra målgrupper som känner frustration över det pressade läget på bostadsmarknaden. Vi har till exempel många unga som fortfarande bor kvar hemma för att de inte kan hitta lägenhet.

  Sickena jävla gökungar, får ALLT betalt, hyra, bidrag av alla de slag haglar som pennies from heaven över dem…. och sen har de MAGE att stå och demonstrera frammanför kommunhuset för att de inte får ett två-årskontrakt till en stor och rymlig lägenhet.

  Har gubbafaan nån jävla uppfattning om varifrån dessa stora rymliga OCH GRATIS lägenheterna skulle komma från ? Hur många drömmer inte om att få en stor fin lägenhet gratis + alla tänkbara bidrag i Vellige, en av de komuner i Sverige med lägst skatt.

  läs själva, mina friends. Det är kväll i Sverige, jag rekommenderar några stiff drinks innan ni läser, för man blir ju bara sååå jävla förbannad.

  http://www.sydsvenskan.se/2017-05-17/nyanlanda-demonstrerade-for-rattvisa-bostadskontrakt

  Gilla

  • Luntan

   Jävla invällare! Utnyttjar sina (alltför många!) barn för att få stora (gratis) bostäder. Har sina händer i andras fickor. De får väl bo som inneboende hos någon som vill ha dem? Det fick jag göra 1967 då jag flyttade till STHLM för jobbets skull. Efter 20 månaders sparande flyttade jag in i en nybyggd bostadsrätt 4 mil från Sthlm. Men inte gnällde jag för det. Har klarat allt själv utan kontakter eller en enda krona i bidrag.

   Gilla

 • Kurtan

  Hoppas någon, själv är jag orkeslös pga sjukdom, informerar utländsk icke pk-media t.ex Fox i USA om denna skandal. Undrar vad President Trump’s kommentar skulle bli?! Vi behöver ett strarkt ”stålkastarljus” på Sverige och dess vansinne om vi skall kunna rädda ngt innan kraschen…

  Gilla

 • assad

  Det går sisådär för Sverige.

  Babbe har förstört bostadsmarknaden som alla vet, men inte alla babbar är dåliga 🙂

  Om vi sänker standarden lite för att visa att vi älskar babbe ska det nog gå bra. Tillsamman kan vi lösa bostadskrisen.

  Om alla svenskar bor i en gummisnodd, kan babbe få alla byggnader.
  Om alla svenskar dessutom har en gummisnoddspistol i plast, kan man fästa sitt hem i pistolen och öka beredskapen i Sveriges försvar.

  Vi skjuter helt enkelt våra hem på fienden för att försvara babbe vid krigiska konflikter.

  Därmed har vi löst såväl bostadsbristen som vårt svaga försvar. Och, vi är inte rasister – på köpet.

  Gilla

 • Carl edström

  Detta måste vara straffbart.Det är som att inte försvara Sverige i krig.

  Gilla

 • finnjävel

  Neeej! Det här är inte sant! HAAHHAAAA!!!
  NI är sååå roliga!!!
  Tack!

  Gilla

 • Sisu

  De hade kunnat vänta till solens nedgång den 6 Juni och firat som vanligt. Då får även nissarna äta, men det förstår väl inte punschnissarna på ambassaden. Klåpare.

  Gilla

 • Stenbock

  Enbart en tidsfråga tills denna helgdag helt avskaffas…Så skedde ju som bekant med annandag pingst.Här gäller nu att se till,så de inhemska skatteslavarna jobbar samman bidrag åt nya befolkningen !

  Gilla

 • The Reaper.

  Ynkryggar det är det enda ord jag finner när man viker ner sig, tror ni att
  de från babbelonien viker ner sig??!!! FYYY FAAN !!!!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Excellent inlägg vilket till fullo förevisar den kapade svenska identiteten och den officiella entusiasm från myndighetshåll som kontinuerligt verkar för att undertrycka de svenska kulturmarkörerna, till fromma för den optimala brutalkulturens allestädes närvarande surnumerär.
  Tillfredsställande att notera ett urval av de lika ihärdiga som välbefogade protester som inkommit till följd av detta ignobla övergrepp. Det är endast medelst uppbådande av största viljeansträngning man avhåller sig från att avfyra ett magasin svordomar av grövsta kaliber.
  Andreas.

  Gilla

 • Kurt

  Aldrig set en sådan självförakt för sitt eget land som våra ”folkvalda” visa mot det land de skall styra, Sätt Wallström/Löven på en påle och tjära och fjädrar dem som varnagel sen kan de flytta till Gaza.

  Gilla

 • Falköga

  Den feministiska utrikespolitiken visar ånyo sitt förakt för Sverige och svensk kultur.

  Gilla

 • Joy

  Tips! På bloggen Sapere Aude finns en namninsamling mot Margot Wallström och den antisemitiska politiken i Sverige. Skriv på, det gjorde jag!

  Gilla

 • Lena

  Så klart att det är en svensk kvinna i svensk folkdräkt på plats……….fullkomligt sanslöst !

  Gilla

 • gamgubben

  Absurdistan i sin prydno!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: