Stäng

Sverige flyttade nationaldagsfirandet på grund av muslimsk högtid

ISLAM. Då den svenska nationaldagen 6 juni i år sammanfall med ramadan valde det svenska generalkonsulatet i Jerusalem att flytta på nationaldagsfirandet och höll det en hel månad tidigare, den 9 maj. 

Beslutet har väckt en hel del uppmärksamhet i sociala medier och i synnerhet på generalkonsulatets Facebooksida där kommentarerna inte är nådiga.

Informationen som delgavs på Facebooksidan fanns bara tillgänglig på engelska och arabiska – ingen information på hebreiska. Tillställningen hölls i Ramallah, ett område som är under palestinsk kontroll och judar betraktar som en no go-zon.

Några utvalda kommentarer: Fint att ni anpassar er till landet ni befinner er i. Nu kan ni väl sprida den traditionen till Sverige, så alla som befinner sig här anpassar sig till våra traditioner.

Eller det kanske bara är Sverige och svenskar som ska anpassa sig hela tiden?

Skäms och avgå!

Ert jobb är att representera Sverige utomlands. I det ingår bland annat att högtidlighålla Svenska högtider.
Exakt vad är det ni firar den 9/5? Vilka historiska händelser som inträffat det datumet är det ni vill fira?
Om ramadan är viktigare för er än svenska högtider så avgå, byt pass och hemvist då ni uppenbart redan på ett intellektuellt plan inte bara har emigrerat utan har en ny nationell tillhörighet.

Jag trodde på allvar att det var ett sjukt skämt. Något slags provokation eller “konstverk” signerat någon obskyr estetfolkhögskola men dessvärre verkar svenska diplomater ogenerat ägna sig åt historieförfalskning och kulturomskrivning på skattebetalarnas bekostnad.

Snacka om noll respekt för Sverige, man kan inte bara flytta nationaldag godtyckligt. Ni är en skam som representanter för Sverige.

Konsulatet arbetar med den “palestinska” sidan. På konsulatets yttervägg, i Jerusalem, finns texten “Svenska Konsulatet” på svenska, arabiska och engelska, men inte på hebreiska!

-Pettersson tar för givet att muslimerna i Sverige flyttar på ramadan så den inte krockar med vår nationaldag för man ska ta seden dit man kommer…

Avpixlat

33 reaktioner på “Sverige flyttade nationaldagsfirandet på grund av muslimsk högtid

 1. Den bedrägeri feministiska regeringen firar att Mohammed betäckte sin 9-åriga fru, bland andra.

 2. Kriminalvanvården brukar köpa in lyxdadlar till kvinnohuggande nyadelsmännen på Ramadan (förr fanns vedhuggare men nu får kvinnohuggare etableringsersätting)

 3. Men nu har väl ändå ”utrikesblondinen” och hennes ja-sägande kvoteringsfeminister ändå skitit i det blå skåpet… eller?!

  Hur mycket förakt kommer det svenska folket (som inte finns) tåla?!

  1. Det finns ingen gräns för det. När de pissar på swinja tycker de att, det är bara varmt och skönt.

 4. Läser min gamla hemtidning
  ————————————

  Syrierna protesterar. Syrierna har fått nog.

  ”Om inte kommunen kan hjälpa mig med bostad längre än nio månader förstår jag inte varför jag skulle flytta hit. Samma regler måste gälla för alla, säger han.”

  Mohamad Amin Kosara delar en bostad på 44 kvadratmeter med sin fru och fem barn.

  ”Mina döttrar var duktiga i skolan i Syrien, men nu kan de inte studera. Vi bor så trångt. De får aldrig någon ro och det är svårt att planera för framtiden när man inte vet var man ska ta vägen om några månader, säger han.”

  ”Det är svårt att planera för framtiden när man inte vet var man ska ta vägen om några månader”, säger Mohamad Amin Kosara.

  Tillsammans med Mohammad Sbiei och andra nyanlända var han på plats för att demonstrera för rättvisa bostadskontrakt.

  OCH HUR FAAAAN TROR dissa gubbjävlar att SVENSKAR har det?

  Supermoderötterna i Hvellinge kommun, med draken Carina Wutzler i spissen, säger ”ingen får ett tvåårskontrakt per automatik”. Och…. det finns också andra målgrupper som känner frustration över det pressade läget på bostadsmarknaden. Vi har till exempel många unga som fortfarande bor kvar hemma för att de inte kan hitta lägenhet.

  Sickena jävla gökungar, får ALLT betalt, hyra, bidrag av alla de slag haglar som pennies from heaven över dem…. och sen har de MAGE att stå och demonstrera frammanför kommunhuset för att de inte får ett två-årskontrakt till en stor och rymlig lägenhet.

  Har gubbafaan nån jävla uppfattning om varifrån dessa stora rymliga OCH GRATIS lägenheterna skulle komma från ? Hur många drömmer inte om att få en stor fin lägenhet gratis + alla tänkbara bidrag i Vellige, en av de komuner i Sverige med lägst skatt.

  läs själva, mina friends. Det är kväll i Sverige, jag rekommenderar några stiff drinks innan ni läser, för man blir ju bara sååå jävla förbannad.

  http://www.sydsvenskan.se/2017-05-17/nyanlanda-demonstrerade-for-rattvisa-bostadskontrakt

  1. Jävla invällare! Utnyttjar sina (alltför många!) barn för att få stora (gratis) bostäder. Har sina händer i andras fickor. De får väl bo som inneboende hos någon som vill ha dem? Det fick jag göra 1967 då jag flyttade till STHLM för jobbets skull. Efter 20 månaders sparande flyttade jag in i en nybyggd bostadsrätt 4 mil från Sthlm. Men inte gnällde jag för det. Har klarat allt själv utan kontakter eller en enda krona i bidrag.

 5. Hoppas någon, själv är jag orkeslös pga sjukdom, informerar utländsk icke pk-media t.ex Fox i USA om denna skandal. Undrar vad President Trump’s kommentar skulle bli?! Vi behöver ett strarkt ”stålkastarljus” på Sverige och dess vansinne om vi skall kunna rädda ngt innan kraschen…

 6. Det går sisådär för Sverige.

  Babbe har förstört bostadsmarknaden som alla vet, men inte alla babbar är dåliga 🙂

  Om vi sänker standarden lite för att visa att vi älskar babbe ska det nog gå bra. Tillsamman kan vi lösa bostadskrisen.

  Om alla svenskar bor i en gummisnodd, kan babbe få alla byggnader.
  Om alla svenskar dessutom har en gummisnoddspistol i plast, kan man fästa sitt hem i pistolen och öka beredskapen i Sveriges försvar.

  Vi skjuter helt enkelt våra hem på fienden för att försvara babbe vid krigiska konflikter.

  Därmed har vi löst såväl bostadsbristen som vårt svaga försvar. Och, vi är inte rasister – på köpet.

 7. De hade kunnat vänta till solens nedgång den 6 Juni och firat som vanligt. Då får även nissarna äta, men det förstår väl inte punschnissarna på ambassaden. Klåpare.

 8. Enbart en tidsfråga tills denna helgdag helt avskaffas…Så skedde ju som bekant med annandag pingst.Här gäller nu att se till,så de inhemska skatteslavarna jobbar samman bidrag åt nya befolkningen !

 9. Ynkryggar det är det enda ord jag finner när man viker ner sig, tror ni att
  de från babbelonien viker ner sig??!!! FYYY FAAN !!!!

 10. Excellent inlägg vilket till fullo förevisar den kapade svenska identiteten och den officiella entusiasm från myndighetshåll som kontinuerligt verkar för att undertrycka de svenska kulturmarkörerna, till fromma för den optimala brutalkulturens allestädes närvarande surnumerär.
  Tillfredsställande att notera ett urval av de lika ihärdiga som välbefogade protester som inkommit till följd av detta ignobla övergrepp. Det är endast medelst uppbådande av största viljeansträngning man avhåller sig från att avfyra ett magasin svordomar av grövsta kaliber.
  Andreas.

 11. Aldrig set en sådan självförakt för sitt eget land som våra ”folkvalda” visa mot det land de skall styra, Sätt Wallström/Löven på en påle och tjära och fjädrar dem som varnagel sen kan de flytta till Gaza.

 12. Den feministiska utrikespolitiken visar ånyo sitt förakt för Sverige och svensk kultur.

 13. Tips! På bloggen Sapere Aude finns en namninsamling mot Margot Wallström och den antisemitiska politiken i Sverige. Skriv på, det gjorde jag!

   1. Bra! Annars finns länk till Sapere Aude i länklistan på sidan här. Men du är en hyvens, Galten! 🙄

 14. Så klart att det är en svensk kvinna i svensk folkdräkt på plats……….fullkomligt sanslöst !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: