Stäng

Jimmie Åkessons hem attackerat

BROTTSLIGHET. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons bostad i Sölvesborg utsattes vid 21-tiden i går kväll för en attack. Åkessons sambo Louise Erixon berättar om händelsen på Facebook:
”Värsta attacken hittills på huset i går kväll och denna gång ville de (förutom att täcka fasaden och bilen med ägg och smälla raketer) även komma in i huset.”

SD-ledarens bostad har tidigare utsatts för flera attacker. Partiledaren har personligen också attackerats. Under en boksignering i november 2013 kastade en kvinna en tårta i ansiktet på honom på Södermalm i Stockholm.

-Pettersson tycker det är tyst i media. Hade det varit lika tyst om någon annan partiledare attackerats av så kallade högerextremister?

BLT.se

38 reaktioner på “Jimmie Åkessons hem attackerat

 1. Jag hörde nyheten på TV (flera gånger), på radio och läste om den i tidningar. Så någon tystnad om detta har det inte varit..

 2. Rödgardisternas slödder har fri lejd, de kör hårt
  på uppdrag från 87:ans elit…ifall vi vore de nasister
  som de påstår, skulle vi för länge sedan givit lössen
  de ”svar på tal”, som de förtjänar…drägget leker
  med elden…✋🏻

 3. Nyheten stod på samtliga dagstidningar på nätet Pettersson. Du tittade fel om du ens tittade på ”pk-median”

   1. kan tänka mig att ”Stoppa upp invandringen”
    i gryngången i 87:ornas 7 bakpartier, å sen sy
    ihop hela skiten (usch så de blev)

  1. endast ett fåtal här nedlåter sig ta del av
   ”pk medias” lögner…där kan vi inte heller
   ge utlopp för vår frustration…därför finns
   all anledning att nämna det här…

 4. Återigen har den fega fula kommunistdräggen visat sitt vidriga tryne genom att attackera Jimmie Åkessons hem, och deras fega kollegor på SVT håller käften, ynkryggar är dom samtliga!

 5. Tänk er att det varit Magdalena Andersson som varit utsatt!

  Kan lova er att det blivit krigsrubriker! Fullt pådrag i SVT, TV4 mfl

  Nu uteblir de i alla stora media!

  1. Nja,det är ju hennes drägg kommunisterna i AFA,som genomför sådana brott…..Anarkin frodas bland vänsterpacket !

  2. Ja då bör man ha timer på radion så att den funkar max 2 minuter per dag, då får man höra SR:s alla nyheter ändå. SR = socialistisk repeat

 6. ”Vi gillar olika” gäller bara socialister som följer djungelns lag, och olika apa färger.

 7. Var är demokrati,allas lika värde,det fria tänkandet? Varför atakerar man hans hem när han inte ens hemma.Typisk kommunister,varför flyttar inte ssjöstedt och dinamarka eller vad dom heter till Nordkorea och lever ut sina vidriga kommunistlustar. Dom platsar inte i en demokratisk land ,dom kan inte ens stava till demokrati.Sorgligt, svetsarn har fördömt atacken,det är gott tecken.Men det blev ingen kärleksbombning av Jimmie.Ha en bra kväll,mvh Adolf

 8. De notoriska agendajournalisternas medvetna tystnad kan bara uppfattas som ett i grunden lagstridigt förtigande med syfte att hålla samhällsfientliga gärningsmän om ryggen. Att angripa SD har ju officiöst legitimerats från högsta ort och anses därför gå helt i linje med den politik som förs.

  Då man av uppenbara skäl förhindrats att begagna sig av det föregivna hotet från högerextremismen, väljer man att negligera nyheter som enligt den korrupta värdegrunden saknar relevans. Enligt mainstreammedias desorienterade uppfattning om pressetik har ovan beskrivna attentat således aldrig inträffat – en förbannat behändig inställning för den som vägrar rätta sig efter de traditionellt vedertagna riktlinjer som påbjuder tillhandahållandet av en saklig, partipolitiskt obunden och objektiv nyhetsförmedling.
  Andreas.

 9. Ännu har jag inte sett något solidariskt gemensamt uttalande från övriga partier. Där man fördömer detta som har hänt.

  Om att angreppet mot Jimmie Åkessons familjs privata boende, är ett vidrigt angrepp mot demokratins grundläggande principer i Sverige.

  Statsministern har fördömt det och det är bra.

  1. Det den mannen säger spelar ändå ingen roll han är inte min statsminister ändå, det är Jimmie.

   1. Stefan Löfven säger till TT:s reporter i Hofors:

    ”Jag tycker det är vidrigt. Det hör inte hemma överhuvudtaget i en demokrati. Det är precis det här vi måste motarbeta. I demokratin har vi olika uppfattningar och det berättar vi för varandra, men vi förstör baske mig inte varandras hem, och ger sig på någons hem över huvud taget”.

    -Vad gör han i Hofors? Törs han inte vara i sin regeringsbostad? Känner han sig jagad av opinionssiffrorna?
    Hans språk känns igen. Samma käbbel. 😐😊

 10. Den attityd/politik som startat rivningen av Sverige, tycks försvara den genom aggressiv attack på möjliga framtida Sverigeräddare. Det luktar lite kombination av lite Islam, mer kommunism och mest bolsjevism ( proletariatets diktatur ) sprungen ur Rysslands socialdemokratiska arbetarparti en gång. https://sv.wikipedia.org/wiki/Bolsjevik
  Jag kallar attacken för ett angrepp mot regeringsformen. (All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare. )

 11. Kanske dags att vi som gillar Jimmy och hans parti åker dit och ställer oss
  till förfogande och vaktar 🙂

 12. Dessa jävla fega krakar, gissar att det är ”ulven i fårakläder”, Sjöstedts och Dinamarcas unga garde som slagit till igen.
  Men i grunden är det ju mobbarna; svetsarn, rödluvan och den lille militären
  som med sitt jävla gagg om rasism och nazism och alla skitord de använt mot Åkesson och SD som är de skyldiga !
  Heller inte att förglömma landsförrädaren/Ayatollah Reinfeldt vilken också är skyldig till detta liksom mycket annat jävelskap.

 13. Det är nog bara en tidsfråga innan Stefan blir SD are fler o fler inser att det enda partiet för oss Svenskar om vi skall kunna rädda landet från muslimer.

   1. Och vem fan vill ha en sån jävla orm i sitt parti, en lismande idiot med en enda hjärncell- och den cellen är fylld av hans ego.

    Jag föreslår att han byter kön och art (det är populärt numera, ska du öppna ett konto i Facebook finns över 70 kön att välja bland…) och blir toy dog (sv: knähund) till hon den svarta som håller i trosorna för Feministpartiet.

   2. Hoppar av för att slicka Fidel Castros Kubanska prostituerade liksom Jan Emanuel och Pierre Schori, mer troligt

   3. Hade jag varit Göteborgare hade jag skrivit.Herredjävlar va du e go Mary !

   4. @Mary Agnes, F! är troslösa kommunister som slösat bort sin tro på mannen. Därav vänder de allt up och ned sätter mussan (mössan) på huvudet och tänker med ändalyktan.

 14. Det här är mycket värre än allt annat, det gäller en av svenska folket vald riksdagsledamot och tillika partiledare för Sveriges näst största parti.
  Varför reser sig inte de som påstår sig stå vakt för demokrati och alla människors lika värde och går ut i en gemensam aktion mot de subversiva element som gjort detta.

  1. Kommentarerna nu 02:07 är belysande. Tilläggas bör, Ut med Löfven och in med Jimmie i Sagerska Palatset. Därhör han hemma och kan bo säkert.

   1. Svenskingarna, förtjänar inte Åkesson, som statsminister, de skall ha en fjant en fjolla, som de kan tillbe. För då kommer de att trivas .

  2. Det är egentligen inget konstigt med dylika attacker mot representanter för SD. Om våra politiker helt legitimerar alla sorters påhopp på Sverigedemokraterna, då ser ju fotfolket det helt självklart att alla med knytning till SD är ”lovliga villebråd”

  3. Antagligen är hos dem innebörden i demokrati lika selektiv som i värdegrund, den svenska modellen och allas lika värde.

 15. Det här är ju precis vad Vänsterpartiet utlovat.Vi har ju fotfolk för utomparlamentariska aktioner sade förra V ledaren Ohly

Kommentera

%d bloggare gillar detta: