Jimmie Åkessons hem attackerat


BROTTSLIGHET. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons bostad i Sölvesborg utsattes vid 21-tiden i går kväll för en attack. Åkessons sambo Louise Erixon berättar om händelsen på Facebook:
”Värsta attacken hittills på huset i går kväll och denna gång ville de (förutom att täcka fasaden och bilen med ägg och smälla raketer) även komma in i huset.”

SD-ledarens bostad har tidigare utsatts för flera attacker. Partiledaren har personligen också attackerats. Under en boksignering i november 2013 kastade en kvinna en tårta i ansiktet på honom på Södermalm i Stockholm.

-Pettersson tycker det är tyst i media. Hade det varit lika tyst om någon annan partiledare attackerats av så kallade högerextremister?

BLT.se


38 responses to “Jimmie Åkessons hem attackerat

 • Mia

  Jag hörde nyheten på TV (flera gånger), på radio och läste om den i tidningar. Så någon tystnad om detta har det inte varit..

  Gilla

 • eugenecork

  Rödgardisternas slödder har fri lejd, de kör hårt
  på uppdrag från 87:ans elit…ifall vi vore de nasister
  som de påstår, skulle vi för länge sedan givit lössen
  de ”svar på tal”, som de förtjänar…drägget leker
  med elden…✋🏻

  Gilla

 • Malmöbo

  Nyheten stod på samtliga dagstidningar på nätet Pettersson. Du tittade fel om du ens tittade på ”pk-median”

  Liked by 1 person

 • Tony

  Återigen har den fega fula kommunistdräggen visat sitt vidriga tryne genom att attackera Jimmie Åkessons hem, och deras fega kollegor på SVT håller käften, ynkryggar är dom samtliga!

  Gilla

 • Håkan

  Tänk er att det varit Magdalena Andersson som varit utsatt!

  Kan lova er att det blivit krigsrubriker! Fullt pådrag i SVT, TV4 mfl

  Nu uteblir de i alla stora media!

  Gilla

  • Stenbock

   Nja,det är ju hennes drägg kommunisterna i AFA,som genomför sådana brott…..Anarkin frodas bland vänsterpacket !

   Gilla

  • compulsoryunion

   Ja då bör man ha timer på radion så att den funkar max 2 minuter per dag, då får man höra SR:s alla nyheter ändå. SR = socialistisk repeat

   Gilla

 • compulsoryunion

  ”Vi gillar olika” gäller bara socialister som följer djungelns lag, och olika apa färger.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Var är demokrati,allas lika värde,det fria tänkandet? Varför atakerar man hans hem när han inte ens hemma.Typisk kommunister,varför flyttar inte ssjöstedt och dinamarka eller vad dom heter till Nordkorea och lever ut sina vidriga kommunistlustar. Dom platsar inte i en demokratisk land ,dom kan inte ens stava till demokrati.Sorgligt, svetsarn har fördömt atacken,det är gott tecken.Men det blev ingen kärleksbombning av Jimmie.Ha en bra kväll,mvh Adolf

  Gilla

 • compulsoryunion

  Messias angrips fysiskt= inget nytt under solen

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De notoriska agendajournalisternas medvetna tystnad kan bara uppfattas som ett i grunden lagstridigt förtigande med syfte att hålla samhällsfientliga gärningsmän om ryggen. Att angripa SD har ju officiöst legitimerats från högsta ort och anses därför gå helt i linje med den politik som förs.

  Då man av uppenbara skäl förhindrats att begagna sig av det föregivna hotet från högerextremismen, väljer man att negligera nyheter som enligt den korrupta värdegrunden saknar relevans. Enligt mainstreammedias desorienterade uppfattning om pressetik har ovan beskrivna attentat således aldrig inträffat – en förbannat behändig inställning för den som vägrar rätta sig efter de traditionellt vedertagna riktlinjer som påbjuder tillhandahållandet av en saklig, partipolitiskt obunden och objektiv nyhetsförmedling.
  Andreas.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Ännu har jag inte sett något solidariskt gemensamt uttalande från övriga partier. Där man fördömer detta som har hänt.

  Om att angreppet mot Jimmie Åkessons familjs privata boende, är ett vidrigt angrepp mot demokratins grundläggande principer i Sverige.

  Statsministern har fördömt det och det är bra.

  Gilla

  • RäddSomFan

   Det den mannen säger spelar ändå ingen roll han är inte min statsminister ändå, det är Jimmie.

   Gilla

   • Sven-Erik

    Stefan Löfven säger till TT:s reporter i Hofors:

    ”Jag tycker det är vidrigt. Det hör inte hemma överhuvudtaget i en demokrati. Det är precis det här vi måste motarbeta. I demokratin har vi olika uppfattningar och det berättar vi för varandra, men vi förstör baske mig inte varandras hem, och ger sig på någons hem över huvud taget”.

    -Vad gör han i Hofors? Törs han inte vara i sin regeringsbostad? Känner han sig jagad av opinionssiffrorna?
    Hans språk känns igen. Samma käbbel. 😐😊

    Gilla

 • ruben

  Den attityd/politik som startat rivningen av Sverige, tycks försvara den genom aggressiv attack på möjliga framtida Sverigeräddare. Det luktar lite kombination av lite Islam, mer kommunism och mest bolsjevism ( proletariatets diktatur ) sprungen ur Rysslands socialdemokratiska arbetarparti en gång. https://sv.wikipedia.org/wiki/Bolsjevik
  Jag kallar attacken för ett angrepp mot regeringsformen. (All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare. )

  Gilla

 • ojoj

  Kanske dags att vi som gillar Jimmy och hans parti åker dit och ställer oss
  till förfogande och vaktar 🙂

  Gilla

 • anne b rat

  Dessa jävla fega krakar, gissar att det är ”ulven i fårakläder”, Sjöstedts och Dinamarcas unga garde som slagit till igen.
  Men i grunden är det ju mobbarna; svetsarn, rödluvan och den lille militären
  som med sitt jävla gagg om rasism och nazism och alla skitord de använt mot Åkesson och SD som är de skyldiga !
  Heller inte att förglömma landsförrädaren/Ayatollah Reinfeldt vilken också är skyldig till detta liksom mycket annat jävelskap.

  Gilla

 • Grune

  Det är synd om 87-klubben ty de äro hjärnbefriade

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Finns bara ett ord för detta: VIDRIGT!

  Gilla

 • Nisse

  Det är nog bara en tidsfråga innan Stefan blir SD are fler o fler inser att det enda partiet för oss Svenskar om vi skall kunna rädda landet från muslimer.

  Gilla

  • Billy Boy

   Stefan Löfven gör sig redo med blåsippan på kavajslaget att kalla till presskonferens och meddela nyheten.

   Gilla

   • Mary Agnes

    Och vem fan vill ha en sån jävla orm i sitt parti, en lismande idiot med en enda hjärncell- och den cellen är fylld av hans ego.

    Jag föreslår att han byter kön och art (det är populärt numera, ska du öppna ett konto i Facebook finns över 70 kön att välja bland…) och blir toy dog (sv: knähund) till hon den svarta som håller i trosorna för Feministpartiet.

    Gilla

   • compulsoryunion

    Hoppar av för att slicka Fidel Castros Kubanska prostituerade liksom Jan Emanuel och Pierre Schori, mer troligt

    Gilla

   • Stenbock

    Hade jag varit Göteborgare hade jag skrivit.Herredjävlar va du e go Mary !

    Gilla

   • Sven-Erik

    @Mary Agnes, F! är troslösa kommunister som slösat bort sin tro på mannen. Därav vänder de allt up och ned sätter mussan (mössan) på huvudet och tänker med ändalyktan.

    Gilla

 • gamgubben

  Det här är mycket värre än allt annat, det gäller en av svenska folket vald riksdagsledamot och tillika partiledare för Sveriges näst största parti.
  Varför reser sig inte de som påstår sig stå vakt för demokrati och alla människors lika värde och går ut i en gemensam aktion mot de subversiva element som gjort detta.

  Gilla

  • Sven-Erik

   Kommentarerna nu 02:07 är belysande. Tilläggas bör, Ut med Löfven och in med Jimmie i Sagerska Palatset. Därhör han hemma och kan bo säkert.

   Gilla

   • naimlap

    Svenskingarna, förtjänar inte Åkesson, som statsminister, de skall ha en fjant en fjolla, som de kan tillbe. För då kommer de att trivas .

    Gilla

  • Tomas

   Det är egentligen inget konstigt med dylika attacker mot representanter för SD. Om våra politiker helt legitimerar alla sorters påhopp på Sverigedemokraterna, då ser ju fotfolket det helt självklart att alla med knytning till SD är ”lovliga villebråd”

   Gilla

  • Tobbe

   Antagligen är hos dem innebörden i demokrati lika selektiv som i värdegrund, den svenska modellen och allas lika värde.

   Gilla

 • Erika

  Ingen säkerhetstjänst som bevakar hans bostad?

  Gilla

 • Dan Karlsson

  Det här är ju precis vad Vänsterpartiet utlovat.Vi har ju fotfolk för utomparlamentariska aktioner sade förra V ledaren Ohly

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: