Tyskland konfiskerar bostäder för att använda till migranter

”En enorm attack mot äganderättigheterna” av Soeren Kern  •  15 maj, 2017

 • Myndigheterna i Hamburg konfiskerade sex bostadsenheter i Hammdistriktet nära stadens centrum i en auktion som aldrig tidigare förekommits. En förvaltare som pekats ut av staden renoverar nu egendomarna och kommer mot ägarens vilja att hyra ut dem till hyresgäster som valts ut av staden. Distriktets taleskvinna Sorina Weiland sade att alla renoveringskostnader kommer att faktureras till egendomarnas ägare.

 • Liknande exproprieringsåtgärder har föreslagits i Berlin, Tysklands huvudstad, men dessa förkastades eftersom de bedömdes som grundlagsstridiga.
 • Vissa tyskar undrar vad som kommer härnäst: Kommer myndigheterna nu begränsa den maximala boytan per person, och tvinga de med stora lägenheter att dela dem med främlingar?

Myndigheterna i Hamburg, den andra största staden i Tyskland, har börjat konfiskera privata bostäder för att lätta på bostadsbristen som har intensifierats av förbundskansler Angela Merkels beslut att låta över två miljoner migranter komma in i landet under de senaste åren.

Stadstjänstemän har beslagtagit kommersiella egendomar och konverterat dem till flyktingförläggningar sedan slutet av 2015 då Merkel öppnade Tysklands gränser för hundratusentals migranter från Afrika, Asien och Mellanöstern. Nu exproprierar dock staden egendomar som ägs av civila medborgare.

Läs vidare

16 thoughts on “Tyskland konfiskerar bostäder för att använda till migranter

 1. Detta händer i Tyskland, ett land nära Sverige. Vi står på tur.
  Jag är mycket oroad. Det är mycket värre än jag trott och hastigheten på vår förintelse ökar. Jag vill inte se och tänka längre då jag insett att min man inte tror på vad jag säger. Varför kanske pga hans släktingar som tänker sig göra storkovan inom pengaappar. Jag måste vara mycket dålig på att förklara vad som kommer att ske. Jag vet vad som kommer och jag kämpar för att skydda mina barn och närmaste. Min man vet jag inte längre om jag kämpar för, hans banksläktingar kan säkert sörja för honom.
  Betala med kontanter så mycket ni kan. Bankmaffian vill förbjuda kontanter och därmed tvinga oss till att använda kort. Steget till total kontroll över medborgare är nära. Bjud motstånd använd kontanter.

 2. . Tyskland känner väl fortfarande en kollektiv nationell skam för judeförföljelserna och av andra marginaliserade grupper samt andra världskriget det är väl därför de är så vidrigt politiskt korrekta att det går över anständighetens gräns.

  • Eftersom Sverige i mångt och mycket är lika illa som Tyskland och procentuellt värre, vad hände i det här landet under samma tid ?

 3. Det är bara en tidsfråga tills dess Merkels gode vän Löfven lagstiftar fram något liknande i Sverige. Han tycks ju ha Tyskland som föredöme. Inte så konstigt med tanke på att hans morfar var aktiv nazist.
  Fy, vilka rötter han har, vår statsminister!

 4. En fullkomligt vidrig hantering som inte bara är lagstridig utan med all upptänklig klarhet visar hur långt detta förtappade etablissemang är redo att sträcka sig då det gäller att tillgodose den i alla avseenden samhällsbelastande massimportens behov. En kriminell regim med en destruktiv agenda där det tyska hunsade folket tvingas betala den nationalsocialistiskt impregnerade islamistpromotorn Merkels nationsfientliga vansinnesmanöver. En skandal utan motstycke!
  Andreas.

 5. Jo Tyskland och deras Führerin Merkel,är de enda i Europa som kan konkurrera med Absurdistan vad gäller vansinnigheter o. dårskap !
  Ett verkligt under,att två så lika personer som Merkel/Löfvèn kan leva samtidigt i vår värld !

  • Nu har de förökat sig med ”makaronen” vilken tramsfigur .
   Han är ju van vid att äldre kvinnor visar vägen, gäller dock inte hans mamma hon som har fött honom.
   De barnlösa i Europa sätter agendan, bäva ni med etniska barn och barnbarn i Europa!

  • Tror du på fullaste allvar att nationalsocialisterna hade gjort detta mot sina landsmän?

   Detta är inte DN!

 6. Äntligen ett bra initiativ från Södertörn!

  Babbe Science, Master’s Program 120 ECTS Credits, Södertörns högskola
  Är det någon som läst utbildningen? Var den bra?

  Jag såg bara dom första 30 poängen, men det ser intressant ut.

  Moment 1: Stoppa invandringen, 7,5 hp
  Moment 2: Utvisningskunskap, 7,5 hp
  Moment 3: Elektriska stolen, 7,5 hp
  Moment 4: Pissa på babbe, 7,5 hp

  Jag funderar på att söka, men jag har hört så mycket negativt om Södertörn.

  • Allt negativt du hört on Södertörns lågskola stämmer.
   Slösa inte bort din tid med att läsa något där, det ger ingenting !

  • Guldkornsproducenten Assad förnekar sig aldrig, haha!
   Han har via sina vansinniga infall fler än en gång räddat undertecknad från akut ursinne med påföljande hjärtinfarkt och slaganfall.
   Andreas 🙂

 7. Det finns väl alltid en möjlighet att fritösen överhettas, det händer ju i moseer !

  • Passar bra moseer, de är alla mossiga av en ideologi som aldrig har reformerats !

Kommentera