Islam and its followers


Islam is at war with everything and everyone, I just heard someone saying. However, if Islam wouldn’t have any followers, Islam wouldn’t be at war with anyone. It is Islam’s followers (some more others less) that are at war with everything and everyone. I think one should be honest and clear about that. A gun is not dangerous as long as no one takes it in his/her and use it to hurt someone.


3 responses to “Islam and its followers

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Jag känner mig tveksam till huruvida ovan exemplifierade jämförelse mellan den oavbrutet dödsbringande kulten islam och bruket av handeldvapen förmår hålla måttet. Alla som håller sig à jour med den ocensurerade nyhetsförmedling som härstädes med största ackuratess tillhandahålles, är säkert böjda att konvojera min uppfattning om att den islamistiska fanatismens utövare representerar det största hotet mot liv och egendom samt att denna pedofil- och våldsideologi genom lagstiftning och gigantiska insatser i den samfällda mänsklighetens namn måste totalförbjudas. För varje ny moskébyggnad som tillåts uppföras inom vårt existensutrymme kränker man de mänskliga rättigheterna och befrämjar fiendens avancemang.
  Andreas.

  Gilla

 • Truthfighter

  Ja, islam måste detroniseras innifrån! Vilket borde vara enkelt, då det bara är luft och rutten smet i sin kärna. Svårigheten är followernas fanatism. Eller tror nån, att en rökare eller alkoholist slutar, bara för att man säger åt denne att det är dåligt och farligt. Nej, de håller krampaktigt fast de som de är fast i, och impregnerats i som DET ENDA. Dessutom är det inte lätt i vår värld, där ALLT idag hänger löst, att finna på sunda alternativ som håller. Jag menar för dem. Jag klarar mig. 🙂

  Så vi behöver stärka de goda krafterna till ett sunt alternativ, att sträva och leva efter. Det är vad vi behöver göra: VISA PÅ ETT GOTT OCH MENIGSFULLT ALTERNATV!!! Synd, för vi hade nåt, innan vänstern, så totalt förstörde det.

  VI I VÄST BORDE HA VARIT DEN FÖREBILD VI VAR, OCH FÖRSÖKTE BLI ALLT MER, ISTÄLLET FÖR SOM IDAG SÅ HELT UPPSLUKAS AV DET DÅLIGA. FRÄMST ISLAM. För då kommer världen endast att försvinna ner i ett stort gigantiskt svart hål.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: