Mördare vald till borgmästare i Hebron


Abu Sneineh var en av fyra muslimer från palestian bakom morden på sex israeliska studenter 1980. Tayseer Abu Sneineh, den dömde mördaren har nu valts till borgmästare i Hebron.
Två av studenterna var amerikanska medborgare och en kanadensisk medborgare, de var en del av en grupp som hade besökt  Makpelagrottan  i Hebron när Abu Sneineh och hans mordlystna muhammedaner  öppnade eld. Sex studenter dödades och 16 andra skadades.

Ingen är förvånad över att den palestinska myndigheten, som utbildar och uppmanar till mord, uppmuntrar terrorism och ser mördarna som sina  hjältar och förebilder för deras yngre generationen, väljer en mördare som borgmästare!

 JPost

Tidigare på bloggen HÄR.


2 responses to “Mördare vald till borgmästare i Hebron

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Sveriges feministiska antisemiter, med de av klimakteriets vedermödor och tidens tand skamfilade tanterna Wallström och Ulvskog i spetsen, upplåter förmodligen sina nötta stämband i unisona hurrarop och andra glädjeyttringar över denna amoraliska tjänstetillsättning. Tar de sig dessutom för att hoppa kråka av pur exaltation, är sannolikt de etikbefriade statskonstnärinnorna glada över att Tena inkontinensskydd håller måttet i alla lägen!
  Andreas.

  Gilla

 • Mm

  Tokpartierna i Sverige använder mina pengar och mitt namn för att stödja kriminella muslimer att mörda och förinta Israel

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: