Miljöpartist: Andra ser med avund på Malmö


INVANDRING. Sveriges flyktingpolitik är inte längre human. De tillfälliga asylregler som den rödgröna regeringen tagit fram gör det svårt för flyktingar att etablera sig här. Det anser Märta Stenevi i Malmö. Artikeln i Sydsvenskan är bakom betalvägg så det blir ingen länk. 

-Pettersson antar att Märta Stenevis uttalanden på modern svenska kan kallas faktaresistenta men jag fördrar ett lite äldre språkbruk och tidigare hette det svammel, struntprat eller skitsnack och kan betraktas som ren dumhet.

Märta Stenevi (MP) har varit med på bloggen tidigare.

Vill ni inte klicka på och läsa hela artikeln  så har jag gjort några delförstoringar nedan. Stenevis skönmålning är häpnadsväckande, det skulle vara roligt att får reda på vill de ”andra” är som är avundsjuka på Malmö.

”…Att Malmö är en migrationsstad gör oss till en av de städer i Europa som har yngst befolkning. Det är konstigt att se det som ett problem. Det är en jättetillgång som andra ser med avund på…”


26 responses to “Miljöpartist: Andra ser med avund på Malmö

 • Bob

  Inget förvånar mig när vi pratar om världens SÄMSTA människor.
  Vi kan diskutera dessa a-por i evighet, men den enda lösningen är repatriering.
  Alla som inte anpassat sig och blivit som oss ska skickas ut.
  Jag är så full av hat numera av dessa jävla kräk att hade ett förintelseläger upprättats där man utrotade ALLA negrer och zigenare samt islamister så hade jag bara gapskrattat och sagt att vi håller på att skära av cancersvulsten från jorden som suger ut vår energi.

  De jävla kräken skulle aldrig kommit hit, så hade aldrig detta hat funnits. De hade heller inte hatat oss, för de hade inte känt till oss.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ja, mina vänner, vad skall man säga om en dylik uppvisning? För inte alltför länge sedan, i det land vi kände som Sverige, skulle ett dylikt resonemang, mot bakgrund av det väldokumenterade kaos vi nu tvingas bevittna, förmodligen lett till en psykiatrisk undersökning med påföljande terapeutiska och medicinska insatser samt entledigande från samtliga politiska uppdrag.
  Denna notoriskt faktaresistenta och logikbefriade attityd vittnar med all önskvärd tydlighet om att något är helt galet, ty vi kan väl alla enas om att detta infantiliserade beteende icke kan betraktas som normalt.
  Andreas.

  Gilla

 • Falköga

  Att driva en politik som prioriterar ”flyktingar” och tiggare samt att djävlas med bilister – alla ska gå, cykla, åka buss – leder till välavlönad kommunalrådspost i Malmö för Miljöpartiet.

  Gilla

 • Kurt

  De bör sluta med att röka de med hasch fyllda vattenpipor på sina möten.
  Men risken är den backsmälla de få när de vakna ur sina cannabis färgade drömvärld och begå kollektiv suicid

  Gilla

 • Fredde

  Inte konstigt att andra är avundsjuka på Malmö.

  Berikande underhållning i form av dödsskjutningar, bilbränder, rån, överfall, mm.

  Och allt till ett futtigt pris på 5 Miljarder per år…

  Gilla

 • Jhonsson

  Klart att många äventyrare är avundsjuka på Malmöborna. Att bo där, är ju som att flyttas tillbaka till Vilda Västern. Men tyvärr verkar det som om sheriffen och hans medhjälpare saknas. Dock är det nog så, att den vanlige medborgaren föredrar Malmö som det var för 35-40 år sedan.
  Låt oss jobba för att vid nästa val se till, så att Sverige får en riktig regering. För Malmös del är loppet säkert redan kört.

  Gilla

 • Elsässer

  Hennes utseende må vara men för hennes uttalande borde hon brinna i helvetet! Hennes Parti är där snart!😝

  Gilla

 • dave

  Snarare ser dom på Malmö med avschyrman.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Inte konstigt att man skrattar åt Sverige över hela jorden, – faktaresistans är bara förnamnet, alla vet hur det står till i Malmö men dessa nötter fattar ingenting eftersom de inte vill fatta….
  En dag är det pay-back-time….

  Gilla

 • Mm

  Stolliga partiet uttalar sig igen, vad vill människan säga, vilket språk talar hon

  Gilla

 • Tomas

  Men herregud!! Vad fan händer??? Det måste väl ändå finnas nån medicin mot sådan här dumhet…Begreppet ”faktaresistent” har fått ytterligare ett ansikt

  Gilla

 • Nostradamus_i_norr

  Ännu en vattenmelon (grönsakskommunist) som fullständigt saknar förankring i verkligheten. Som komplement till alla orala och skriftliga floskler, bör Stenevi allra först förklara för de övriga skattebetalarna i Sverige varför Malmö som påstås vara så fantastiskt behöver ca 4900 miljoner kronor av deras pengar för att klara sina åtaganden.

  Har Malmö utökat matriarkatet eller har Katrin Stjernfeldt Jammeh flyttat till Afrika med sin stilige man?

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Man slutar aldrig att förvånas .Det är inte så konstigt att de ser ut i landet som de ser ut.Var är alla normala människor eller är det jag som är galen?Ha en bra söndag.Mvh Adolf

  Gilla

 • Avmaskad

  En tät stad är inte grön.
  Den har hårdgjorda ytor med nertrampade tuggummin.
  I en miljöln skall barn växa upp och springa mellan affärernas utställda lockvaror som toppar för kvinnor för de som ännu vågar klä sig i sådana offentligt. Växande delar av det offentliga rummet tas över av vattenpipsrökande män. Kvinnor blir enstaka svarta skuggor som eskorteras av skäggiga män. Vardagen avbryts av skottlossningar, utryckningsfordon, brinnande bilar och stenkastning.
  Det är den hållbara idealstaden för miljöpartister och annat vänsterfolk.
  För det kommer allt fler kommuner att få bidra ekonomiskt.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Enligt ratsit är hennes hemadress i ett villaområde i Limhamn. Enligt vad jag kan se så är det personer med traditionellt svenska namn som bor i området.

  Vad vore bättre än att upplåta villatomter i området till modulbyggen/baracker/attefallshus/villavagnar/campingfasciliteter/husvagnar och allt som underlättar för att ta hand om de som redan är här. När detta visar sig kunna lätta på samhällets börda går det ju alltid att bygga på höjden i området?

  Gilla

 • Ståfräs

  Det bästa är att ”det kostar ingenting” hälsar Märta o MP mupparna, grattis PK

  Gilla

 • ossie

  Klart man är avundsjuk på Malmöborna och deras spännande tillvaro. Varje morron man ska till jobbet är det ju spännande om bilen är kvar och inte är utbränd, spännande bara när kulorna börjar vina kring. Som sagt gillar man en spännande tillvaro så är Malmö staden där man vill bo. Fast vill man ha en lugn och trygg tillvaro är knappast Malmö en plats där man vill bo.

  Gilla

 • Håkan

  Häpnadsväckande, bor hon under en sten?

  Gilla

 • gamgubben

  Det var en flicka, det var en snärta som bar det klingande namnet Märta.
  Med hänsyn taget till detta och andra visa åsikter hon torgfört så kan hon nog klassificeras som ovidkommande.

  Gilla

 • Peter Lundqvist

  Hon inte bara låter som en förståndshandikappad. Hon ser dessutom retarderad ut!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: