Europa: 8-10 miljoner migranter på väg

”Åtta till tio miljoner migranter är fortfarande på väg” av Soeren Kern  •  14 maj, 2017

 • När det gäller den allmänna ordningen och den interna säkerheten måste jag helt enkelt veta vem som kommer till vårt land.” – Österrikes inrikesminister Wolfgang Sobotka.

 • Turkiet verkar fast beslutna att överösa Europa med migranter i vilket fall som helst: med Europas tillåtelse genom visumfritt resande eller utan Europas tillåtelse, som en vedergällning för att ha misslyckats med visumfritt resande.
 • Migranterna som anländer i Italien är i stor utsträckning ekonomiska migranter som hoppas på ett bättre liv i Europa. Endast en liten andel verkar vara berättigade asylsökande eller flyktingar från krigszoner.
 • Generaldirektören vid FN-kontoret i Genève, Michael Møller, har varnat för att Europa måste förbereda sig för ankomsten av miljontals fler migranter från Afrika, Asien och Mellanöstern.

EU har uppmanat sina medlemsländer att upphäva gränskontrollerna, som introducerades vid flyktingkrisens höjdpunkt i september 2015, inom de närmaste sex månaderna.

Återgången till de öppna gränserna, som skulle tillåta resor inom EU utan pass, kommer vid en tidpunkt då antalet flyktingar som korsar Medelhavet fortsätter att stiga, och då de turkiska myndigheterna i allt större utsträckning hotar med att dra tillbaka det gränsavtal som har minskat tillströmningen av migranter från Turkiet till Europa.

Kritiker säger att ett upphävande av gränskontroller nu skulle kunna trigga igång ännu en, ännu större flyktingkris genom att potentiellt uppmuntra miljontals nya migranter från Afrika, Asien och Mellanöstern att bege sig mot Europa. Det skulle också göra det möjligt för jihadister att korsa europeiska gränser obemärkt för att utföra attentat var som helst, när som helst.

Läs vidare

22 thoughts on “Europa: 8-10 miljoner migranter på väg

 1. Det som behövs är en patriotisk utbildning i skolorna, inte multikultiträsket.
  Annars går Sverige förlorat!

 2. Jag säger då det; Om Europa skall överleva så är det bara att börja skjuta skarpt.

 3. Fan vad dåligt man ska behöva må pga av läget i Sverige. Klart det är synd om dom som är nere i kriget i Syrien osv. Men det är ju som vi alla vet inte dessa stackare som kommer hit. Ensamkommande som påstår att dom är hotade till livet i ett hemland som dom inte ens bott i och somalier som inte är drabbade av krig men ändå är alla som kommer hit hotade av några.
  Ändå kan dessa åka HEM på semester, fast dom påstås flytt för sina liv.

  När dom väl tagit sig hit, dom flesta med flyg så väntar det lägenhet, generösa bidrag, gratis tandvård, gå före i dagisköer och dessutom vågar ingen ställa krav på dig att de ska jobba.

  Sen kommer de till ett land med så slappa lagar att våldtäkt är lagligt, speciellt om man ljuger och säger att man är 15 år eller yngre.

  Man har fått inse att efter nästa val om inte det går som jag och många här på bloggen vill så får man överväga att emigrera. Detta för våra barns framtid.

  Jag har 3 barn varav en tjej som redan blivit utsatt för perversa blickar i badhuset av nya adeln och hon blir 3 i år. Blir rädd för min blivande 1 åriga tjej också.

 4. Vad är det för snack att vi måste förbereda oss, vi har haft flera år på oss att göra det. Den politiska viljan att stärka gränsskyddet saknas uppenbarligen, tydligare än så här har det aldrig varit att EU tänker begå självmord.

  • En annan fråga som infinner sig är att ingen avkräver politikerna ett svar, ingen ställer dem inför den självklara frågan: varför gör ni detta. I och med att de omger sig
   med msm media som inte ställer den obekväma frågan kommer de undan med detta.

 5. Nu är det ett bra läge för de Svenska politikerna! Är de lite snabba och beslutsamma så kan de nu fylla hela landet med högutbildad arbetskraft. Kanske en kampanj med stora färggranna skyltar i flera språk på gatorna i några av de största städerna i Turkiet där man förklarar hur förträfflig plats Sverige är att bosätta sig i. Man behöver inte ens ljuga – det är bara att beskriva vilka bidrag man kan få här utan att lyfta ett finger!
  Det här kommer att bli historiskt!!!.

 6. Det är ute med Europa, och den västerländska högrstående civilisationen! Nu väntar oss ett medeltidsmörker, och total tillbakagång flera hundra år. ABSOLUT INGET stort kommer här mer att skapas framåt, utifrån vårt. Västerlandet är nu snart helt DÖTT.

 7. Jag avskyr somalier och finner dessa människor extremt påfrestande för samhället.
  Även muslimer hör inte till min favoritgrupp, men jag föredrar en iranier framför en somalier 10 av 10 gånger.

  Jag jobbar i butiker över hela Stockholm och upplever VERKLIGEN skillnaden mellan svenskar och blattar.
  I butiker inom finare områden (Lidingö, Karlaplan, Östermalm, Bromma osv) där majoriteten av kunderna är svenskar är provrummen fina, folk hänger tillbaka kläderna på galgarna och lämnar över de till mig med ett leende.
  Prydliga köer i kassan, inga skrikande snorungar som välter ner saker och nästintill inga snattare.

  Jobbar jag däremot i förortsbutiker så är det ett evigt magsårsframkallande kaos.
  Kunder som välter ner kläder från hyllor och kör över de med sina barnvagnar så kläderna blir smutsiga, sen kommer de och kräver att få köpa varorna till halva priset pga fläckarna.
  BERG av klädhögar inuti provrummen, kunder utan hyfs som inte hälsar och behandlar en som luft och snåla individer som pillar bort realappar från kläder och försöker sätta dit de på varor som inte är nedsatta, alternativt klipper bort larmen och stoppar ner varorna i väskan.

  Vi har en stor lista på bedragare som vi ska hålla ett extra öga på när de kommer in i butikerna, och guess what. Inte ett enda svenskt namn.
  Jag undrar vad detta kan bero på egentligen?
  Vi säljare är också människor och det är ju vi som måste städa upp efter grisiga kunder medan butikerna går back pga stölder.
  Jag hade ingenting emot utlänningar innan jag började inom handels, men nu får man verkligen se från första parkett vilken enorm skillnad det är på svenskar och blattar.

  • Är dom grisar? Ja, då har de kommit rätt för i halva Europa kallas svenskarna för swinja just grisar. Det är swinja själva, som bjuder in dem. Hur var det med dig själv innan du vaknade? Det finns snart inte ett land längre på jorden, som har något gott att, säga om Svenstia eller svenskingarna. De är uträknade dessa stollar, som får ta emot den ena smällen efter den andra. Det är omöjligt att, väcka detta förståndshandikappade folk. Inte ens när asylanterna pissar på dem regerar de. Utan bara grymtar knappt hörbart ah de va varmt och skönt.

 8. Preventivmedel är ett måste och det nu !!!!
  Andra länder ska INTE ta hand om resultatet av oansvariga människors lustar.

 9. Av egna erfarenheter så är det oftast blattar som har störst hat mot andra blattar. Tex att de flesta sydamerikaner jag känner hyser stort hat och förakt mot turkar, araber och afrikaner. Hör ofta hur de uttrycker sig att ”De där jävla asen”, ”lita aldrig på en turk”, ”neger jävel” osv…

  Sen är det vice versa.

 10. Förklaring:

  Milljontals ointelligenta individer som bara levt för sex, njutning och att föröka sig utan planering.
  Världsdelen Afrika kan inte försörja dessa mängder av människor.
  Då ”flyr” de mot Europa.

  Den andra förklaringen:
  Sekten, islam, har som mål att ta över världen.
  D.v.s. de hjärntvättar ointelligenta individer så att de är övertygade om att det är deras mål i livet.
  De underhåller hjärntvätten genom att föreskriva att de repeterar sin uppgift 5 ggr/dag + hela fredagen.

  Dessa lågaktiva improduktiva, självupptagna individer, som dessutom är indoktrinerade att de ska bertakta oss andra som fiender, tar vi emot med öppna armar – och ”öppna hjärtan” (!) och tar försörjningsansvar för resten av deras liv + alla deras barn också!

  Notera att det är kanske vi som är dumma som inte försvarar oss!

 11. Det är väl precis så, som Annie Lööf vill ha det. Hennes dröm om ett Sverige med 30 miljoner människor från mena- länderna ser ut att bli uppfylld fortare än hon anat.

 12. Varför vill EUs ledning översvämma Europa med folk från MENA?

  Saudi vill sprida Islam, Turkiet har storhetsvansinne och bankerna har sålt sin själ till djävulen, men vad vinner EUs ledare?

Kommentera