Stäng

Zigenare misshandlade man med golfklubba

ZIGENARE. Efter att en man hamnat i konflikt med två kvinnor utanför Systembolaget i Tranås blev han brutalt nedslagen med av deras anhöriga. Nu döms tre män till fängelse för grov misshandel. Det var i mars i år som tre män beväpnade sig med diverse tillhyggen och slog ner en man i centrala Tranås. Nu dömer Eksjö tingsrätt alla tre till fängelse och utvisning.

Upprinnelsen till händelsen var att den misshandlade mannen hamnat i bråk med två tiggare, båda kvinnor, i närheten av Systembolaget. Enligt de båda kvinnorna har mannen trakasserat dem på olika sätt. Han ska ha tafsat på dem, försökt köpa sex och misshandlat dem. Kvinnorna tog kontakt med sina anhöriga, tre män, som beväpnade sig och begav sig mot platsen.

Mannen själv hävdar att han aldrig rört kvinnorna. Han förnekar också att han skulle ha försökt köpa sex. Däremot medger mannen att han sagt något i stil med ”stick” när kvinnorna tiggde pengar av honom.

Efter att mannen varit och handlat i en butik passerade han återigen de båda kvinnorna. De jagade honom då nedför gatan tillsammans med sina tre anhöriga.

De tre anhöriga, två av dem i 20-årsåldern och en i 40-årsåldern, misshandlade mannen bland annat med en golfklubba i huvudet. Tingsrätten anser det styrkt att samtliga tre deltagit i misshandlat, trots att en av dem nekar till det.

De tre åtalade männen döms till fängelse för grov misshandel. Längden på fängelsestraffen varierar mellan 9 och 18 månader. Samtliga tre döms också till utvisning. De ska dessutom betala drygt 23 000 kronor i skadestånd till brottsoffret. Förundersökningen gällande de brott som kvinnorna påstår sig ha blivit utsatta för har lagts ned i brist på bevis.

Jmini.se

-Pettersson undrar lite över varför tiggare bär på en golfklubba, var den kommer ifrån och skadeståndet på 23.000 kronor ska de naturligtvis tigga ihop…

16 reaktioner på “Zigenare misshandlade man med golfklubba

 1. Kvinnornas förklaring till att mannen ska ha tafsat på dem har jag svårt för att tro på, för jag vet hur de ser ut, för jag ser dem tyvärr varje dag, och de är vidriga, dock är Systembolaget precis intill, så mannen kanske var stupfull och desperat. Gissar på att det är en av våra lokala A-lagare som inte visste bättre.
  Det sjuka med detta är att jag hörde att denna misshandel skedde mitt på dagen, så de är inte lite fräcka, zigenaräcklen.

  Det som glädjer mig enormt är att jag ser nästan aldrig någon som ger dem pengar numera. Tyvärr stannar de kvar här då en lokal kyrkförening ger dem gratis mat varje dag.

  ”Förundersökningen gällande de brott som kvinnorna påstår sig ha blivit utsatta för har lagts ned i brist på bevis.” *stort smajl*

  Jag skulle gärna vilja veta vem det är som blivit misshandlad om någon här råkar veta namnet på mannen, för att se om det finns någon gnutta sanning bakom ”tafshistorien”. Mvh En Tranåsbo

 2. I analogi med allt annat tankegods som frodas inom politikerbubblan förväntar jag mig att någon osnuten politiker nu ställer sig upp och lovordar framtiden för svensk golf.

  1. Dessutom kommer väl etablissemanget hävda att vita män är överrepresenterade inom golfen = sanktioner att vänta

 3. Tack svetsarn,det nya Sverige.Det är som vanligt,bara snackar om broblemet.Varför görs ingenting åt tiggeri, alla normala länder i Europa har slängt ut dom.Italien ,Spanien, Tyskland och Frankrike.Här görs ingenting,när skall svetsarn avgå ,dags att få någon ledare som tar tag i saker.Mvh Adolf

 4. Ja, nu får de bra boende och finfin mat med trerätters middag lagad av fängelsets kock och skattebetalarna står för notan.

 5. Deponering av zigenare till MP högkvater i Stockholm för dom är detas riktiga släktingar samma värdegrund och bådas lika värde..

 6. Golfklubba?
  Har de köpt den?
  Hittat den i återvinningen?
  Vad har de tänkt att ha den till?
  Röra i soppan med?
  Använda som hammare?
  Musikinstrument?
  Spela golf?
  Slå varandra med?
  Sälja vidare som skrot?
  Slå hole in one person?

  1. Skadestånd kan de arbeta av i fängelset – arbeta !!! Har du någonsin sett en zigenare att arbeta ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: