Pakistanier som äter öppet under Ramadan kan nu straffas med fängelse


ISLAM. Pakistans senat har röstat igenom en lag som innebär ökade straff mot dem som bryter mot lagen under Ramadan. Personer som äter offentligt under den månadslånga högtiden kan nu komma att fängslas upp till tre månader.

I onsdags röstade kommittén för religiösa frågor i Pakistans senat igenom en lagändring i den så kallade Ehtram-e-Ramazan-lagen från 1981, som reglerar olika former av lagbrott under Islams heliga månad Ramadan. Det skriver pakistanska The Express tribune.

Den nya lagändringen innebär högre straff för den som bryter mot lagar som rör ”Ramadans okränkbarhet.”

Personer som äter eller röker på offentliga platser under Ramadan kommer nu att bötfällas läggas med motsvarande 42 svenska kronor samt fängslas i tre månader. Samtidigt kommer straffet för till exempel restauranger och biografer som serverar mat under Ramadan att höjas.

Restauranger kan nu komma att bötfällas med motsvarande 2 000 kronor. Och biografer som inte håller stängt under dagtid kommer nu att kunna bötfällas med över 40 000 svenska kronor.

Pakistan, ett land där ungefär 96 procent av befolkningen är muslimer, har sedan 1978 haft särskilda sharia-domstolar. Domstolarna har rätten att bedöma om en lag anses gå emot Islam. Även Pakistans brottsbalk har vissa inslag av sharialagstiftning.

-Pettersson säger att det är islam i ett nötskal. Muslimerna håller på med skitsaker i stället för att koncentrera sig på att bygga upp ett bra land. I år börjar Ramadan den 27 maj och avslutas den 25 juni.

På islamguiden hittade jag denna film om Mohammed, muslimerna är inte lite fräcka, vi har facit av islam…

Islams erövring av Indien – den blodigaste i historien


19 responses to “Pakistanier som äter öppet under Ramadan kan nu straffas med fängelse

 • Jhonsson

  Minns detta från åren i mena-land. Svårt att få mat under ramadan. Vår hotellvärd vågade inte servera något under dagtid. Han var emellertid lite fiffig och låste in oss i ett rum, dit maten smögs in.
  Som tur var gick allt bra.

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Här är ett fint klädtips till ramadan:

  Bäres gärna offentligt medans man njuter av denna:
  https://www.partykungen.se/baconklubba.html

  Gilla

 • Håkan

  En fråga: Vad hade Kaplan för plan i Miljöpartiet och regeringen?
  Vad var hans plan?

  Gilla

  • david

   Kaplan är en del av al-Ikhwan al-muslimun, som heter Muslimska brödraskapet på svenska. Deras huvudkontor ligger i Storbritannien men de har fokuserat sig på Sverige. Turkiets president är en del av Muslimska brödraskapet. Muslimska brödraskapet vill inflitrera civilsamhället och på så vis skapa en islamisk kalifat. Planen kom till redan på 70-talet när diverse länder förbjöd gruppen. Muhammed Mursi är en del av MB, han tog makten 2012 i Egypten och han tog kontakt med Iran, öppnade gränsen mot Gaza och våldet mot sekulära muslimer och kristna kopter eskalerade. ISIS och Muslimska brödraskapet är samma sak. Fattar inte varför Erdogan inte blev stoppad av jänkarna precis som man gjorde med Mursi. Fyra fingrar symboliserar R4bia märket som är pro-MB.

   http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/wide/public/kaplan-rabia.jpg?itok=4VG93JQU

   Gilla

  • Lokalinvånare

   Det enda han gjorde var ju att genomföra resor till och från Turkiet på skattebetalarnas bekostnad, utan att redovisa syftet (vilket man måste) samt utförde utrikespolitiska aktioner i vissa frågor utomlands, trots att han bara var bostadsminister.

   Hela Kaplanaffären stinker och det är så jäkla uppenbart att regeringen gjort allt för att sopa den under mattan och glömma bort den..

   Gilla

 • david

  @Lena, precis. De är bengaler och hör inte hemma i Burma. Anledningen till att Östpakistan blev Bangladesh var för att muslimska punjaber ville förbjuda bengalernas kultur i dagens Bangladesh och befolkningen ville bli fria från Pakistan, så gick splittringen till. Muslimer kan inte ens leva tillsammans i fred, anledningen till att de krigar mot varandra är för att Islam skapades för att jaga kuffar/kafir folket, men nu är man inlåst i national stater och har ingen att jaga förutom några kristna/jesidier osv. Buddhistiska munkar i Burma är de sista munkarna som skyddar sig mot Islam och just därför vill media splittra dem så att en islamisering pågår i landet.

  Gilla

  • Lena

   David
   Tack för din upplysande kommentar men det betyder ju att de buddhistiska munkarnas liv är hotat i Burma ?
   Vad jag minns från rohingyernas vistelse i Malmö så var de aggressiva !

   Gilla

   • david

    @Lena, tack själv vännen.Japp, man vill försvaga Buddhismen i Burma och få det att bli Thailand 2.0, där ser man hur en liten klick muslimer ställer oreda med Turkiets hjälp. Personligen fattar jag inte varför man ens semestrar i muslimska länder som Turkiet eller Egypten osv. Den här polskan blev drogad, våldtagen och mördad av personalen på Hotellet i Egypten.

    Magdalena Zuk.

    Gilla

   • Lena

    Arma kvinna det borde informeras i massmedia och på skolor vilka risker som finns när islam är inblandat.
    Är förvånad över att fler inte aktar sig, vi har ju problemet i Sverige också.

    Gilla

   • david

    Precis, när Erdogan kom till makten så öppnade han dörren för turismen, när man reser till Turkiet så stödjer man islamismen som pågår där. Det är tack vare Turkiet som islamismen breder ut sig i EU, de är med i NATO och en allierad till väst. Spana in länken nedan.

    https://turkeypurge.com/

    Gilla

   • Lena

    david
    Ja du tyskarna har turkarna , holländarna marockanerna och fransmännen har resten av nordafrika plus sina gamla koloniers folk.

    Det var i Frankrike bra regler för den skattande befolkningen för cirka tjugo år sedan och reglerna följdes.

    Du kan om du är intresserad läsa om vad som troligtvis väntar i synnerhet Frankrike, ”mutti” Merkel och Macron, jag bävar.
    Riktigt kuslig läsning som jag tyvärr tror inte är långt borta.
    https://peterkrabbe.wordpress.com/2017/05/06/skall-frankrike-leda-europa-vidare-mot-globalismen/

    Förstår nu varför valresultatet blev Macron, egentligen ganska genomskinligt och jag började att förstå när Fillon smutskastades av vänstertidningen !

    Han var den som kunde hota Macron !

    Gilla

   • david

    @Lena, tack. Macron hade sex min sin lärarinna när hon var 39år och tre barns mamma, då var han enbart 15 år. Numera är de gifta och han saknar egna barn. Olämpigt enligt mig. Macron är en springpojke åt de stora pojkarna, precis som Trump och andra nickedockor. Bank-maffian styr väst världen. Bankerna tar inte emot kontanter och vill att vi ska slopa Fiatpengar. Vi förslavar oss själva i slut ändan.

    Gilla

 • pennington

  Pakistaniernas handlingar och uttalanden är inget annat än ren efterblivenhet.
  Pakistan är ett av de största skithålen i världen.
  Sedan 70-talets slut har i princip 70% av det lägre utbildningssystemet ersatts av koranskolor.
  Vanligt folk kan inte räkna och skriva lika bra som deras föräldrar och farföräldrar gjorde.
  Samtidigt ligger landet i topp när det gäller sökningar på olika sexuella perversiteter.
  Margots polare eller?

  Gilla

 • Kurt

  Då bli de svenska handlar glad kan de skylta för ramadan

  Gilla

 • david

  Pakistan är en skapelse utav britterna och de som styr landet är muslimska punjaber, dessa var sikher eller hinduer innan. På den indiska sidan har vi deras ”släktingar” Sikherna som är bra människor och stred mot muslimerna. Dessa muslimska punjaber talar Urdu som är Hindi egentligen, de skriver på arabiska och har övergett Sanskrit. Pakistan har problem med splittring och det är Balocher och Pashtuner. De som står för islamiseringen i väst är muslimska Punjaber från Pakistan, ex Anjem Choudary.

  Gilla

  • Lena

   Kashmir som är muhammedansttyrt till största delen i nutid och där det råder ständiga konflikter, det här kommer att gälla för de också.
   Det värsta är att de söker sig till kristna länder och tar allt sitt hat med sig, stoppa invandringen nu kan ske enkelt ……..inga bidrag
   och inget migverk, skrota eländet !

   Gilla

   • david

    Indien tog in muslimer från Burma som kallas för Rohingya, man ser ju alla snyft historier om dem i media. Rohingya folket placerades i Kashmir och blev jihadister mot hinduerna som tog in dem. När en muslim äter sig mätt så börjar de tänka klart vad Allah tycker och vill. Här har vi dem, kolla hur deras ledare håller uppe ISIS-fingret.

    Gilla

   • Lena

    David
    Rohingya folket finns även i Bangladesh.
    Vill minnas att Malmö hade en koloni med det folket som demonstrerade och protesterade i centrum av staden, minns inte längre varför.
    Det var för några år sedan.

    Gilla

   • Lena

    De är muslimer och tydligen inte omtyckta i de närliggande länderna.
    http://www.nyhetsdatabasen.se/senaste-nytt-om/rohingya%2Dflyktingar.htm

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: