Stäng

Sjukskriven på grund av klimatångest

GALENSKAP. Adam Hjort är miljö- och klimatpolitisk talesperson för Feministiskt Initiativ, och jag förstår varför vänstern vill avskaffa karensdagen. Sjukskriva sig på grund av klimatångest, Fi Fan. 

Varför inte för regn eller snö, för varmt eller för kallt, eller sjukskriva sig och åka och bada när solen skiner… Galenskapen har tydligen inga gränser i fantasivärlden.

https://twitter.com/genuspappan/status/863092685699264512

 

24 reaktioner på “Sjukskriven på grund av klimatångest

 1. Folk kan sjukskrivas för ångest men vad ångesten omfattar brukar man inte sätta namn på.
  Själv tillhör jag inte de ångestfyllda, men när Trump började höra sig för om kärnvapen redan innan han tillsattes, fick jag nog en känsla som kan jämföras med lätt ångest. När sedan det här med Korea dök upp ganska snart så kändes det inte bättre.
  Många känner nog åtminstone en viss rädsla över detta.

 2. Citat ”Realist 13 05 2017 at 22:21
  Den har han som går å går tagit hand om…. Tror att han redan fått alla klimatkompensationer som alla ”duktiga” betalat !!!
  Han har iaf råd med ett eget flygplan!!!
  Undrar om han klimatkompenserar vid varje resa han gör ???”

  Söndagen börjar gråmulet men mungiperna lyfts av alla goa kimmentarerna över denne F!ministiske man. Varken hat eller hot bara ett satirer över det (och den) gröna som är värre än kristendomens helvetet. Beträffande helvetet kommer det först efter man slutat sina dagar 😑
  P.S. Hur kan Adam Hjort har råd med eget flygplan? Plats för undersökande journalistik.

 3. Ni Svenskar slutar aldrig imponera mig!
  Dumheten i det här landet är helt gränslös … Riktigt underhållande!

 4. Jag får dödsångest av att F! riskerar att kvala in till riksdagen efter valet 2018 och att Gudrun Schyman sedan utnämns till försvarsminister …

  https://essenonvideri.files.wordpress.com/2014/06/rc3b6sta-inte-pc3a5-fi.jpg

  Dessutom får jag klimatångest redan nu av att Gudrun Schyman kanske fifflar till sig en rejäl bit av den svenska statskassan och eldar upp rubbet under Almedalsveckan i Visby…

  http://2.bp.blogspot.com/-ZSQN-iOIFyY/U3STINJCGVI/AAAAAAAAWQE/RmXOWJc9S10/s1600/3141525_1200_675.jpg

  Det skulle ruinera Sveriges F!nanser och samtidigt öka på den globala uppvärmningen rejält.

  1. Såklart kan man sjukskriva sig för det, sk posttraumatisk flyktingmottagande-stress!

   Allvarliga grejer detta!

 5. A la bonne heure, för tusan hakar! Är det på detta sätt politikerpatrasket vill ha det, borde vi låta sjukskriva oss en masse och hänvisa till den starkt förorenade miljö dessa notoriska socialekvilibrister, via de makabra importmängderna av bidragsparasitära aktörer, åsamkat. Vi känner oss härvidlag så pass kränkta och opassliga att det uppstått kännbart negativa effekter vilka nedsatt vår arbetsförmåga. Är det indisponerade människor som efterlyses, går detta säkert att ordna – om det nu inte vore för den svenska nationalkaraktärens nedärvda övertygelse att arbetet adlar den självständiga och pliktmedvetna människan som sätter en ära i att göra rätt för sig.
  Andreas 🙂

   1. Självfallet! Det vore oss normalbegåvade vuxna fjärran att anamma en sådan imbecill filosofi.
    Andreas 🙂

 6. Jag trodde jag kände till dom flesta psykiatriska diagnoser. Men klimatångest var något nytt.

 7. På måndag sjukskriver jag mig, får sån ångest var gång jag går ut i Malmö. Var jag ser är hårt arbetande araber o afrikaner

 8. Hur dumma får folk blir?, sjukskriven för klimatångest är lika trovärdigt som att bli sjukskriven för ångest för att inte tomten kommer nästa jul.

 9. Vi kan alltid hoppas på att hela gänget miljöpartister sjukskriver sig pga klimatångest, så slipper vi dem i riksdag och kommunstyrelser.
  Ett tag i alla fall.

  1. Den tiden gäller nog – bara tills dom blivit sjukpenning av FK – men dom kanske åker ”gräddfilen”, nej fel av mej riksdagen betalar ju sjukpenningen direkt – snacka om ”gräddfil”

   1. ursäkta jag menade nekade sjukpenning …. men blev lite ivrig sen när jag kom på vilka fina fördelar alla riksdagsledamoter har…….

 10. Jag har också klimatångest, var har den globala uppvärmningen tagit vägen? Här är det kallt som i Sibirien!

  1. Den har han som går å går tagit hand om…. Tror att han redan fått alla klimatkompensationer som alla ”duktiga” betalat !!!
   Han har iaf råd med ett eget flygplan!!!
   Undrar om han klimatkompenserar vid varje resa han gör ???

Kommentera

%d bloggare gillar detta: