Magdalena Andersson -”SD gynnar de rika”


Finansdepartementet har kommit med en rapport som indikerar att SD`s politik gynnar dem som tjänar mest.   I rapporten har fem av SD:s skatteförslag analyserats. SD anser däremot inte att förslagen om slopad värnskatt och förstärkt jobbskatteavdrag från 63 år är deras politik.  SD avfärdar rapporten som ointressant då den inte representerar deras politik utan delar är sådant som de är villiga att kompromissa med alliansen om. Läs vidare på  Aftonbladet om rapporten

maggan

 


20 responses to “Magdalena Andersson -”SD gynnar de rika”

 • Kattsand

  Hjälper inte det att säga ”rasist” längre, så man tar till socialisternas gamla beprövade argument att det är ”för de rika” igen?

  Gilla

  • Rättsstravningsprojektet

   Rasist betyder inget, har inget att göra med ras, har att göra med försörjningsförmåga och intentioner, när de vet att migranterna bara vill ha bidrag, och att alla vet det, och att de aldrig kommer betala, måste man kanske skifta debatten, lurar kanske en del men inte mig.

   Kalle anka har mer respekt av mig än dessa ”pratande huven”, som säger vad de är sagda att säga, inget annat, om en gädda, sa samma sak skulle jag bli imponerad, men inte av budskapet. Skulle ändå bli en god fisksoppa, och en YouTube video.

   Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Finns ju inga rika i sverige, 90% får lämna hus och hem om räntan stiger 5%
  Skäggen får ju bo kvar, inga problem för dem. Staten betalar, men folket får bo i skogen, försök att gå till sociala om du har bostadsrätt, det blir tji.

  Gilla

  • Hönsmamman

   Nyanlända får bostadsrätt betald av skattebetalare. Slipper betala, slipper förlusterna när bostadsbubblan spricker. Kan gå till socialen och få hjälp med hyran. Får möbler och kläder betalda. Slipper jobba. Barnen får gratis skolgång. Fri vård. Fri rättshjälp. Allt är fritt.
   Men gratis är det inte. Skatten täcker in alla kostnader för dem.
   Svenskar ska betala för det. Jobba övermycket och sällan vara ledig. Under ledig tid förväntas människor göra sig tillgängliga för att integrera nyanlända genom att staten betalar deras fritidssysslor och träning. Medan svenskar sparar och snålar för att ha råd med fritidsaktiviteter.

   Och glasyren, som lägger sig som en sötsliskig smet över massarinen, är attityden hos politikerna (som paralyserade av insikten att de är genomskådade och rökta) där de desperat försöker spela rollen av att vara klokast, smartast, lugnast och allt annat de läst sig till eller instruerat att uppvisa för att framstå som förtroendeingivande.

   Vi måste ha kunnigt folk som styr upp situationen och som kan rekvirera hjälp utifrån. Det är väl känt i världen hur Sverige degraderats

   16 månader kvar till valet 2018. Till dess har mycket hänt på mediaområdet. Bara det värt att fira.

   Gilla

   • Billy Boy

    Anne ”brunråttan” Ramberg, Advokatsamfundets generalsekreterare anser …

    Anne Ramberg sitter själv i en lägenhet på dryga 200 kvm på Östermalm som värderas till minst 22 miljoner. Men ”man” skall avstå sin del av välfärden, dvs du! Hon går nog till Sophiahemmet om det skaver lite i gäddhänget.

    Här hälsar Anne Ramberg på Kung Carl XVI Gustaf, som inte heller är speciellt barskrapad.

    Gilla

   • Billy Boy

    Tillägg:

    Oj, jag missade att posta bilden på kung Carl XVI Gustav och Anne Ramberg, som hälsar på varandra. Här kommer den

    Gilla

   • Rättsstravningsprojektet

    Ja bladvändaren Knugen Kung Carl XVI Gustaf, var inte han invandrare osså, sedan generationer?

    Gilla

 • Roland Karlsson

  Socialdemokraterna gynnar främst sin egna politiker o medelklassen. Varför skull gumman o jag ha TVÅ surdegar med detta ”arbetar-parti” ?

  Gilla

 • Jhonsson

  Det, som skrives i Aftonbladet (och Expressen) är,till för att vilseföra de lättledda och redan frälsta.
  Om man under ett år låter bli att köpa Aftonbladet, så sparar man drygt 8000kr. På tio år närmare 90000kr. Skattefritt och utan arbete!
  Samma sak om man skippar,Expressen.

  Gilla

 • Argus

  En politiker vars storhet jag tyvärr missade på grund av vänsterliberal media:

  Gilla

 • Jhonsson

  Och socialdemokraternas politik missgynnar oss alla.

  Gilla

 • Billy Boy

  I stället för att i nuläget höja några skatter för att med dessa nya skatteintäkter fortsätta att pumpa in mer pengar i de ständigt ökande offentliga förlustaffärerna så måste staten, kommunerna och landstingen först skära i den katastrofalt improduktiva kostnadsmassan.

  Så gör hårt konkurrensutsatta företag både i Sverige och utomlands för att överleva.

  Var och vilka de katastrofala ”brakförlustaffärerna” finns i det offentliga Sverige idag kan inte vara särskilt svårt att se för vem som helst, men både regeringen och den handlingsförlamade och passiva Allians-”oppositionen” blundar så länge som möjligt och låter vanvettet fortsätta mot avgrunden.

  Gilla

 • Jhonsson

  Och S missgynnar alla svenska skattebetalare.

  Gilla

 • Pettersson

  Klart är att Magdalena Andersson och socialdemokraternas politik gynnar de nya ”svenskarna” på de gamlas bekostnad och att det skulle ha varit mycket värre om S inte kopierat delar av SD:s politik.

  Gilla

 • anne b rat

  Såssarna är desperata nu när det börjar närma sig allvaret 2018. Kan bara tänka mig hur mycket lögner det kommer att komma därifrån det närmsta året.

  Gilla

 • Mm

  Otroligt, den damen borde ha fullt upp med att hitta 40 miljarder som inte finns än att lusläsa SD s budget. Nu har det plockat vinster från de bolag som fortfarande går på plus och tillhör mig och andra skatteinbetalare. Belånat Sverige för att fnoskiga kärringar skall få vara goda och ha vuxna män boende i sina hem och som de får tilltala barn samt får rejäla intäkter för nöjet. Se till att få hit sina valboskap så de kan klamra sig kvar i makten och härligheten. Det Sverige som vi kände överlever inte detta taskspeleri, våra barn, barnbarn kommer att få betala priset.

  Gilla

 • ossie

  Sosse Bullshit !!!

  Gilla

 • nosferatu

  Enligt regeringens nya skattepolitik är alla som tjänar över 30 000 i månaden rika.

  Gilla

  • Rättsstravningsprojektet

   Haha, dom skrattar ihjäl sig åt Sverige i andra länder. Lax, vad blir det kvar efter hyran försäkringar osv? En kasse bira, kanske, sicken rikedom, kan inte köpa en mobil kontant är vardagen för de flesta.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: