En befängd bild av hatet

Aktuellt Fokus Kim Fredriksson går till attack mot SvD:s politiske chefredaktör, Tove Lifvendahl, efter att hon i SVT haft mage att vräka ur sig påståendet att hatet lika ofta kommer från vänster- som från högerextremt håll.

”Att vänstern skulle begå lika många hatbrott som nazister och andra högerorienterade är ett verklighetsfrånvänt påstående”.

Enligt Fredriksson vet Tove Lifvendahl inte vad hatbrott är och hämtar exempel från Polisens hemsida. Utgår man från dessa sex exempel på hatbrott får man en väldigt omfattande skara individer att belysa och kritisera. För vit är så vitt jag vet en hudfärg och om varje hårt ord riktat mot en svart betecknas som hatbrott, borde rimligtvis varje hårt ord riktad mot en vit vara detsamma? Att personer med judisk bakgrund är hårt ansatta är ingen hemlighet och det är heller ingen hemlighet att invandrare från Mellanöstern ligger bakom en mängd angrepp mot judar. Då borde väl rimligtvis hatet komma från dessa araber i samma utsträckning som hatet kommer från nynazister?

Riktigt i de termerna tänker inte vänstern. Har du annan hudfärg än vit, annan trosbekännelse än kristendomen och annan sexuell läggning än heterosexuell, kan du aldrig begå hatbrott, hur vidriga brotten än är.

Att vänsterextremister ägnar sig åt hatbrott är alltså befängt, enligt Kim Fredriksson och Tove Lifvendahl (som förövrigt är adopterad från Sydkorea) är bara ute efter att demonisera vänstern.

Ja, vad säger man?

Aktuellt Fokus

Angående Aktuellt Fokus som på hemsidan kallar sig partipolitisk obunden sajt av och för arbetarklassen, kan man apropå hat läsa dessa ord från igår. Klicka för större bild.

Menar Redaktionen det de uppmanar, eller visar det bara hur enkelt det är att misstolka när man vill? Läs hela texten här.

Bilden ovan föreställer Kim Fredriksson som i yngre dagar tillhörde den svenska vit maktmiljön. Alla vet att Expo och andra intresseorganisationer jagar politiker som i unga dagar visat olämpliga gester och umgåtts i olämpliga kretsar. Där finns inga förmildrande omständigheter som ungdomligt oförstånd och definitivt inget som heter att ”ångra sina synder”. När det gäller vänstern och deras bakgrund i olämpliga kretsar och olämpligt beteende är det uppenbart att tillhör du den sidan ska och kan du behandlas mildare än andra.

Socialdemokraten Kjell Böhlin skrev lite om Kim Fredriksson och hans bakgrund i ett blogginlägg förra året. SVT:s artikel som upprör Kim Fredriksson kan läsas här.

 

 

8 thoughts on “En befängd bild av hatet

 1. Det är inte nazisterna som är problemet i landet.Det är idioterna som styr är problemet.Man kan inte skylla allt på invandringen heller.Landets ledning tar inte sitt ansvar,dom som missköter sig skall ut omedelbart, det skall inte vara någon bidragsparadis. Här i vårt by känner jag till flera invandrare som har aldrig arbetat ,har blivit försörjda, hyran betald i 10 20 år.Hur käns det för oss som har fått arbeta från 15 16 års ålder,tvingas jobba fast jag är 70 år.Dom individerna är fullt friska. Varför ställs inga krav på Dom? Hoppas på en bättre ledning, svetsarn avgå slutkäbblat för din del.Mvh Adolf

 2. Det är väl ingen tvekan om att kommunismen har en svart bakgrund, till och med värre än nazismen.

  Stalins grymhet var ju om möjligt hemskare än vad Hitler höll på med, och får extremhögern att framstå som småpojkar i jämförelse.

  Men, det glöms gärna bort….

 3. Man ska naturligtvis inte bagatellisera de olika organiserade nazisterna, men det stora och allt övergripande hatet kommer från de vita som utgör ”etablissemanget” i så måtto att hela 7-klövern ingår i utövandet av det hat som riktas mot de som har en annan politisk inställning än den som är påkallad uppifrån, globalismen bl a samt naturligtvis där ingående flyktingfrågan! Det är det verkliga masshatet som redan har tagit sig uttrycket av en fascistisk stat som gör allt för att tukta populasen. Man till och med förändrar kulturen och historien! I detta stora sammanhang verkar nazismen som små nålstick och utgör en mindre fara för samhället än den pågående fascistiska utvecklingen!

  • Du är här inne på rätt spår men sedan gör du inte kopplingen fullt ut till den påkallade globalismen!
   Hade inte den församlade globalistvärlden gått samman mot den enda kraft som motsatt sig detta hade globalisterna aldrig kommit att bli vad de är idag!
   Västvärlden hade sett helt annorlunda ut, på ett bra sätt!

   Som sagt, nationalsocialismen är den enda(nåja Finland motsatte sig det nyrevolutionerade Ryssland) kraft som motverkat globalisternas agenda!

   Alla andra sk demokratier har gått globalisternas ärenden!
   De ickedemokratier som vägrat bli demokratier har genom globalisternas proxyarme NATO tvångsdemokratiserats med gigantiska flyktingströmmar som följd(eller var det detta sommvar meningen att överflöda väst med dessa?).

   Tänk nu tanken fullt ut, vilka ska du stödja? Vilka ska du smutskasta?
   Är allt du matats med av globalisternas medier lögn? Är allt de globalisttroende lärarna lärt ut en lögn?
   Om detta skulle vara fallet, då är vi ju alla lurade i världens största lögn, en lögn som är kraftigt uppbackad av lögnarnas herravälde inom rättsväsendet, och således omöjligt att ifrågasättas!

Kommentera