Vilket är rätt av SVT:s dubbla budskap?


2015. Rekordimport av kunskap. Massor med färdigutbildade ingenjörer, läkare, ekonomer och andra välutbildade och arbetsmarknaden skriker efter dem påstår SVT. 

2017. Verkligheten


22 responses to “Vilket är rätt av SVT:s dubbla budskap?

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  SVT representerar utan tvekan regeringens främsta och mest skarpslipade instrument i den psykopolitiska operationen, där massiva attacker av debil desinformation och vinklade reportage manipulerar den politiskt oinitierade massan.
  Sveriges Television företräder public disservice då den är som värst och värre otjänst begången i globalismens oheliga och nationsfientliga anda har aldrig tidigare tillhandahållits på det aggressiva sätt vi nu erfar. Den strategiska indoktrineringen av det multietniska frälsningsbudskapet koordineras med resten av det prostituerade etablissemangets bombardemang, med intermittenta avbrott för lågkvalitativa underhållningsprogram där nivån anpassats till publikens förmodade intellekt.
  Andreas.

  Gilla

  • Stenbock

   Nu känner jag åter igen,ditt utomordentliga ordval ! En glädje att läsa,det finns en person i landet som behärskar språket till 110 %.

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    A la bonne heure, min ädle riddare! Det är med största förnöjsamhet man mottager en sådan kamratlig eloge.
    Varmt tack, greven!
    Andreas 🙂

    Gilla

 • Stromboli

  ” Det Goda Samhället”, ja vi behöver alternativ bra alternativ, tack .

  Ett exempel på ett utmärkt alternativ !

  Gilla

 • ossie

  Välutbildade i Islams groteska läror. Säg upp finansieringen av SVTs propaganda.

  Gilla

 • Kent

  Det primära är inte nyheter i SVT utan önsketänkande.
  Vilken som sen levererar önskedrömmarna för man väl gissa sig till.

  Gilla

 • Torleif

  Att något har fördubblats bytyder bara dubbelt så mycket: Har det kommit 20 ingenjörer förr, har det idag kommit 40 stycken.

  Gilla

 • compulsoryunion

  SVT tror t.o.m. på tiggarnas ålder.

  Gilla

 • Argus

  ”Finansdepartementets prognoser har varit för optimistiska om framtida offentliga finanser, slår Riksrevisionen fast i en ny rapport, skriver DI.

  Räknefelen har tillåtit en allt för expansiv finanspolitik från både finansminister Magdalena Andersson (S) och företrädaren Anders Borg (M).

  Enligt Riksrevisionen stämmer det inte att de offentliga överskotten kommer rusa från 40 miljarder 2016 till 110 miljarder 2020, vilket Andersson förutspår i vårbudgeten. Utifrån det genomsnittliga prognosfelet riskerar överskotten i själva verket stagnera till omkring 35 miljarder 2020.

  – Det finns något i metodiken som bidrar till felen. Därför är vår rekommendation att regeringen utreder varför den statliga konsumtionen underskattas så kraftigt i prognoserna, säger riksrevisor Ingvar Mattson.”

  Vem är förvånad?

  Gilla

 • Bengt

  SVT är en propagandakanal med falska nyheter.

  Gilla

 • OPeter

  Det sjuka är att merparten av svenska folket har gått på det också ! Man börjar ju undra hur intelligents nivån är på vårt eget folk ? Det finns givetvis en anledning till att det inte , eller någonsin kommer att funka i deras mena länder …

  Gilla

 • Vakthunden

  Om de sk flyktingarna är så välutbildade som de påstår varför ser det då ut som det gör i deras hemländer.

  Liked by 1 person

 • angelicaplacet

  Var det SVT som skapade myten som spreds genom hela landet att de som kom var hög och välutbildade?

  Gilla

  • Billy Boy

   Det är främst Stefan Löfven (S), Ylva Johansson (S) och resten av den skönmålande regeringen som varit först med att skickat ut sina falska uppgifter …

   … men SVT har alltid agerat troget mot husse och okritiskt vidarebefordrat samma falska propaganda snabbt ut till allmänheten via alla sina kanaler på SVT, SR + övriga PK-trogna media.

   Tyngden i propagandan från dessa medier har också fått tungt genomslag hos en okritisk allmänhet. Det har fått förödande effekter på människors uppfattningar när man hela tiden matats med falsk och snedvriden propaganda i stället för att publicera fakta.

   Gilla

   • compulsoryunion

    Undrar om näsapans breda näsa skulle klarat tyskarnas uttagning till tåglasset som skulle få duscha? Neandertalare gener finns bevisligen än i dag.

    Gilla

   • angelicaplacet

    Billy Boy

    Det är konstigt alltihopa i och med att cirka 90% inte ens hade identitetshandlingar med sig.
    Så vad var syftet med att få svenska folket att tro att hög och välutbildade rusade in i landet?

    Gilla

   • Billy Boy

    angelaplacet

    Syftet måste ha varit att vilseleda och försköna de gravt negativa effekterna av regeringens missbedömningar och grovt felaktiga beslut som tagits under många år bakåt i tiden.

    Den extremt generösa migrationspolitiken har redan orsakat förödande skador på hela det svenska samhället och de negativa effekterna kommer att bestå för all framtid och med största sannolikt förvärras framöver – inte minst ekonomiskt.

    Migrationsverket är ett enormt stort och djupt slukhål av 100-tusentals miljarder svenska skattekronor där återbäringen i form av skatteintäkter från lågutbildade arbetslösa bidragstagande och i vissa fall yrkeskriminella blir så mager att stora grupper aldrig någonsin kommer upp på plussidan.

    Gilla

   • Billy Boy

    Rättelse:

    I min kommentar ovan skall det stå:

    … slukhål av 100-tals miljarder svenska skattekronor.

    Jag råkade av misstag skriva fel belopp …

    … slukhål av 100-tusentals miljarder svenska skattekronor

    … vilket jag djupt beklagar.

    Gilla

 • Ståfräs

  Antagligen menar SVT ”högskoleutbildning i Koranen”, det är ju precis vad Volvo, vård, skola behöver mer av, grattis PK.

  Gilla

 • Falken

  Kalla det det är!! Arbetsförmedringen med Batikhäxor o Babbar i lokalen bara skit lägg ner stället det gick bra när Bostadsförmedlingen försvann ingen har saknat den o ingen kommer att sakna Arbetsförnedringen bara statistikkontor åt röda.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: