Två ”svenskar” döms för terrorbrott


INVANDRARBROTT. Två ”svenskar” som suttit häktade i Grekland sedan januari förra året döms för medlemskap i terrororganisation. Hade knivar, pengar och militärkläder i packningen, rapporterar P4 Göteborg.

Mirsad Bektasevic, svensk och göteborgare enligt falskmedia.

Domen ska överklagas menar advokaten. Straffet blev 15 års fängelse.

-Pettersson noterar att svensk kan vem som helst tydligen kallas av media…

En av männen är den tidigare terrordömde Mirsad Bektasevic från Bosnien men som en tid bodde  i Kungälv och av okänd anledning har fått svenskt medborgarskap.

Mirsad dömdes 2005 till ett 15 år långt fängelsestraff i Bosnien. Han släpptes 2011.

Den andre islamisten är Al Hasani Amer som har svenskt uppehållstillstånd, men är medborgare i Jemen.


26 responses to “Två ”svenskar” döms för terrorbrott

 • compulsoryunion

  vore kaxigt att ha en sån trofé uppstoppad på väggen.

  Gilla

 • Maja Anokhina

  Man undrar vilka invandrare behöver Sverige?
  Jag fick tillfälligt uppehållstillstånd 2011, förlängning av tillfälligt uppehållstillstånd 2013, permanent uppehållstillstånd sommaren 2015. Nu har väntat på medborgarskap längre än 1 år.
  Är laglydig, fastighetsägare och mor till ett svenskt barn.
  Samt har haft inkomster första 3 år mellan 440 000 och 650 000 per år. Efteråt är mammaledig och numera KTH- student.
  Vad är helsike gör sådana invandrare som dessa mer värdiga för Sverige som land och det svenska samhället? Varför får de medborgarskap överhuvudtaget? Varför fick de permanent uppehållstillstånd direkt då medan vi ” övriga” måste bevisa att vi är bra för landet och bidrar till ekonomi skuldfri och icke-dömda?

  Gilla

 • SVT: Misstänkt skattefusk är värre än bekräftad terrorism | Petterssons gör skillnad!

  […] HATMEDIA. Rubriken är lite tillspetsad men det är svårt att tolka ”opartiska” public service på något annat sätt. Företagaren är en icke-dömd svensk som får stoltsera med namn och bild i SVT, medan två dömda utländska terrorister pixlas och kallas göteborgare. Den en terroristen är svensk medborgare medan den andre endast har uppehållstillstånd. Läs HÄR.  […]

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Dom har alltid ett sånt falskt uttryck i flinet, verkar som dom är fyllda av hat dessa isis sektmedlemmar, blir nog till att raka skägget nu i Grekland, dom kommer få stryk.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Man kan näppeligen undgå att ifrågasätta det av etablissemanget vedertagna missbruket av identitetsbegreppet, där i stort sett vem som helst och utan ringaste avseende på ursprung och faktisk tillhörighet kan definieras som svensk. Denna extremt vilseledande policy uppvisar ett massivt förakt mot den svenska etniciteten och de genuina värden som tidigare förknippats med Sverige.
  Dags att stå upp och protestera mot kapningen av vår gemensamma nationella identitet, där vi bestulits på vår naturliga arvsrätt och via nationsfientliga aktörer uppmanats att ta avstånd från våra kollektiva kulturhistoriska referenser.
  Andreas – svensk och icke världsmedborgare, tack så vackert!

  Gilla

 • ossie

  Enl propagandaorganet SVTs texttv är dom ”göteborgare” heter väl Kal o Osborn.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Och sen klagar europeisk vänstermedia med SVT i spetsen att Trump vill införa elektronikreglerna på flyg ÄVEN från ”Europe”….

  När varenda terrorist-arab kan flyga med ett -äkta- svenskt pass…

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Läser på text tv:n att de två ARABERNA är 28 och 19 år gamla och har suttit sedan 2016, den ene svensk medborgare och den andre med uppehållstillstånd. De döms till 15 års fängelse men kommer att överklaga. SVERIGE måste sluta dalta med förbrytare och ge dem svensk medborgarskap i frukostflingpaketet…
  VI måste få ett SLUT på detta, – medborgarskapet ska ryka direkt för sådana här as! Hoppas nu att de blir kvar 15 år i Grekiskt fängelse och att de blir utnyttjade på ett ställe dit solen aldrig når varje dag! VIKTIGT att vi blir många som förändrar Sveriges TOTALSLAPPA massinvandringspolitik! Sådana här individer, araber/muslimer vill vi IINTE se i vårt fina land och det måste bli ett TOTALSTOPP!!

  Gilla

 • Jhonsson

  Har för länge sedan slutat läsa och lyssna på vår svenskfientliga media.
  Det står ju ändå inget, som är baserat på sanning och verklighet.

  Gilla

 • Hönsmamman

  https://mobile.twitter.com/modestyblaise67/status/862709422316965888/photo/1

  Jodå muslimska kvinnor i Sverige behöver nu gå självförsvarskurser för att de efter terrordådet på Drottninggatan i april riskerar att attackeras av svenska män.

  De menar förstås de svenska män som de här två är ett exempel på?

  Annars är risken faktiskt större för icke-muslimska kvinnor att attackeras av muslimer?

  Prioriteringen liknar den som en alkoholist gör när denne ännu inte konfronteras med sitt beroende? Dysfunktionell och självdestruktivt?

  Gilla

  • Rättsstravningsprojektet

   Stefan Torssell verkar helt klart ha ett botten napp på G i Jämförelse med det SVENSKA folket, han ser ut som om han har ättestupan framförs sig endast.

   Gilla

 • eva

  Förr, fram tom 1970-talet, så skrev media om ”svensk medborgare”. Då visste man att det var en utlänning som dabbat sig eller var i knipa och det räckte, ingen falsk svenskhet smetades över ursprungssvenskarna. Så började media skriva svenskar och ibland i situationer som verkade väldigt osvenska. Detta irriterade mig kolossalt och jag började verkligen misstro media. Hade man en agenda? Ville man på detta sätt få invandrare att känna sig som eller bli svenskar eller ville man få svenskarna att lättare acceptera invandrare (på den tiden mest arbetskraftsinvandrare)? Skrivsättet ökade mitt inre motstånd och gjorde mig resistent mot integrering för egen del och för resten av livet, pursvensk som jag är.
  Skriver media nu att någon är svensk då vet man att det lurar en ”svensk medborgare” i vassen och någon som betett sig på ett sätt som inte är riktigt svenskt.
  Skriver media däremot att svenska ungdomar i fyllan och villan slog sönder ett hotell i Österrike under en skidresa kan man nog till nästan 100% utgå från att ungdomarna har svenska namn.
  Det jag högeligen ogillar är medias sätt att använda ordet svensk. Det skall reserveras för den äktsvenska befolkningen, oavsett uppförande och omständigheter och svensk medborgare för en utan äktsvenskt ursprung.
  Andra och tredje generationens invandrare med svenskt medborgarskap skall fortfarande benämnas svensk medborgare. Svenskar är de inte.

  Gilla

  • Maja Anokhina

   Kan inte svara för alla invandrare men alla mina vänner kompisar och bekanta benämner sig alls inte som svenskar.
   Inget fel på det att vara just invandrare.
   Och våra etnicitet är inte sämre än svenskt.
   Självklart anpassar vi oss till svenska lagar och regler, respekterar svenska kulturen och traditioner, lär oss svenska och försörjer oss och våra familjer själva.
   Samt att hämnas över er sträva att kallanden oss som svenskar.
   Ty vi har aldrig blir svenskar. I våra länder är blodband som gäller.

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Vår press är OHYRA och kallar förbrytare för ”svenskar”….De är fega, rädda, ängsliga som gamla tanter i 80 års åldern…förresten sa prästen INTE ngt ont om äldre damer, de är nog MODIGARE än denna KRÄK press vi har i Sverige!
  Dumpress = Demokratins dödgrävare!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Att kommunfolk planerar och ger bort mark till islamiska center bör kvalificera under terrorbrott mot fundamentala principer i vårt samhälle och naturrätt. Exempel: i islamiska center torde vurmas för
  1 diskriminering pga kön
  2 djurplågeri genom förblödning
  3 grov pedofili och krigsbrott (Muhammeds gärningar?)
  4 månggifte
  5 tjafs om orena djur (ställer t.o.m. krav i fängelset som om adelsmän)
  Troligen
  5 hets mot judar
  6 mord på L Vilks
  7 våldtäkt när fru inte vill kopulera?
  8 misshandel av kvinnor och barn mfl ok?

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Om ca två veckor kommer de vara helblodsgreker, nu när de vet att de kommer stanna i Grekland. Ha så trevligt, ingen kommer sakna er.

  Gilla

 • Fredde

  ”Mirsad Bektasevic och en annan svensk man”… skriver Expressen.

  Vem är det som kör med Fake news?

  Ingen av dem är svensk, och kommer aldrig bli det. Den ene inte ens svensk medborgare, varför då kallade dem ”svenska”?

  Och varför importera redan kriminella? Har vi inte nog med elände redan?

  Gilla

 • JEX

  Ta av dessa det Svenska medborgarskapet fort som fan och låt dom ruttna i fängelset i Grekland.

  Gilla

 • david

  Skriv gärna om den här herren som blev muslim och konverterade tillbaks till Kristendomen.

  Islam wants to dominate.

  Gilla

 • Stenbock

  Utgår abdsurdskt rikligt bidrag till de båda ”svenskarna”,under tiden de sitter i grekiskt häkte ? Om inte ett tacksamhetens tack till Grekland !

  Gilla

 • Argus

  Vi får sluta med att skicka med pass, uppehållstillstånd, medborgarskap och medlemsskap i välfärdssystemen i frukostflingorna.

  Gillad av 1 person

  • maar

   Varför kallas alla kriminella araber, juggar o.d. för ”svenskar” ? De blir aldrig svenskar oavsett hur länge de har bott i landet även om de har svenskt medborgarskap (som förresten är lätt att förvärva).
   Man kan aldrig ändra MEME- mentalitet och etnicitet.

   Gilla

 • Levande tro

  Och dessa två svenskar hette väl Pettersson och Andersson kan tänkas

  Gilla

 • Ulli

  Sverige’s pensionsräddarna på lite semester/aktion i Grekland?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: