Stäng

Ett mer aktivt sätt

Denna video får ses som ett tips till de ”stackars EU migranter” – Zigenare som passivt sitter utanför affärer och tigger.

Denne blinde, äldre gentleman har ett mer aktivt sätt att utan större ansträngning skaffa pengar. Han går ut och blockerar trafiken, flyttar sig inte innan han fått pengar. De 20 Rm han begär i videon motsvarar ca 40 SKR.

Han ”arbetar” i en stadsdel som heter Bagsar ca 4 km från vår enkla boning i Kuala Lumpur. Han är lite av en lokal (Ö)kändis.

TheStar

4 reaktioner på “Ett mer aktivt sätt

  1. Det finns INTE någon FÖRSÄKRINGSKASSA eller SOCIALEN där finansierade av lånade pengar på den internationella marknaden. Tack vare Sveriges generösa bidragssystem och gratis tandvård och hälsovård, GRATIS bostäder så kommer dessa muslimer hit i 100.000 tal, de föder 5-10 barn per muslimfamilj så vi etniska svenskar finns INTE om 10-20 år och då ser hela Sverige ut som SOCIALDEMOKRATERNAS mångkulturella paradis MALMÖ….!!
    Fast 87% tycker INTE som jag, 7klöverns väljare….-vi får se vem som får rätt….!

  2. Säker snart här också om detta elände får fortsätta med tiggeriet här.Fast här är det ju redan här när det gäller vägpiraterna.

  3. Jag hade inte blivit framsläppt då jag sällan har kontanter med mig eller har han kortläsare ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: