Stäng

Polisens teori: Mordet på Alan Amin är hedersrelaterat

INVANDRARVÅLD. Läraren som sköts till döds utanför Lövgärdesskolan i Göteborg var också en aktiv idrottsledare. Många elever och vänner kom till skolan i går kväll för att söka stöd i sorgen. Amin, som var 27 år, arbetade som lärarvikarie på Lövgärdesskolan. I går morse blev han jagad och skjuten till döds av maskerade män i Lövgärdets centrum, nära sin arbetsplats.

Ingen har gripits som misstänkt för dådet. Däremot har polisen beslagtagit tre bilar som bedöms vara intressanta i utredningen, förutom den som mannen satt i när han blev skjuten. Polisen tror sig ha fått en ganska bra bild av den mördade mannen.

– Vi ser inte att det här skulle vara en ”gängskjutning”, säger Peter Adlersson, presstalesman vid polisregion Väst.
Den mördade mannen var aktiv som idrottsledare, skriver Göteborgs-Posten. Både elever och idrottsvänner kom i går kväll till Lövgärdesskolan, som höll öppet för alla som ville komma dit.

GP.se

TIDIGARE 2017-05-11. Alan Amin mördad på öppen gata

INVANDRARVÅLD. Alan Amin är död. Skjuten i Göteborg framför ögonen på mängder med vittnen. Alan Amin arbetade som lärare på Lövgärdesskolan i Göteborg, han spelade fotboll och tränade både pojkar och flickor. Han verkar ha varit engagerad i samhället, men Alan sköts framför ögonen på några elever klockan 9 på förmiddagen. 

Alan Amin har inga kända kriminella kopplingar, men mördas på förmiddagen framför ögonen på mängder med vittnen. Kort sagt en skötsam invandrare från Mena som verka vara assimilerad, jag är övertygad att orsaken till mordet går att hitta i den kultur som 87:an har beställt, det blir svårt att skylla på socioekonomiska effekter…

-Pettersson hör Schyffert säga, var inte rädda för Betnér har sagt att Sverige är tryggare än någonsin medan Mona tycker att det är spännande, Fredrik säger att det är berikande, Stefan anser att det är lönsamt på sikt medan Jerzy vrålar att brottsligheten minskar…

Polisens händelserapport

12 reaktioner på “Polisens teori: Mordet på Alan Amin är hedersrelaterat

 1. möjligen kan det vara så, att Alan tillhörde 1 promille
  av Lärare som ställer KRAV på sina lärjungar?…att han
  då blev stämplad som en riktig rasist i vissa elevers, så
  oxå i vissa politikers syn på Alan?

 2. Gp blev anmälda för detta för förtal, ta bort om du vill respektera familjen.

 3. Era respektlösa idioter sluta och ursaka smärta för familjen och vänner,ta bort bilden’innan jag fucker er liv idioter..Mvh farbror till offret.

 4. Det här måste Löfven och Fridolin uttala sig om I KVÄLL i samtliga medier!!!
  En bra invandrar kille som hjälpte barnen på skolan. inte minst tjejerna! Mördas av andra Svin som kommit in hit ! Men aldrig skulle ha blivit insläppta här
  Skulle nu inte Löfven och Fridolin uttala sig om detta. Då finns det inga ord kvar att uttrycka vad man känner sen…..

 5. Kan vi få ett uttalande från statsministern hur du ser på hedersmord och vad du avser vidta för konkreta åtgärder. Vad som helst – men ingen mer samordnare!

   1. Som nysvenskar eller nyanlända. Vidriga ord, dock saknar dom betydelse.

   2. Skam.Det handlar om skam.Ett skambrott,ett skammord.Importerad dekadens ifrån medeltiden.

 6. FI, EXPO, AFA kommunisterna o Feministpartiet bara älskar ”hedersrelaterat våld ” eftersom man bara hatar SD, grattis PK.

 7. Islam vet precis hur de ska göra för att få kontroll på sina undersåtar och speciellt de som inte jobbar helt för saken. Utvisa dem direkt till Hades. Vad händer då, de andra som eventuellt har samma idé om att samarbeta med svennarna kommer att rätta in sig i ledet på stört.
  Helt andra tag än vad vår ledning visar upp!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: