Stäng

Katerina Janouch – Sverigebilden

MEDIA. I veckans avsnitt av DGS-TV, intervjuas den uppmärksammade författaren och journalisten Katerina Janouch av Jens Ganman.

I programmet diskuteras med utgångspunkt i Katerinas arbete och erfarenheter bilden av Sverige internationellt, vad som är tillåtet i debatten att säga om denna och hur detta påverkar samhället och journalistiken i stort.

Om Katerina Janouch på bloggen 

5 reaktioner på “Katerina Janouch – Sverigebilden

 1. Kärringen som sprang till Expo och pladdrade, och lyckades att sätta stopp för manifestationen till stöd för Peter Springare samt Blåsljuspersonal som skulle avhållits i Stockholm 1.maj. Denna kvinna som ni hyllar är en falsk trojan värd allt förakt!

 2. Vilken härlig ärlig människa denna Katerina!
  Hon är stark,analytisk och hederlig!
  Må hon ställa upp i många debatter mot dessa PK odehederliga journalister,konstnärer,Operasångare rödgröna falska politiker.
  Men som jag har lärt känna etablissemanget så kommer hon att tigas ihjäl.
  Folkets och min röst och sympati har hon.

 3. Att vara ärlig i Sverige och ha en annan åsikt än vad Nomenklaturan, då har man så att säga skitit i det blå skåpet. Det skåpet som nu är lite rosagrönrött är precis lika känsligt för sanningen, uttryckt från en annan position än deras eftersom de anser sig ha tolkningsföreträde av vad sker.

  1. Katerina Janouch är en modig kvinna som säger det som så många ljuger om, i synnerhet s.k. kultureliten från Södermalm och Vasastan.
   Så fort man inte är politiskt korrekt, stämplas man för reaktionär, rasist m.m. Är det yttrandefrihet ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: