Parkeringsvakt dödshotad av åtta män i det nya Sverige


INVANDRARBROTT. I lördags vid 19-tiden upptäckte en parkeringsvakt sex felparkerade bilar på Sigyns väg i Nynäshamn. När han hade satt böteslappar på bilarna kom åtta män fram till honom. En av männen var mycket hotfull och sa att han skulle döda honom om han inte tog bort böteslapparna.

Parkeringsvakten blev sedan med våld tvingad mot bilarna, bland annat drog någon av männen honom i öronen. Under tiden fick han höra ytterligare hot om vad som skulle hända om han inte tog bort lapparna. De hotfulla männen var omkring 25-30 år gamla och parkeringsvakten kände inte igen någon av dem. En anmälan om olaga hot, och våld och hot mot tjänsteman är skriven.

NynäshamnsPosten

-Pettersson är medveten om att parkeringsvakter inte är världens populäraste yrkesgrupp, men från det till att dödshota och dra en vakt i öronen för att han försöker göra sitt jobb är det långt.

Sex felparkerade bilar och åtta män, tyder på att någon borde dra dem i öronen tills de viftar med dem och flyger hem till Babbelonien…


22 responses to “Parkeringsvakt dödshotad av åtta män i det nya Sverige

 • Kurt

  Saker man inte få säger i Svensk TV/Radio Synd att dessa progam inte är textade på Svenska. I Tyskland törs de i alla falla kalla saker med sitt rätta namn

  För dig som förstå och prata Tyska titta på två program som sändes den 11/5
  https://www.zdf.de/gesellschaft/markus-lanz/markus-lanz-vom-11-mai-2017-100.html

  Maybritt Illner
  https://www.zdf.de/politik/maybrit-illner/notruf-im-wahljahr-wie-sicher-ist-deutschland-spezial-vom-11-mai-2017-100.html

  Gilla

 • Kurt

  Ge dem den enda benandlig de förstå: När på knä och implantat av en tombak mantel ihållande en bly antimon kärna.

  Gilla

 • gamgubben

  Undrar vilka sorts typer det numera bor i den idylliska staden, det framgår inte i Nynäs-Posten om de möjligen var Gutar eller Sorundingar på besök.
  Det var väl garanterat svenskar, eller?

  Gilla

 • Mm

  Kränkta babbar vet vi väl hur de reagerar, konstigt att de inte sköt eller knivskar honom. Muslimer? Troligen. Svenskar vill ha det så här, grattis

  Gilla

 • ossie

  Klart att inte parkeringsregler ska gälla babbar.

  Gilla

 • Argus

  Om vi nu ska vara ett invandringsland, som majoriteten verkar vilja, är det hög tid att ta efter det stora invandringslandet i väster och införa ett ”Second Amendment” för att jämna ut oddsen.

  Gilla

 • eugenecork

  det framgår inte om penissen tog bort lapparna?
  …troligen gjorde han detta, har inte läst om ngn
  dödad penisse?

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Beväpna parkeringsvakterna.

  Gilla

 • eva

  Att läsa Petterssons och Avpixlat borde ingå i Löfvéns och övriga regeringsmedlemmars obligatoriska aftonbön varje kväll. Så att de lärde sig något om vad som händer i landet och inser att saker som befinner sig utanför deras ideologiska drömbubbla är utom kontroll.

  Gilla

 • Anders J

  Jag förstår verkligen inte hur någon kan bli arg på en parkeringsvakt för att den gör sitt jobb. Blir vederbörande även arg på en pizzabagare som gör sitt jobb? Tycker man att boten är uppenbart felaktig är det ju bara att överklaga den.

  Gilla

 • Steve

  I Västra Stockholm Akalla, där vågar överhuvudtaget inga parkeringsvakter visa sig. Det upphörde för några år sedan på grund av hot. Idag körs det ohejdat med fordon på gångvägar och torg och parkeras överallt. Kommunen blundar och skiter i trafiksäkerheten totalt.

  Gilla

 • Sven-Erik

  Tv4, nu 0950, lär ut sjävförsvarstenik om du blir överfallen av våldsverkare. Intressant att behovet av eget försvar har ökat. Vad kan det bero på?

  Gilla

  • Luntan

   Självförsvarsteknik? Den säkraste tekniken är en 9 mm revolver. Enkel mekanik,-fungerar varje gång!

   Gilla

  • Hönsmamman

   Tjejen som instruerar är utbildad polis (har slutat) och framgångsrik kampsportare.

   Träningscenter på Åsögatan Södermalm. Ger även privatlektioner.

   Gilla

 • introvert

  Ju mer mena-lands import ju oftare kommer vi få höra hoten ”jag ska döda
  dig”. Det ingår i ett starkt kulturdrag i Iran /arabvärlden. Och hoten blir
  också oftare verklighet. Det där kände jag till redan på 70-talet omtalat av en arab hotat av en annan arab. Men politiker är inbillade förstå-sig-påare.

  Gilla

 • ruben

  Av migrationsverket curlade och bortskämda babbar, som är den nya Svenska modellen och stöds helhjärtat av riksdagen. De hade förmodligen inga körkort och bilarna var säkert resultaten av kriminella affärer. Riksdagen har jobbat länge och nitiskt för att få till den modellen av ”öppet” samhälle. Vilken tur att de fick vara kvar i Sverige? Tur för deras hemländer naturligtvis. Det kan vara barn till curlade babbar också.
  Det är naturligtvis uteslutet att rösta på något av de 7-klöver partier, som faktiskt jobbat blint, hårt och entydigt för just den här utvecklingen.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Tack svetsarn,snart är det dags att beväpna sig ordentligt när man skall ut med hunden.Tack svetsarn och annhang för nya trygga Sverige.Fy fan att du inte skäms att förstöra Sverige så in i bomben.Mvh Adolf

  Gilla

 • Galten

  Det är tyvärr vardagsmat numera att man får stå ut med allsköns hot från diverse löskefolk. Blev själv för ett tag sedan hotad med att få halsen avskuren av en blåneger p.g.a. att jag sade till honom att han inte fick cykla på trottoaren.

  Gilla

  • Galten

   Ett förtydligande.
   Blånegern var helt inkapabel att uttrycka sig verbalt. Men med gutturala ljud, obscena gester och få enstaka engelska ord framgick hans budskap klart och tydligt.

   Gilla

 • Nisse

  Stefans valboskap som varit framme igen………..

  Gilla

  • naimlap

   Som alla kan se så är det fritt fram för att pissa den fega varelsen, som lallar runt lite över allt.Henen – hönset tycker rent av att det är varmt skönt när de pissar på dumsvensken.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: