En skjuten i Göteborg, skolbarn vittnen!


Vid 09-tiden i morse larmades polisen till Lövgärdet, Göteborg. En människa hade skjutits till döds  – Det ska vara två personer som är skyttar och en tredje som satt i en bil som sedan användes som flyktbil, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i Göteborg. Flera skolelever blev vittnen till skjutningen.  svt väst

2016-09-30 09.30.32

Polisen

Om Lövgärdet på bloggen…


13 responses to “En skjuten i Göteborg, skolbarn vittnen!

 • Jhonsson

  Bara sådant som händer i Löfvens trygga Sverige!
  Vi har aldrig varit tryggare.

  Gilla

 • Torleif

  Lärare måste ge migranter högsta betyg – annars…

  Gilla

 • Roert

  Som i södra thailand där har dom slaktat runt 200 lärare

  Gilla

  • Stenbock

   Just vad du skriver har jag sedan länge haft en teori för.
   Varför brinner förskolor,vanliga skolor,gymnastiksalar och andra byggnader som på något sätt ingår i landets undervisning ?
   Finns det inte en röd tråd,som på befäl från någon muslimsk sekt
   med olika metoder skall/önskar störa vårt civiliserade samhälle ?
   Vi vet redan att undervisning av flickor i islamistiska länder,på alla sätt motarbetas.To.m. drar sig inte dessa ”fredliga”,att skjuta ihjäl de som inte följer deras direktiv. Islamiseringen av Absurdistan går fortare än vad många kanske anar !

   Gilla

 • Lena

  O T ( delvis)
  Förändringar i samhället går med rasande fart numera så snabbt att vi inte alltid hänger med. Några generationer tillbaka före effektiva preventivmedel fanns så föddes många barn in i fattigdom, det försvann till stor del när kvinnan kunde skydda sig mot oönskade graviditeter gäller västvärlden.
  Nu har beklagligt nog bland vissa folk, barn blivit en inkomstkälla och det märks tydligt i samhället.
  Från att vara efterlängtat av sina ansvarsfulla / kärleksfulla föräldrar som jag hoppas att många fortfarande är, så har barnet blivit i vissa familjer ett tillskott i ekonomin inte som tidigare en kostnad som gjorde att föräldrarna tänkte sig för, innan de skaffade fler munnar att mätta.
  Kanske att detta med bidrag och inget eget ansvar späder på den kriminalitet som vi nu står inför ?

  Gilla

 • Mr Jordan

  Enligt Slaskbladet så var han lärare och förekom ej i brottsregistret. En yngre elev som efter åthutning skickade sina äldre bröder att lära magistern en läxa? Skriv nu allesammans följande budskap på svarta tavlan, hundra gånger: Sverige har aldrig varit tryggare.

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Enligt aftonhoran är den skutne död, han var lärare RIP, inte den vanliga modellen av besvikna elever, skolorna är infekterade med andra tredje generationens invällare, som är grovt kriminella redan i tolvårs åldern. Rånar sina klasskamrater på jackor och mobiler mm. Vid 17 års ålder är de redan yrkeskriminella.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/LrXV4/larare-ihjalskjuten-utanfor-skola–tre-garningsman-jagas

  Gilla

 • Lena

  Ordet hänsyn har upphört att existera i raserade samhällen, såklart kriminella är hänsynslösa det är bara deras eget ego som gäller.
  Nästa gång så befinner sig en oskyldig i skottlinjen, inget önsvärt men en stor risk, arma barn och ungdomar som nu tvingas att växa upp i detta gangstersamhälle.
  Hur har vi kunnat tillåta detta förfall och tystaden är ”öronbedövande”.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Tack svetsarn!Det är härligt med det nya Sverige,barnen får se spännande skutningar. Bilbränderna, våldtäkter. Tack igen man kan inte nog tacka, det är underbart med nya Sverige.Ha en bra dag Adolf

  Gilla

 • per22

  Ett högst väntat scenario i det mångkulturella Sverige.
  87% av svenska folket vill ha det så. Dock inte jag.

  Gilla

 • JEX

  Detta är bara vanlig vardag i Sverige idag tack vare dessa pk politiker i sittande och tidigare regeringar. Man läser i tidningar att det slåss ,rånas,mördas,våldtas,bränns hus,bränns bilar,hotas och myglas med nästan allt tack vare till att dessa pk politiker har släppt in dessa blattar utan kontroll . 😦

  Gilla

 • Stenbock

  En knarkare mindre…Alt.langare !

  Gilla

 • Nisse

  Den nya Svenska modellen (Importerad)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: