En skjuten i Göteborg, skolbarn vittnen!

Vid 09-tiden i morse larmades polisen till Lövgärdet, Göteborg. En människa hade skjutits till döds  – Det ska vara två personer som är skyttar och en tredje som satt i en bil som sedan användes som flyktbil, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i Göteborg. Flera skolelever blev vittnen till skjutningen.  svt väst

2016-09-30 09.30.32

Polisen

Om Lövgärdet på bloggen…

13 thoughts on “En skjuten i Göteborg, skolbarn vittnen!

 1. Bara sådant som händer i Löfvens trygga Sverige!
  Vi har aldrig varit tryggare.

  • Just vad du skriver har jag sedan länge haft en teori för.
   Varför brinner förskolor,vanliga skolor,gymnastiksalar och andra byggnader som på något sätt ingår i landets undervisning ?
   Finns det inte en röd tråd,som på befäl från någon muslimsk sekt
   med olika metoder skall/önskar störa vårt civiliserade samhälle ?
   Vi vet redan att undervisning av flickor i islamistiska länder,på alla sätt motarbetas.To.m. drar sig inte dessa ”fredliga”,att skjuta ihjäl de som inte följer deras direktiv. Islamiseringen av Absurdistan går fortare än vad många kanske anar !

 2. O T ( delvis)
  Förändringar i samhället går med rasande fart numera så snabbt att vi inte alltid hänger med. Några generationer tillbaka före effektiva preventivmedel fanns så föddes många barn in i fattigdom, det försvann till stor del när kvinnan kunde skydda sig mot oönskade graviditeter gäller västvärlden.
  Nu har beklagligt nog bland vissa folk, barn blivit en inkomstkälla och det märks tydligt i samhället.
  Från att vara efterlängtat av sina ansvarsfulla / kärleksfulla föräldrar som jag hoppas att många fortfarande är, så har barnet blivit i vissa familjer ett tillskott i ekonomin inte som tidigare en kostnad som gjorde att föräldrarna tänkte sig för, innan de skaffade fler munnar att mätta.
  Kanske att detta med bidrag och inget eget ansvar späder på den kriminalitet som vi nu står inför ?

 3. Enligt Slaskbladet så var han lärare och förekom ej i brottsregistret. En yngre elev som efter åthutning skickade sina äldre bröder att lära magistern en läxa? Skriv nu allesammans följande budskap på svarta tavlan, hundra gånger: Sverige har aldrig varit tryggare.

 4. Enligt aftonhoran är den skutne död, han var lärare RIP, inte den vanliga modellen av besvikna elever, skolorna är infekterade med andra tredje generationens invällare, som är grovt kriminella redan i tolvårs åldern. Rånar sina klasskamrater på jackor och mobiler mm. Vid 17 års ålder är de redan yrkeskriminella.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/LrXV4/larare-ihjalskjuten-utanfor-skola–tre-garningsman-jagas

 5. Ordet hänsyn har upphört att existera i raserade samhällen, såklart kriminella är hänsynslösa det är bara deras eget ego som gäller.
  Nästa gång så befinner sig en oskyldig i skottlinjen, inget önsvärt men en stor risk, arma barn och ungdomar som nu tvingas att växa upp i detta gangstersamhälle.
  Hur har vi kunnat tillåta detta förfall och tystaden är ”öronbedövande”.

 6. Tack svetsarn!Det är härligt med det nya Sverige,barnen får se spännande skutningar. Bilbränderna, våldtäkter. Tack igen man kan inte nog tacka, det är underbart med nya Sverige.Ha en bra dag Adolf

 7. Ett högst väntat scenario i det mångkulturella Sverige.
  87% av svenska folket vill ha det så. Dock inte jag.

 8. Detta är bara vanlig vardag i Sverige idag tack vare dessa pk politiker i sittande och tidigare regeringar. Man läser i tidningar att det slåss ,rånas,mördas,våldtas,bränns hus,bränns bilar,hotas och myglas med nästan allt tack vare till att dessa pk politiker har släppt in dessa blattar utan kontroll . 🙁

Kommentera