Lärarinna slutar när muslimska elever hotar med halshuggning

En lärarinna i en Australisk skola, slutar för att hon av en muslimsk elev i 12 – 13 års åldern hotas med halshuggning.

FjärranÖsternRedaktören konstaterar:  Alla uppskattar inte den importerade våldskulturen och muhammedanens kvinnosyn!

6 thoughts on “Lärarinna slutar när muslimska elever hotar med halshuggning

 1. Om en demokratisk och funktionell pedagogisk miljö skall bevaras till fromma för studieinriktade elever, lärare och övrig skolpersonal erfordras raka besked och en fast vilja till en gemensam, orubblig hållning där man visar att den som systematiskt missköter sig tvingas underkasta sig relegation.
  Då denna arbetsmiljö icke sällan präglas av en överväldigande majoritet kvinnliga lärare, kan resultatet knappast bli annat då en konsekvent tillämpad undfallenhet och allmän räddhågsenhet initierar till oordning, vilken i sin tur skickar oemotståndliga signaler till de socialt underbegåvade element som beretts tillträde till klassrummen.
  Andreas.

 2. Va! Har de swedificerats down under. De brukar inte vara så blöta utan se till att dynghögarna rensas ut och ser till att alla vet var skåpen skall stå.

  • Dom har ju öknarna utanför Alice Springs dit dessa skitungar kunde skickas.Ha undervisning ute i +50 grader för dessa isioter så lugnar dom kanske ner sig. Det finns även kameler där så dom känner sig hemma. Australien konstigt nog har stora problem med dessa ”fredliga”muslimer.

 3. Skolväsendet i Australien är uppenbart exakt lika fega,menlösa och passiva som det Svenska.De importerade sandaporna tillåts sätta agendan och styra.

 4. Varför överhuvudtaget ha något med medeltidens barbarer och
  deras avkomma att göra, det är helt utsiktslöst att dom kan
  inpassas i ett normalt samhälle, och vilka samhälle vill gå tillbaks
  till medeltiden ??? Ja det skulle möjligen vara Sverige då….

Kommentera