Stäng

Lund köper bostadsrätter för nyanlända för 75 miljoner

INVANDRING. De styrande i Lund planerar köp av bostadsrätter för 75 miljoner för flyktingar och andra behövande. Det framgår av investeringsplanen, som lades fram i samband med att de rödgröna partierna presenterade sitt budgetförslag på måndagen, skriver Sydsvenskan bakom betalvägg.

Samtidigt pekar den rödgrönrosa budgetprognos på 200-300 miljoner kr i minus – men de kommer ändå lägga 75 miljoner skattekronor på lägenheter till nyanlända…

Lokaltidningen

-Pettersson undrar hur det kommer att gå när hela landet blir som Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Eskilstuna, Södertälje och många fler orter i Sverige…

Det är fina signaler politikerna skickar till dem som sparar och gnetar i många år och ändå måste låna för att köpa en bostad, sedan kommer andra, ofta arbetslösa och bara flyttar in och låter den sparande och arbetande gruppen betala hyran. Det kallas signalpolitik.

19 reaktioner på “Lund köper bostadsrätter för nyanlända för 75 miljoner

 1. Storhetsvansinnet går på högvarv i Svenstia bland dumsvenskarna. Vet de inte att. det är inte riskfritt att, låta maskineriet gå på högvarv för länge för då kan hela maskineriet rasa.

 2. Detta systematiserade förfarande utgör ett mycket illustrativt exempel på den oändliga rad av övergrepp regimen begår mot den egna befolkningen, vilken per automatik negligeras och sätts på undantag. Den enda funktion gemene svensk fyller är den i egenskap av skattebetalande och ryggkrökande lakej.
  Vår roll som väljare anses inte ha någon större prioritet då valboskapen importeras i parti och minut för att via röstsedlarna försäkra de styrande om bibehållna positioner. Att dessa nationens fiender i toppen av makthierarkin titulerar sig folkrepresentanter, visar endast det totala förakt med vilket de betraktar den befolkning de dagligen och stundligen förgriper sig emot.
  Andreas.

 3. tackar Sveriges nye Adolf -sorry Stefan Löfvén (denna obildade fackpamp)…

  Löfvén verkar ha glömt att Socialdemokraterna är ett parti med rasbiologiska rötter.

  Stefan Försörjningsstöd är inte arbete!!

  SD är INTE rasistiskt parti, deras politik är att dom vill begränsa invandringen för att Sverige inte har resurserna att ta hand om hela jordens befolkning.
  Är man rasist eller nazist för att man sätter sitt eget land först?

  Löfvén ser sin chans att svärta ner dagens Sd så mycket det går för att skrämma de många sossar som tycker Sd har bra invandringspolitik. Naturligtvis är svetsaren livrädd att hans väljare ska gå till SD.

 4. Förslavningen av de svenska skattebetalarna går fortare och fortare. Skatterna höjes medan bi som betalar får allt mindre i utbyte.
  Dags att snarast byta skattehöjarpartierna S, V pch Mp så smart som möjligt. Att ”oppositionen” dvs Alliansen inte redan gjort något åt den saken är bedrövligt.

 5. Jag stötte på en anställd på migrationsverket i grannskapet och frågade ut honom om det verkligen var rimligt att de köpte upp varenda ledig villa i närheten till ensamkommande.
  Han sa då som svar, vi måste ordna bostäder till de, de kan inte bo på gatan i kylan heller.
  Tycker du att det är rimligt då att våra ungdomar inte har någonstans att
  bo, mina egna vuxna barn har ingen egen bostad, trots kö i åratal
  Han svarade arrogant att jag ställde grupper mot varann.

 6. I Lund så lever tiggare i sina bilar på en avgiftsbelagd parkering invid Smålands Nation. Således i centrala stan. De pissar och skiter i buskarna vid grannhusen. Ingen tycks bry sig.

 7. Vi alla måste sluta oss samman mot de som är våra verkliga fiender!
  Det betyder INTE att vi ska använda våld, utan låt ex. Gandhi bli ett exempel.

  Vad kan vi då göra?
  Vi kan sluta gå till jobbet! Tänk om via alla beslutade en måndag för att…
  Inte gå till vår arbetsplats på sjuhuset…till spårvagnen…till bussen…till skolan…till dagis…till elverket…till verkstaden…till polisen…

  Vi sitter på all makt och de styrande vet om det. Det är därför de försöker kontrollera oss och få oss rädda som ex. ”Stockholm Terror Show 2017”

 8. 75 milijoner skulle nog kunna göra så att en del pensionärer kunde äta sig mätta i slutet på månaden.Men som Stefan säger den Svenska modellen…

 9. 75 miljoner skulle räcka till många stängda vårdplatser i landstingen och kunna förebygga en hel del självmord också. Men det höjer temperaturen, för de som är i branschen. Är det syftena möjligen? Att köpa väljare samtidigt, som man berikar sina intressen i bostadsbranschen med skattepengar, som kanske kommer nästa år via Robinhood-skatten? Vad händer när alla kommuner går back? Kanske redan nästa år? Vad kallas det för? Grönköping, Bananbansrepubliken, Absurdistan, Groteskistan?

 10. Det bekräftar min tes om att de som styr vårt land står under kommando från islam/muslimerna.

  Vilken annan förklaring finns till detta svek mot sveriges befolkning?

  Det är bråttom att ändra på detta!
  Vi ”otrogna” är snart i minoritet! ………………..!

  Ingen kan göra allt men alla kan göra något!
  Vi måste rädda vårt fosterland!

 11. Sjukdomstillståndet i Malmö sprider sig nu som en dödlig cancer till allt fler kommuner i Sverige. Lund är bara ett av många, många fler exempel på kommande ekonomiska sammanbrott.

  Läste idag i Dagens Industri detta om vad det pågående vänsterextremistiska vanvettet i Malmö har lett till och krav på stentuffa åtgärder som behövs för att kunna vända utvecklingen där.

  Delcitat

  ”Malmö kan inte leva på bidrag

  LEDARE. LO-basen Karl-Petter Thorwaldsson vill att kommunerna ska få högre bidrag av staten. Samma sak vill det ledande kommunalrådet i Malmö, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S). I en debattartikel i SvD på måndagen[2] skriver de att en större del av den kommunala välfärden måste finansieras av statsbidrag.

  Men vägen till en bättre kommunal ekonomi går inte via skattehöjningar eller statsbidrag. Det måste handla om reformer så att fler kommer i jobb.

  Malmö är en snabbt växande kommun, som får stora ekonomiska problem om inte åtgärder vidtas. I en rapport i fjol konstaterade konsultbolaget PWC att skatten måste höjas med mer än 6 kronor per hundralapp fram till 2030 för att möta befolkningsökningen. Alternativet är att spara 200 Mkr årligen.

  Och redan när rapporten kom bedömde kommunen att de många nyanlända gör att kostnadstoppen kommer fem år tidigare, alltså 2025.

  Kommunerna är pressade av bostadsförsörjningsansvaret, av utmaningen att klara skolans expansion och av ökade kostnader för försörjningsstöd.

  Slut delcitat

  Läs gärna fortsättningen på länken nedan:

  https://unvis.it/di.se/opinion/tobias-wikstrom-malmo-kan-inte-leva-pa-bidrag

  Om Stefan Löfven (S) skulle läsa debattartikeln och händelsevis begripa någonting av innehållet kan jag tänka mig att han resignerat fäller följande kommentar …

  https://pbs.twimg.com/media/CeGcZEtXIAAKKua.jpg

  … och därefter kommer Stefan Löfven att beskylla det rasistiska och nazistiska SD för det totalkaos som hans egna partikamrater & samarbetspartners skapat i Malmö, i Lund och i hela Sverige.

 12. Det värsta med det här är, och de vet om det: Vad ska du göra åt det? Knyta näven i fickan som vanligt svenne är det enda som du kan göra. Slav-svennen åt MENA:iterna som kan röva och våldta bäst de vill, dina barn rent fysiskt samt deras framtid står på menyn MENA:iterna ska äta av!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: